2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حس bبهnچیه؟ازدواج دارن؟شغل bتو چه حیطه اییه؟من کی به هدفم می رسم ؟۱۴۰۳؟ شغلم ایندم؟

میشه بیای خصوصی؟

زیبایی افکار زیبایی جهان است. یادبگیریم زیاد مطالعه کنیم و افراد خوب جامعه باشیم. طبیعت دوست باشیم و احترام بزاریم.
میشه خواهش کنم منم بگین کنکور ۴۰۴ پزشکی یا دندون پزشکی دولتی میارم ؟حس نیما بهم چیه ؟

تو یه رشته ی دیگه دولتی قبول میشی. 

نیما درگیر کارای خودشه.... زیاد جدی فکر نمیکنه...

زیبایی افکار زیبایی جهان است. یادبگیریم زیاد مطالعه کنیم و افراد خوب جامعه باشیم. طبیعت دوست باشیم و احترام بزاریم.
تو یه رشته ی دیگه دولتی قبول میشی. نیما درگیر کارای خودشه.... زیاد جدی فکر نمیکنه...

بعد میرم اون رشته یا باز کنکور میدم ؟

چقدر حستون درسته؟

میشه از آیندم بگین اونقدری که میخوام پولدار میشم ؟بیزینس خودمو راه میندازم ؟ 

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱
بعد میرم اون رشته یا باز کنکور میدم ؟چقدر حستون درسته؟میشه از آیندم بگین اونقدری که میخوام پولدار می ...

اون رشته ی دولتی رو با تمایل معمولی دنبال میکنی...

وارد یه هنری میشی و از اون کسب درآمد میکنی...

اون رشته ی دولتی رو با تمایل معمولی دنبال میکنی...وارد یه هنری میشی و از اون کسب درآمد میکنی...

بیشتر حس میکنید اون رشته چی هستش ؟

از نظر مالی من در آینده بهتر تره وضع ام یا اون دوستم ک تو ذهنمه؟

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱