2777
2789
عنوان

داد زدم از همسایه کمک خاستم

| مشاهده متن کامل بحث + 661 بازدید | 39 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی که خواهرت همسایه رو نگران کرد  شماهم مارو ناراحت کردی

چکارکنه الان شماره یی چیزی از همسایه نداره 

جرات رفتن به اون ساختمونم ندار 

این تاپیکارو نزنیم ؟تاپیکی که باعث ناراحتیه نزنیم  

خداروشکر که اومده خدا خیرش بده 

دقیقا دوهفته پیش یکی تاپیک زد گفت همسایشون داشتن کتک کاری میکردن ولی شوهرم نذاشته کاری کنم مرده زنه رو کشته 

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
خداروشکر که اومده خدا خیرش بده  دقیقا دوهفته پیش یکی تاپیک زد گفت همسایشون داشتن کتک کاری میکر ...

اره خوندم.ولی الان ی کاربر میگ باعث ناراحتی ماشدی با تاپیکت.چی بگم کاش میشد همه چیز شادی باشه 

اره خوندم.ولی الان ی کاربر میگ باعث ناراحتی ماشدی با تاپیکت.چی بگم کاش میشد همه چیز شادی باشه 

عنوان تاپیک مشخص بود الکی که آدم داد نمیزنه ازهمسایه کمک بخواد هرکی ناراحت میشه نخونه

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

کاش وقتی از خونه خارج شده بوده ، آیفون همسایه رو میزد و می‌گفت که نگران نباش من رفتم. 

الآنم با یکیتون فردا می‌تونه بره ، تو نره آیفون و زود بزنه و تشکر کنه برگرده 

بنده خدا نگران مونده شاید 

وای خدا چه وحشتناک دعواشون سر چی بود

چند روز بعد تو یه تاپیک دیگه دیدم به بچه ها گفته بود شوهره شب کار بوده قضیه هم گفتن انگار خیانت خانم بوده ولی گفت صدر درصد نمیدونم بعدم مرده زنگ‌زده پلیس قبلی که اونا بیان خودشو کشته

گفت دوتا بچه هاشون هم مدرسه بودن اون موقع😭😭😭

من امروز این حال تورو داشتم کتکم زد داشت خفم می‌کرد  کل دعواهامون به خاطر دخالتای پدرشه

عزیزم خدا کمکت کنه اگ راهی هست نزار دعوابشه اگ میتونی بگدر یا سیاست پیشه کن .خدایی نکرده نزنه بلایی سرت بیاره