2777
2789
عنوان

چرا فکر میکنی بقیه.خوشبختن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3376 بازدید | 122 پست

من عمیقا به این شعر فریدون مشیری معتقدم:

ای همه مردم درين جهان به چه كاريد؟  

عمر گرانمايه را چگونه گذاريد؟  

هرچه به عالم بود اگر به كف آريد،

هيچ نداريد اگر که عشق نداريد؛

وای شما دل به عشق اگر نسپاريد،

گر به ثريا رسيد، هيچ نيارزید! 

عشق بورزید، دوست بدارید؛ 

آرزوی من، آزادی زنان ایران و تساوی حقوق آنها با مردان است.من به رنجهایی که خواهرانم در این مملکت در اثر بی‌عدالتی مردان می‌برند، کاملاً واقف هستم و نیمی از هنرم را برای تجسم دردها و آلام آنها به کار می‌برم. آرزوی من ایجاد یک محیط مساعد برای فعالیتهای علمی، هنری و اجتماعی زنان است.(فروغ فرخزاد)

من احساس میکنم خودم تو قلب خوشبختی ام

خدا رو شکر میکنم واسه تمام بدبختی های که نداشتم 

خدا رو شکر میکنم واسه همین زندگی عالی که دارم 

واسه ایده آل ترین همسری دنیا

واسه مهربونترین مامان بابی دنیا 

واسه نازنین ترین خواهر دنیا 

واسه ۶ تا داداشی که از همه ی دنیا خوش قلب تر و مهربونترن

واسه باشعورترین خانواده ی همسر

واسه سلامتی تن عزیزام

واسه درسی که خوندم و نتیجه داد

واسه......❤❤❤❤❤

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها اونایی که حس میکنن بقیه ازشون خوشبخت ترن دارن ظاهر زندگی بقیه رو با باطن زندگی خودشون مقایسه میکنن همه یه خوشی هایی دارن و یه سری مشکلاتی که باهم فرق داره مال هرکس

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍
من عمیقا به این شعر فریدون مشیری معتقدم: ای همه مردم درين جهان به چه كاريد؟    عمرِ گر ...

وای قهوه من عاشق این شعرم

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏

من احساس میکنم خودم تو قلب خوشبختی ام

خدا رو شکر میکنم واسه تمام بدبختی های که نداشتم 

خدا رو شکر میکنم واسه همین زندگی عالی که دارم 

واسه ایده آل ترین همسری دنیا

واسه مهربونترین مامان بابی دنیا 

واسه نازنین ترین خواهر دنیا 

واسه ۶ تا داداشی که از همه ی دنیا خوش قلب تر و مهربونترن

واسه باشعورترین خانواده ی همسر

واسه سلامتی تن عزیزام

واسه درسی که خوندم و نتیجه داد

واسه......❤❤❤❤❤

خوش به حالت ، اين كه از زندگي ات راضي باشي يعني خوشبختي كامل  ايشالله هر روز زندگي تون عاشقانه ...

ممنونم عزیزم منم برای همه دوستای نی نی سایتیم آرزوی خوشبختی میکنم

رویا هستم ولی نمیشه اسم کاربریمو تغییر بدم
من احساس میکنم خودم تو قلب خوشبختی ام خدا رو شکر میکنم واسه تمام بدبختی های که نداشتم  خدا رو ...

خوشبحالت

من از همه مواردی که گفتی فقط عشق شوهرمو دارم دیگه هییییچیم ایده آل نیس

به حدی دوستت دارم که میدانم خدا روزی ،سوالش از تو این باشد چه کردی او پرستیدت؟
پس چی میگن.از ظاهر قضاوت نکنین شاید باطنشون.بدبخت باشن. نشونه.اینکه واقعا خوشبخته یک نفر چیه؟

همه بدبختی دارن مثلا یه فیلم دیدم دختره خیلی خوشگل و پولدار بود همه هم خودشون رو میکشتن براش چون معروف بود بعد مشخص شد از سیزده سالگی پدرش باهاش همخوابه میشده برای همین گاهی فروپاشی عصبی میکنه 

ولی مسایل اینطوری و بدبختی های بزرگ بیشتر مخصوص قشر ضعیف جامعه ست 

آدم پول به اندازه ی آرزوهای نه چندان رویاییش داشته باشه هفت هشت نفر دوست خانواده و عشق خلاصه کسایی که دوستش دارن و دوستشون داره تو زندگیش باشه هفتاد درصد خوشبختی رو داره

دختر خالم.با اینکه خیلی دوسش دارم خدایی حسادت ندارم بهش،ولی حس میکنم خوشبخته.یه شوهر خوب دارع.خونه د ...

توکه ازدخترخالت خوشبختری..این ناله هااااازبهره چیست؟؟!!😳

هرموقعه حرفا وکارای مادرشوهر وخواهرشوهر اذیتتون کرد یاد حضرت فاطمه بیوفتیدکه چقددددر صبور و باگذشت بود....حرص اونارو ازهمسرتون درنیارید ..اون هیچ حقی درانتخاب نوع خانوادش نداشته ونداره....پس ازین ببعد خودخوری ممنوع...غیبت ممنوع چه تودلتون چه پیش کس دیگه....مطمعن باش هیچکس ازسنگ نیست....توهمیشه خوب باش...حتی اگرکسی آن لحظه خوبی تورانفهمد باگذشت زمان پی ب خوبی های تومیبرد...خداهم بالاسرشاهد..روزی فقط چندبار ذکر یافاطمه بگو ببین چطور ازدست هر کینه وکدورتی ارامش پیدامیکنی....
یعنی اصلا سختی نداشتی. یا به رو خودت.نیاوردی؟

مطمئن باش داشتم خیلی هم داشتم 

اما وقتی میدونم میگذره میدونم خدا هست همسری که پشتم بوده تو همه ی لحظات خانواده ای که هر لحظه غم و شادیام رو باهاشون گذروندم پس گذشت...