2777
2789
عنوان

چرا فکر میکنی بقیه.خوشبختن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3376 بازدید | 122 پست

در کل حسای بدم خیلی بیشتر از حسای خوبمه😳😳

لوئیز:ما داریم بچه دار میشیم.ویرجیل:شوخی میکنی!نه. من رفتم دکتر. این هدیه کریسمس من به توئه.اما تموم چیزی که من لازم داشتم فقط یک کراوات بود!😞

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پس بهتر بود میگفتم که مردم ارزش های اشتباهی انتخاب کردند.

خب برای همینه که قرآن میگه اکثر مردم تعقل و تفکر نمیکنن.مثلا در قصه قارون وقتی ملت قارون رو میبینن اکثرا بهش غبطه میخورن و میگن چقدر خوشبخته

پیامبر میگه اگه یکی اومد خواستگاری دخترت اول ببین نمازشو سر وقت میخونه یا نه.الان کی این موردو میپرسه؟! فکر نکنم 1 درصد هم باشه. الان میپرسن خونه و ماشین چی داری و حساب بانکیت چقدره. 

یعنی اوضاع جوری شده اکثرا حلال و حرام رو قاطی کردن و از هر راهی دوست دارن پولدار بشن حتی میبینی که تو مسئولان بعضیا لباس روحانیت که لباس پیامبر و ائمه هست بر تن دارن هم حرامخواری کردن و میکنن و این مورد باعث میشه حتی ملت آخوندای پاک رو هم به چشم اون حرامخوار نگاه کنن و همه رو با یه چوب بزنن در حالیکه اکثر کسانی که صاحب کرامت بودن و به قولی چشم برزخی شدن آخوند بودن مثل بهجت،علامه طباطبایی،مرعشی نجفی،سید علی قاضی طباطبایی و ....

بِسمِ الله الرَحمنِ الرَحیم.یا هُو یا مَن لا هُو اِلّا هُو 1- نی نی یار 5 گفتن بدون اجازه من درخواست دوستی هیچ خانمی رو قبول نکن (نی نی یار 5 بسیار لطف کردن و متشکرم.کاش این دستورو سالها پیش میدادن و راحت شدم از شر بعضیا که با دروغ و کلک میومدن خصوصیم)2- استارتر هر تاپیکی راضی به حضور من نیست پستمو ریپلای کرده بگه برو بیرون3- درسته اسم کاربریم جوانمرده اما فانتزیمه و اصلا آدم خوبی نیستم و شاید در دنیا بدتر از من آدمی نباشه 4- بیسوادم و هیچی هم بارم نیست پس نه سوال اقتصادی بپرسید نه بورسی.به اسمم هم تاپیک نزنید چون تاپیک زدن به اسم آقایون و تگ و حرف زدن با آقایون در سایت ممنوع هست و هر جا دیدید کاربری به اسم من تاپیک زده تاپیکش رو گزارش بزنید و نذارید منو گنده کنن.هیچ کاربری رو در سایت بزرگ و شاخ نکنید.اینجا یه فضای مجازیه و جاییه برای تبادل نظر نه بزرگ و شاخ کردن کاربرانی که معلوم نیست در دنیای واقعی کی هستن و چیکاره اند.در عنوان تاپیکامم اسممو مینویسم که هر کی خواست بیاد و اکثر مواقع هم قفل میکنم چون دلم میخواد و تاپیک خودمه  حضور و عضویتم اینجا به هیچ کسی ربطی نداره و پاسخگوی هیچ احدالناسی نیستم جز نی نی یارها و خانم تهرانی و یه مسئله شخصیه همچنان که عضویت شما در سایتها و شبکه های اجتماعی دیگه به من و دیگران ربطی نداره.وقتی سایت در بدو عضویت گزینه مرد هم داره پس کاسه داغتر از آش نشو.میتونی به نی نی یارها و مسئولین سایت بگی گزینه عضویت مردان رو برداره.اگه مزاحمتی ایجاد کردم یا کلاهبرداری و حق کسی رو خوردم، نی نی یار سهله به هر ارگان یا سازمان و پلیس فتا برو شکایت کن.سایت اسمش بارداریه اما کم اهمیت ترین مسئله در سایت بارداری و بچه داریه و جدیدا هم سایت پُر شده از تاپیک بورس،سهام و نمیدونستم این همه وارن بافت داریم تو سایت  جوانمرد به امید خدا روز به روز ثروتمندتر و قدرتمندتر.مغرور باش تو جز خدای یکتا به هیچ کسی نیازی نداری
رانت همه کارراشون راه میفته والا زندگیشون با ماها خیلی فرق داره کی رانت دوست داره؟؟؟ حالا کدوم ک ...

به امید خدا، خدا اون قدر از راه درست بهت بده، که دلت پیش همچین زندگی هایی نباشه.   

بیشترین تمجید رو دشمنانم از من کردند، همون هایی که تو هر جمله شون نشون دادند چقدر حسرت منو می خورند.  
بنظرمن هیچکس خوشبخت مطلق نیست خوشبختی لحطه ای لحظه های خوبمون باعٺخوشحالی و خوشبختیمونه و لحظه های ب ...

همه مشکل دارند.صددرصد.اما طاقت و تحمل افراد هم متفاوته.دید افراد هم متفاوته.من توی همین سختی هام کلی پیشرفت کردم.انگار یه زمینه بود برای رشدم

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

چشمهای ادمها همه چیو آشکار میکنه

خنده هاشون تو عکس ها خیلی حرف ها میزنه 

مصنوعی بودن رفتارها همه چیو لو میده

ریشه اعتقاد از آنجا خشک میشود که بخواهند تحمیلش کنند ... برتولت برشت 

اینم بگم که شوهرمو خیلی دوس دارم اونم منو دوس داره خیلی ارامش دارم خدارو شکر ولی نمی دونم جرا نمی تونم احساس خوشبختی کنم😢

لوئیز:ما داریم بچه دار میشیم.ویرجیل:شوخی میکنی!نه. من رفتم دکتر. این هدیه کریسمس من به توئه.اما تموم چیزی که من لازم داشتم فقط یک کراوات بود!😞

من نمیگم که من بدبختم 

ولی  خیلی فکر میکنم اونا که خونه دارن از خودشون  و از لحاظ مالی خیالشون راحته خوشبختن 

و هم اینکه  اونایی که خانواده هاشون پشت سرشونن و هرجای زندگی  پناهشونن 

منم ارزمه صاحب خانه بشم و یه کار خوب و پر درامد و دغدغه  مالی نداشته باشم 

الان بخاطر همین مشکل مالی شوهرم از بارداریم ناراضی هستش و کلا میگه بچه را دوست نداره و من خیلی غصه ام میشه

خدایااا  خیلی به کمکت نیاز دارم کمکم کن