2777
2789
عنوان

شوهرم 4روزه رفته

207 بازدید | 15 پست

12سال ازدواج کردم وکار شوهرم جوری بوده که همیشه یه تایم از شبانه روز حالا یا روز یاشب خونه ست،البته بگذریم از اینکه یا سر کاره یا  باقی ساعات روز خونه مادرشه

حالا 4 روزه که رفته کمک رفیقش یه شهر یگه

ومن تو این 4روز فهمیدم که واقعا بود ونبودش بجز ازنظرمالی وگرنه این مرد هیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــچ تاثیری تو زندگی من  نداره

و حتی نبودنش، بهتراز بودنشه

چون بودنش فقط رنج وعذابه 

نه تو غمم باهامه

نه وقت شادیم

نه وقت ناراحتیم

نه وقت مریضیم براش مهمه

رسما با مرد همسایه هیچ فرقی برام نداره

یعنی این همه درد وناراحتی رو فقط این مرد به سر من میاره؟!!!!!!!! 

خدا از خودش وخانواده ش نگذره که ارامشو ازم گرفتن

بچه ها من تنها مشکلی که دارم مالیه

خیاطی میکنم ولی درامد انچنانی نداره که بخوام بادخترم به تنهایی یه زندگی بسازم

چطور از نظر مالی قوی بشم وشر این مرد رو کم کنم از زندگیم؟ 

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻

از لحاظ خیاطی خودتو قوی کن 

دوره ژورنال و زخیم دوزی برو دستتو تو خیاطی قوی کن 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو اینستا بگرد پیج های خوب رو پیدا کن و مهارت هیاطیتو تقویت کن وقتی کارت خوب باشه مشتری ها سر و دست برات میشکونن 

از نظر مالی قوی میشی اول اجاره بعدم خونه میخری با وام و اینا 

وقتی از لحاظ روحی هیچ وابستگی ب همسرت نداری 

ولی حتما حتما اول برید مشاوره شاید نمیدونه این وضعیت چقدر تورو آزار میده شاید ب خودش بیاد طلاق آخرین راهه

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 

دوره طراحی دوخت ببین توباسلام غرفه باز کن اینقدر بدوز که بتونی تو امتحان دوخت  مزون ها شرکت کنی 

عجب مرد بی خاصیتیه ها اصلا انگار وجود نداره!!

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟
دوره طراحی دوخت ببین توباسلام غرفه باز کن اینقدر بدوز که بتونی تو امتحان دوخت  مزون ها شرکت کنی ...

دقیقا

اصلا انگار وجود نداره

خودش و دیوار باهم فرقی ندارن 

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻

ببین منم همینم،  انگار خودم نوشته بودم اینارو،  تنها میرم دکتر ساعت 11 شب زمستون میگه باید سرم بزنی،، میمونم زیر سرم دوباره اسنپ برمیگردم، تنها غم میخورم تنها گریه میکنم برای عزیزی که سرطان داره و دکتر جواب ش کرده،  با پسرم میریم برای تولد خواهرم ماگ میخریم قایمکی کادو میکنیم که نفهمه دعوا کنه،  تنها و تنها و تنها 

وقتی هم هستش باید غر بزنه دعوا کنه ارامش ازمون بگیره

ببین منم همینم،  انگار خودم نوشته بودم اینارو،  تنها میرم دکتر ساعت 11 شب زمستون میگه باید ...

بعد دردش اینجاست یک زن دیگه تواین موقعیت باشه کمکش میکنن

اگه میشه برای شادی روح مادرنازنینم وداداشم یک صلوات بفرستین🌷🌷🌷
بعد دردش اینجاست یک زن دیگه تواین موقعیت باشه کمکش میکنن

این چیزا دیگه برام کمرنگ شده این مرحله حساسیت زنانه رو گذروندم

ببین یه داداش داره که اصلا اینو ادم حساب نمیکنه همش دردسر براشون درست میکنه، بعد شوهر من تلفن میکنه حالشو میپرسه کجایی چکار میکنی،  لپ تاپ منو بش داد کارش راه بیفته بعد من میرفتم کافی نتی 

دیشب خواب دیدم همسرم بهم میگه حالت چطوره تو بیمارستان بودم بعد همش تو خواب میگفتم چه عجب حال منو پرسیده،  وای یعنی همه چی درست شده 

ببین منم همینم،  انگار خودم نوشته بودم اینارو،  تنها میرم دکتر ساعت 11 شب زمستون میگه باید ...

الهی خدا مریضی که میگی شفا بده و دلتو اروم و شاد کنه 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟
این چیزا دیگه برام کمرنگ شده این مرحله حساسیت زنانه رو گذروندم ببین یه داداش داره که اصلا اینو ادم ...

درکت میکنم عزیزم شوهرمن پدرومادرش دوتاخونه بنام پسرکوچیکاش کردن باباش وداداشاش باشوهرم کارمیکردن همینکه یکیشون جداشد باباهه وداداشه اینومحل نکردن رفتن با اون کارکردن یعنی بهت بگم‌جنایت رودرحق شوهرمن تموم کردن بازم ازلحاظ مالی به پدرومادرش کمک میکنه با اینکه وضعشون ازمابهتره به داداشهاش دستگاه کارمیده کاربراشون پیدامیکنه جونش رومیده برا اونا اینا ادم بشو نیستن باید خودشون سرشون به سنگ‌بخوره_یکچیزدیگه هم هست من فهمیدم بهشون کم محلی کنی بیشتردوست دارن 

اگه میشه برای شادی روح مادرنازنینم وداداشم یک صلوات بفرستین🌷🌷🌷
درکت میکنم عزیزم شوهرمن پدرومادرش دوتاخونه بنام پسرکوچیکاش کردن باباش وداداشاش باشوهرم کارمیکردن همی ...

برای امضات صلوات فرستادم

2810