2777
2789
عنوان

ملون برای نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 51 پست

من خودم به قدري به ملون حساسيت دارم

يكبار خوردم نميدونستم ملون هست،فكر كردم طالبيه

كل بدنم كهير زد و سه تا امپول زدم يك هفته تمام ظول كشيد خوب بشم.

من جاي شما باشم جديتر برخورد ميكنم

هرجي بشه شما مادري

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولی اسی جون اینم نکته خوبیه ک بچه را میخواد نگه داره ب خرید ومهمونی وکارات برسی برشرط این ک آشغال خو ...

خب وقتی بهش اعتماد ندارم راضی نیستم بچمو پیشش بزاره. فقط خوردن نیست. چند روز پیش بچمو حالت نشسته گذاشته بود. بچه من فقط سه ماه و نیمشه. میگه فشار نمیاد به کمرش میگم چجوری میشه فشار نیاد میگه نه بالش گذاشتم پشتش. یا انفد میپوشونه بچه من گرماییه خیس عرق میشه جیغ میزنه میگه نه از گرما نیست لابد جاییش درد میکنه. یا صورت بچرو تند تند بوس میکنه. یه بارم که بچه رو داده بودم بهش سر خود برده بود حموم با شامپو بزرگسال شسته بود دیگه نمیدونم با چه حوله ای خشک کرده. اوووووووف همش حرصه دیگه. 

من خودم به قدري به ملون حساسيت دارم يكبار خوردم نميدونستم ملون هست،فكر كردم طالبيه كل بدنم كهير زد ...

من به قدری حرص میخورم همش عصبیم از کاراش. ازش نفرت دارم. هفته ای سه چهار بار میاد خونمون همش سرزده و بی خبر. اصلا راضی نیستم انقد بیاد. تا میرسه هم زنگ میزنه پدر شوهر و برادرشوهرم من اینجام شمام بیاید

نه شوهر من انگار ناراحت نشدن مادرش از هر چیزی براش مهمتره

مادرشوهر منم چیزای چرتو پرت زیاد میگه  من از اولشم درست حسابی شیر نداشتم کلا دوماه شیر دادم اونم کنارش کمکیم میدادم اوایل میگفت شیر خشک نده بهش ترنجین و فلوس بده اب قند بده 😑 الانم هی میگه باد بهاری بچه رو مریض میکنه بپوشون ۲ ۳ لایه لباس پتو پسر من ۵ ماهشه بشدتم گرماییه عرق میکنه بدنش کم اب میشه بعد تا میگیرم گریه میکنه میگه من گفتم پتو پیچش کنا اوایلم که همینجور غذا میداد بهش

پسر قشنگم با امدنت زندگی مامان رنگ و بوی بهشت گرفت🩵
من به قدری حرص میخورم همش عصبیم از کاراش. ازش نفرت دارم. هفته ای سه چهار بار میاد خونمون همش سرزده و ...

درو باز نكن.همينجا جلوي اين رفتارهاشو بگير.

مادرشوهر من يكبار سر ظهر به جاريم زنگ زده بوده

بپرسه بچه چطوره.از صداي زنگ بچه گريه ميكنه( راست و دروغ نميدونم)

جاريم گفته قصد حون بچمو داري

٤/٥ ماه نه اومد نه كسي رقت خونش.

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 
مادرشوهر منم چیزای چرتو پرت زیاد میگه  من از اولشم درست حسابی شیر نداشتم کلا دوماه شیر دادم اون ...

دقیقا همین کارارو میکنه. همش میگه آب قند بده چای نبات بده. یا اگه بریم‌خونش پتو اینای بچه نباشه چادر میاره شال میاره میپیچه دور بچه. بچه من عرق میکنه کلافه میشه

خودت مقصری عزیزم به هیچ عنوان جلوش کوتاه نیا

اونو نمیشناسی من باهاش بحث میکنم ولی اون همون لحظه تو چشام نگاه میکنه کار خودشو میکنه. خدا شاهده به روح پدر مادرم اوایل که بچه دنیا اومده بود شبا میخوابید اینجا یه بار دعوامون شد پاشد با گریه جمع کرد رفت گفتم لااقل یه مدت راحت شدم. فردا عصرش یهو دیدم زنگ میزنن پا شد اومد انگار نه انگار دیروز دعوا شده گفت بچمو اومدم ببینم.

درو باز نكن.همينجا جلوي اين رفتارهاشو بگير. مادرشوهر من يكبار سر ظهر به جاريم زنگ زده بوده بپرسه ب ...

اگه باز نکنم که نمیره قبلا اینکارو کردم. زنگ میزنه موبایلم اگه جواب ندم زنگ میزنه شوهرم اونم جواب نده زنگ همسایه هارو میرنه میاد پشت در ورودی همینجور زنگ میرنه بچه صدا میکنه میفهمه هستیم.بخدا آرامش نداریم. اگه از جلوی خونموم رد بشه ببینه ماشینمون نیست فوری زنگ میرنه کجایید کجا رفتید. چرا بچمو بردید میاوردید پیش من مریضش میکنید