2777
2789

شاید باورتون نشه ولی من واقعا  حداقل بین آدمایی که تا حالا دیدم شناختم خودمو خوشبخت ترین زن میدونم

چون بهترین مرد دنیارو تو زندگیم دارم

رویا هستم ولی نمیشه اسم کاربریمو تغییر بدم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اطرافم کسایی هستن که بدون هیچ سختی آسایش کامل دارن،دلشون هرچی میخاد فوری بدستش میارن بچه میخان یه ماه نشده باردارن سفر میخان هر لحظه میتونن برن ،نه مثل من که اول کلی حرص و غصه میخورم بعدشاید به خواستم برسم

به حدی دوستت دارم که میدانم خدا روزی ،سوالش از تو این باشد چه کردی او پرستیدت؟
شاید باورتون نشه ولی من واقعا  حداقل بین آدمایی که تا حالا دیدم شناختم خودمو خوشبخت ترین زن مید ...

خوش به حالت ، اين كه از زندگي ات راضي باشي يعني خوشبختي كامل 

ايشالله هر روز زندگي تون عاشقانه تر بشه   

دختر خالم.با اینکه خیلی دوسش دارم خدایی حسادت ندارم بهش،ولی حس میکنم خوشبخته.یه شوهر خوب دارع.خونه دارن ماشین و بچه 

مامانش پیششه،بچشو یا مامانش نگه میداره یا شوهرش.خودش دست به سیاه سفید نمیزنه.یا کارگر میگیره یا مامانش یعنی خالم.هر روز خدا یا رستورانن یا فست فودی😀

حالا اوضاع من:شوهرم خیلی خوبه

یه آپارتمان پیش فروش و یه مغازه سه دنگ داریم.بچه ندارم.از خانوادم دور هستم.نه مامانم پیشمه نه مادرشوهرم.فردا بچه دار شم بچمو کی نگه میداره خدا داند.شاغلم 

شوهرم خونه باشه کمک حالمه واسه بچه میدونم..خیلی کم پیش میاد بریم رستوران.چون عاشق آشپزی هستم.غذای بیرون نمیدوستم.

من خودمو خوشبخت تر میدونم.

مجردم درگیر خونواده شوهر و جروبحث باشوهرنیستم.دارم درس میخونم دانشگاه میرم کارخونه نمیکنم همیشه نهار وشامم آمادست بچه ندارم اذیت کنه سلامتیم مشکلی نداره خونواده دارم و...و...

کی دلش خواست جای من باشه؟؟😂😂

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍
من خودمو خوشبخت تر میدونم. مجردم درگیر خونواده شوهر و جروبحث باشوهرنیستم.دارم درس میخونم دانشگاه می ...

تو خود منی😆

یه صلوات برای حل شدن مشکلم بفرستید❤مرسی میشم
دختر خالم.با اینکه خیلی دوسش دارم خدایی حسادت ندارم بهش،ولی حس میکنم خوشبخته.یه شوهر خوب دارع.خونه د ...

خب خیلی از چیزایی.که داری برای بقیه.ارزو هست.به چشم یکی دیگه تو خوشبختی

هرکی بهترین و عاقلانه ترین انتخاب رو تو هرزمینه ای داشته باشه خوشبختم میشه

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد