2777
2789
عنوان

ملون برای نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 51 پست
# ‍ تفاوت تربیت ها بگو دکتر گفته چون حساسیتی هست بچه خطرناکه ممکن کارش به بیمارستان بکشه خدایی نکرد ...

مشکلم در زمینه های دیگه هم هست. مثلا خونه هامون چند تا کوچه فاصله داره مدام بدون خبر میاد دنبال بچه که ببره خونشون. یا اگه بفهمه مبخوایم جایی بریم مهمونی یا خرید میاد میگه نمیزارم بچرو ببرین بدین من خودتون برید

مشکلم در زمینه های دیگه هم هست. مثلا خونه هامون چند تا کوچه فاصله داره مدام بدون خبر میاد دنبال بچه ...

همش بگو بچه وابستس اگر ازمون دور بشه دچار استرس و اضطراب در بررگسالی میشه

اول و آخرش باید همسرت باهات همراه باشه وگرنه هیچ کاری نمیتونی بکنی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یا وقتس میفهمه میخوایم بریم جایی میاد جلوی در به زور بچرو با خودش ببره خونش. هر چی میگیم نه بخدا میا ...

یکم تحمل کن بچه از آب و گل در بیاد درست میشه طرف اونو نمیگیرم اما مگه جز حرص خوردن کاری از دست کسی برمیاد؟؟ 

اسی مادر شوهر منم اینقدر پولکی ونبات داد ب بچه ام ک دندوناش نابود شد هر چی ام حرص خوردم فایده نداشت الان بچه ام هفت ساله شه اکثر دندون هاش عصب کشی پرشده هر وقت گریه می‌کنه دندون درد داره صداش میزنم میگم بفرما آشیه ک شما پختی اینقدر پشیمون میشه  

مشکلم در زمینه های دیگه هم هست. مثلا خونه هامون چند تا کوچه فاصله داره مدام بدون خبر میاد دنبال بچه ...

شیر خودتو نمیخوره بهونه کنی ؟

چون واقعا بچه سه ماهه چیزی جز شیر مادر نمیخوره 

من با این بهونه تونستم بچه مو دور نکنم از خودم چون خانواده شوهر منم ادعای دوست داشتن و پسر دوستی داشتن اماحلوی چشم خودم به بچه م چایی داغ دادن دهن بچه چهار ماهه من سوخت همشم میگفتن هیچی نشد میگفتم بابا غش کرد بچه میگفتن به دهنش ربطی نداره دل درد داره 

یکم تحمل کن بچه از آب و گل در بیاد درست میشه طرف اونو نمیگیرم اما مگه جز حرص خوردن کاری از دست کسی ب ...

خیلی سعی میکنم حرص نخورم اما واقعا نمیتونم. واقعا نمیشه. چند روز پیش انقد زنگ زد شوهرم گفت بزار یک ساعت ببرمش. بردش. من یه شیشه شیر دادم ببره. ولی عوضش کردم از عمد پوشک ندادم که زود بیاره. بعد از دو سه ساعت که اومدن زنگ زد گفت چرا پوشک نزاشتی. گفتم تازه عوض کردن قرار بود زود بیان. گفت نه میرم پوشک میخرم خودم که طولانی بمونه.

اسی مادر شوهر منم اینقدر پولکی ونبات داد ب بچه ام ک دندوناش نابود شد هر چی ام حرص خوردم فایده نداشت ...

دیگه عزیزم پشیمونیه اون مگه درد بچتو آروم میکنه. با آدم لج میکنن فکر میکنن خیلی بلدن

من نمیدونم این چه اخلاق گندی هست همه دوست دارن ی چیزی تو دهن بچه کنن  بابا چیکار دارید بچه خود ...

آخ گفتی مادرشوهر من همش میگه تو چه میدونی مگه بچه بزرگ کردی. یا میگم دکترش گفته میگه دکتر گ و ه خورد

شیر خودتو نمیخوره بهونه کنی ؟ چون واقعا بچه سه ماهه چیزی جز شیر مادر نمیخوره  من با این بهونه ...

نه عزیزم شیر خودمو میخورد چهل روزش بود مادرم فوت کرد شیرم خشک شد. اینم همش میگه دلش درد میکنه چای نبات بدم. بچه کوچکترین صدایی کنه فوری میگه چایی نبات

دیگه عزیزم پشیمونیه اون مگه درد بچتو آروم میکنه. با آدم لج میکنن فکر میکنن خیلی بلدن

ولی اسی جون اینم نکته خوبیه ک بچه را میخواد نگه داره ب خرید ومهمونی وکارات برسی برشرط این ک آشغال خوردبچه نده 

مادر شوهر من ک یه قدم +برام برنداشته تاالان