من تودورخ نامزدی نه ولی الان احساس خوشبختی میکنم.....همسرم خوبیاشو میبینم بهم وفادازه خیلییی زحمت کشه...تعصب منونگرمیداره...اهل دود دم رفیق بازی حرام نیست...من اززندگیم راضیم خداروشکررررر.....شکرررربه اینجا رسیدیم
هرموقعه حرفا وکارای مادرشوهر وخواهرشوهر اذیتتون کرد یاد حضرت فاطمه بیوفتیدکه چقددددر صبور و باگذشت بود....حرص اونارو ازهمسرتون درنیارید ..اون هیچ حقی درانتخاب نوع خانوادش نداشته ونداره....پس ازین ببعد خودخوری ممنوع...غیبت ممنوع چه تودلتون چه پیش کس دیگه....مطمعن باش هیچکس ازسنگ نیست....توهمیشه خوب باش...حتی اگرکسی آن لحظه خوبی تورانفهمد باگذشت زمان پی ب خوبی های تومیبرد...خداهم بالاسرشاهد..روزی فقط چندبار ذکر یافاطمه بگو ببین چطور ازدست هر کینه وکدورتی ارامش پیدامیکنی....
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
من تودورخ نامزدی نه ولی الان احساس خوشبختی میکنم.....همسرم خوبیاشو میبینم بهم وفادازه خیلییی زحمت کش ...
انشاالله روز به روز بهتر بشه
سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
سلام به نظرم 90 درصد خوشبختی پووووله پول باشه خیالت راحت و فکرت آسوده هست پول باشه ...
متاسفانه ارزش ها عوض شده.همه چیز پول نیست.کم نیستند افراد پولداری که هیچ آرامشی ندارند.آسایش و امکانات هست اما دریغ از ذره ای آرامش.البته به پول هم نیازه برای گذراندن زندگی اما همه چیز پول نیست.انشاالله تن همه سالم باشه که نیاز به پول نباشه برای درمان
سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
خوشبختی تمامش دست یکی نیست که...بنظرم هر کدوممون تیکه ای از خوشبختی رو تو دستامون داریم. بعضیا میبیننش و بعضیا فقط اون تیکه خوشبختی بقیه رو میبینن... هر کسی هم یه بدبختی ای داره دیگه... بعضیا بدبختی بقیه رو هم میبینن , بعضیا فک میکنن فقط خودشون مشکل و بدبختی دارن و بقیه خوشبختن...آخ... چقد حرف زدم😋
سلام به نظرم افراد خوش قلب اونايي كه حسادت ندارن علم بالايي دارن اونايي كه مساعل كوچك تبديل به دغدغه ذهني نميكنن اونايي كه منطقي ان اونايي كه عصبي نيستن خوشبخت ان اونايي كه خانواده خوبي دارن كه به راحتي بهشون تكيه ميكنن خوشبختن اونايي كه وابستگي مالي به هيچ كسي ندارن از نظر عاطفي و احساسي سالم ان و وابستگي افراطي ندارن خوشبختن در كل لازمه خوشبخته در درجه اول سلامت روح و روان و جسم
هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!