2777
2789
عنوان

چرا فکر میکنی بقیه.خوشبختن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3376 بازدید | 122 پست
حتی پشت همین نوشته های نی نی ساییتی یا عکس ها و پست های اینستا گرامی خیلی چیزها معلومه

منم این را خیلی قبول دارم 

بعضی هاشون مشخصه  که  زیادی دارن از شوهر خوب و مهربان و زندگی بی نقص یا چیزهایی که مشکلات سخته بعضی از نی نی سایتی ها هست  میگن و تکرار میکنن 

من فکر میکنم ادم خوشبخت و خوشحال زیاد هم جاااار نمیزنه  غیر اینکه کمبودی باشه 

خدایااا  خیلی به کمکت نیاز دارم کمکم کن

من نمیگم که من بدبختم  ولی  خیلی فکر میکنم اونا که خونه دارن از خودشون  و از لحاظ ما ...

منم تا چندسال قبل فکر میکردم کسایی که خیلی پولدارند خیلی خوشبختند و حسرتشون رو داشتم تا وقتی که پای درد و دلشون نشستم و دیدم الحمدلله که من خیلی خوب زندگی میکنم.و فهمیدم همه چیز پول نیست.ماهم دلمون خونه خوب میخواد.درآمد عالی و ...اما نمیذاریم یه حسرت بشه.به همینی که داریم راضی هستیم.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ان شالله همه طعم خوشبختي بچشيم

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!
منم تا چندسال قبل فکر میکردم کسایی که خیلی پولدارند خیلی خوشبختند و حسرتشون رو داشتم تا وقتی که پای ...

راست میگین  منم قبل بارداریم اینطوری بودم 

ولی از بس بخاطر بارداری ناخواسته  از شوهرم سرزنش شنیدم 

فقط میگم  بچه ام را خوش روزی بکن  که خونه دار بشیم و مشکلات مالی امون حل بشه  که شوهرمم  با این بچه اینقدر مخالف نباشه 

ما یکدفعه ایی ورشکست شدیم و شانس من با جلوگیری شدید باردار شدم منم دیر فهمیدم که باردارم 😢

راست میگین  منم قبل بارداریم اینطوری بودم  ولی از بس بخاطر بارداری ناخواسته  از شوهر ...

خب الان سختی بهت روآورده و داری اذیت میشی اما مواظب باش از این امتحان سربلند بیایی بیرون.

منم دقیقا وقتی باردار شدم از نظر مالی دوران خیلی خیلی سختی رو گذروندیم.اما به این باور رسیده بودم که این هم یه دوره از زندگیه.به تمام زندگی ها که نگاه کنی میبینی که یه دوره نداری هم دارند.پس بدون که برای همه هست.اما بازهم دوستش داشتم.تموم شد آخر.همیشه که یه جور نمیمونه وضعتون.انشاالله که دخترتون خوش رزق و روزیه و زندگیتون بهتر میشه

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
من نمیگم که من بدبختم  ولی  خیلی فکر میکنم اونا که خونه دارن از خودشون  و از لحاظ ما ...

انشالله که بچتون بسلامتی بیاد و باهاش روزی فراوان و سلامتی و خوشبختی و خونه  براتون بیاد انشالله

رویا هستم ولی نمیشه اسم کاربریمو تغییر بدم
خب الان سختی بهت روآورده و داری اذیت میشی اما مواظب باش از این امتحان سربلند بیایی بیرون. منم دقیقا ...

مرسی بانو بی نشان 

دقیقا روزهای سختی را داریم میگذرونیم 

بدهکاری ها   و بدهکارها و اجاره و صاحبخانه طمع کار که گذاشته رو اجاره و ما توان جابه جایی نداریم 

کابوسهای شوهرم  و نا اروم شدنش 

مردی که تا حالا از یک حدی صداش بلندتر نشده بود 

هردومون کارشناسی ارشد 

یکدفعه همه چیز خراب شد و تو این شرایط من باردار 

حالا شوهرم تو فشار من را مقصر میدونه 

فقط خیلی دعااام کنید این روزها تمام بشه  

بچه ها منم واقعأ احساس خوشبختي ميكنم

شوهرم مرد خوبيه 

پدر مادر بافرهنگو خوبي دارم خودمم درس خوندم و كار خوب هم دارم

اوضاع ماليمون هم خدا رو شكر 

به جز بچه به هر چي خواستم رسيدم

خدا اينم بده ديگه تكميل ميشه خوشبختيم

عجب صبری دارد این گربهء نفرین شدهء کره زمین💔به امید جهانی بدون جنگ پر از صلح و آرامش 🏳️ (♥️🧿🦋خدایا ممنونتم که همچین معجزه ای👼🏻 🤰🏼برای من رقم زدی،این حس خوب سهم من هم شد 👩🏼‍🍼🦋🧿 ♥️)

چون کسیو دارن که مردونه پاشونه😢😢😢😢😢یکی که بهش تکیه کنن 

ولی من تا خواستم به یکی تکیه کنم پشتم خالی شده 

چون پول دارن 

یه دوست پسر غیرتی بدین بهش خیانت کنم یه جوری بزنه تو دهنم پاره شه خون بیاد ازش دیه بگیرم؛میخوام دندونام رو درست کنم پول ندارم٬ بخدا مجبورم.  

همین که آدم خانواده و همسر و خودش سالم باشه و همشون افراد خوبی باشن و زندگی عادی و بی دغدغه ای داشته باشه یعنی خوشبختی

دوستای عزیزم میشه برای حل مشکلم هرجور ک دلتون میخواد دعا کنید؟منم دعاتون میکنم ب هرچی که میخواید برسید😍

هر کیه ام میگه همه چی پول نیس و پول خوشبختی نمیاره 

من مخالف ۱۰۰% 

پول همه چیه

کاش منم بابام پولدار بود

یه دوست پسر غیرتی بدین بهش خیانت کنم یه جوری بزنه تو دهنم پاره شه خون بیاد ازش دیه بگیرم؛میخوام دندونام رو درست کنم پول ندارم٬ بخدا مجبورم.  

خوشبختی خیلی از دید من مفهوم بزرگیه.نمیدونم خوشبختی چیه... من از رخدادهای زندگیم در حال حاضر خیلی راضیم. به جز یه مورد بقیه اش همون چیزیه که میخواستم. هر چند سختی کشیدم تا به اینجا رسیدم اما خوشحالم. و اتفاقا چیزهایی که تو جامعه خوشبختی تلقی میشه رو ندارم. 

اگر ثروت و شهرت و خانواده داشتن خوشبختی می آورد ستاره های بزرگ هالیوود مثل رابین ویلیامز خودکشی نمیکردند. خوشبختی بیشتر تفسیر واقعیته تا خود واقعیت(طبعا یه گرسنه تو سومالی نمیتونه وقایع را طوری تفسیر کنه که خوشبخت باشه ولی یه ثروتمند دارای خانواده خوب و دوستان خوب میتونه طوری تفسیر کنه که بدبخت بشه.)