2777
2789
عنوان

چرا فکر میکنی بقیه.خوشبختن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3376 بازدید | 122 پست
افرین به این همه انرژی مثبت و شکر گذاری خدا همه رو بهت ببخشه

ممنونم عزیزم

لحظاتت پر از خوشی

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏

من تودورخ نامزدی نه ولی الان احساس خوشبختی میکنم.....همسرم خوبیاشو میبینم بهم وفادازه خیلییی زحمت کشه...تعصب منونگرمیداره...اهل دود دم رفیق بازی حرام نیست...من اززندگیم راضیم خداروشکررررر.....شکرررربه اینجا رسیدیم

هرموقعه حرفا وکارای مادرشوهر وخواهرشوهر اذیتتون کرد یاد حضرت فاطمه بیوفتیدکه چقددددر صبور و باگذشت بود....حرص اونارو ازهمسرتون درنیارید ..اون هیچ حقی درانتخاب نوع خانوادش نداشته ونداره....پس ازین ببعد خودخوری ممنوع...غیبت ممنوع چه تودلتون چه پیش کس دیگه....مطمعن باش هیچکس ازسنگ نیست....توهمیشه خوب باش...حتی اگرکسی آن لحظه خوبی تورانفهمد باگذشت زمان پی ب خوبی های تومیبرد...خداهم بالاسرشاهد..روزی فقط چندبار ذکر یافاطمه بگو ببین چطور ازدست هر کینه وکدورتی ارامش پیدامیکنی....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من تودورخ نامزدی نه ولی الان احساس خوشبختی میکنم.....همسرم خوبیاشو میبینم بهم وفادازه خیلییی زحمت کش ...

انشاالله روز به روز بهتر بشه

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

چون دارم با چشمام میبینم هر روز شادتر از دیروز 

چون خودشون اعتراف کردن خوشبخت ترین ادم رو زمینن 

چون لب تر کردن به هرچی خواستن رسیدن 

حتی خدام با خوشبخت هاس 

هه 

یکیو تو عسل غرق میکنه یکیو تو لجن و بدبختی 

عدالت کثیفتو شکر...

خدایا شکرتتتتتتت همین
آره و بیشتر تو خانواده های سطح پایین و فقیر این چیزا هست برای همین هم بیشتر مذهبی هستن چون میخوان جل ...

موافقم 

این فقر زیبایی هم خوب اومدی

بخدا من خیلی اعتماد بنفس دارم ولی خیلی وقتا بخاطر ظاهرمم غصه میخورم،تا میای حرفم بزنی میگن خدارو شکر کن فلج نیستی سرطان نداری،آخه چرا بعضیا انقد زیبان و بعضیام مث من به لوازم آرایشی بندن 

به حدی دوستت دارم که میدانم خدا روزی ،سوالش از تو این باشد چه کردی او پرستیدت؟
سلام به نظرم 90 درصد خوشبختی پووووله پول باشه خیالت راحت و فکرت آسوده هست پول باشه ...

متاسفانه ارزش ها عوض شده.همه چیز پول نیست.کم نیستند افراد پولداری که هیچ آرامشی ندارند.آسایش و امکانات هست اما دریغ از ذره ای آرامش.البته به پول هم نیازه برای گذراندن زندگی اما همه چیز پول نیست.انشاالله تن همه سالم باشه که نیاز به پول نباشه برای درمان

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

خوشبختی تمامش دست یکی نیست که...بنظرم هر کدوممون تیکه ای از خوشبختی رو تو دستامون داریم. بعضیا میبیننش و بعضیا فقط اون تیکه خوشبختی بقیه رو میبینن... هر کسی هم یه بدبختی ای داره دیگه... بعضیا بدبختی بقیه رو هم میبینن , بعضیا فک میکنن فقط خودشون مشکل و بدبختی دارن و بقیه خوشبختن...آخ... چقد حرف زدم😋

از نظر من هرکس که از زندگیش راضیه خوشبخته بخواد خییلی پولدار باشه یا چیز آنچنانی نداشته باشه.😊

منم همینو میگم 

کاش بهش میگفتم قلبم به عشقش می تپه   فوقش میگفت نه بدجوری قفلم دیونه میشم وقتی که یادش میفتم
متاسفانه ارزش ها عوض شده.همه چیز پول نیست.کم نیستند افراد پولداری که هیچ آرامشی ندارند.آسایش و امکان ...

پولدارهایی که کمک.میکنند به فقیر ارامش هم دارند.همه جا استثنا هم.هست. ولی مریضی هم به فقیر برسه.بدبخت تر میشه

سلام به نظرم افراد خوش قلب اونايي كه حسادت ندارن علم بالايي دارن اونايي كه مساعل كوچك تبديل به دغدغه ذهني نميكنن اونايي كه منطقي ان اونايي كه عصبي نيستن خوشبخت ان اونايي كه خانواده خوبي دارن كه به راحتي بهشون تكيه ميكنن خوشبختن اونايي كه وابستگي مالي به هيچ كسي ندارن از نظر عاطفي و احساسي سالم ان و وابستگي افراطي ندارن خوشبختن در كل لازمه خوشبخته در درجه اول سلامت روح و روان و جسم

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!
من دیدم کسی رو که آدم ثروتمندی بوده, اما نه آرامش داشته و نه چیزی خوشحالش می کرده. بستگی داره خوشبخت ...

من بیشتر.فقیر دیدم که هیچی خوشحالش.نمیکرده

بدبخت تا اومده.ذوق کنه خدا زده از یه راهی.زده تو سرش