ای وای..چرا اخه!
کاش بری مشاور و قبل اینکه این رفتارش منجر به گندکاری شه درمان کنی
مردا خیلی عوض شدن..دخترا هم بی حیایی براشون عادی شده..
سعی کن تو جاهای شلوغ کنار همسرت باشی.. برخورد خشن نکنی..بگی عزیزم چی میگفت اون دختره که خندیدید! اگه برات توضیح داد.. بدون برچسب زدن بگو اهان چه بامزه.. اما ازت انتظار دارم به عنوان یه همسر خوب و یا پدر خوب تر یه کم رعایت حریم ها رو بکنی..
من تو اطرافم میبینم که اقایون با کشف حجاب خانومشون مشکل ندارن.. اما از اون طرف انتظار دارن خانوم هم با لاس زدنهای اقا و گو کاری هاش کاری نداشته باشه.. و یه کم مدیریت مسائل تو خانواده سخت شده..
بهتون پیشنهاد میدم شما خودتون تو خونه نهایت زیبایی رو براش داشته باشید..چه لباس چه ارایش هرچی.. اما تو بیرون نکات لازم رو رعایت کن که شوهرت بهانه این چنینی نداشته باشه که من به زنم ازادی دادم اونم باید به من ازادی بده..چون برای خانم ازادی فقط نداشتن حجاب هست..ولی اقایون از این ازادی که برخوردارن.. آزادی تو چیزای فراتر رو میخوان
اگرم که خودتون حجاب دارید و این موضوع نیست برای شما.. حتما تو خونه به خودت برس.. تو بیرون هم کنار همسرت باش و صندلی های دور رو انتخاب نکن برای نشستن..اونم خواست بره جای دیگه بگو پس با هم بریم دو تا صندلی خالی پیدا کنیم.. اگرم دیدی میخواد به خانوم ها تو چیزی کمک کنه بگو عزیزم میشه اجازه بدی خودم کمکشون کنم! خودت کمک کن به طرف.. بعد ازش مدام بخواه که من میتونم خیلی از هنجارها رو رعایت نکنم.. اما چون خیلی دوستت دارم نه به خاطر شرع و قانون..فقط به خاطر تو مراقب اعمال و رفتارم هستم.. ازت میخوام توام مراقب رفتارت باشی..
زمانهایی که شوهرت سرکار هست و دسترسی نداری ببینی چیکارا میکنه.. ۵تا ایت الکرسی نذر کن هر روز براش بخون و فوت کن بهش که بیرون میره نه این به کسی نگاه کنه نه کسی بهش چراغ سبز نشون بده..
پسرایی که تو مجردی شیطنت نکردن.. یا زیاد از حد شیطنت کردن احتمال شیطنت کردنشون تو متاهلی متاسفانه هست..
بهترین کار توکل کردن به خداست.. و ایت الکرسی یا هر ذکری که امتحان کردی و حس کردی با اون ذکر زودتر به حاجتت میرسی..
بعدشم سعی کن گرمیجات زیاد بهش ندی.. چیزای طبع سرد بیشتر بهش بده..
سعی کن تعداد دفعات روابطت با شوهرت جوری باشه که جونی تو کمرش نمونه وقتی بیرون میره کمرش خالی کرده باشه😅
حتی اگر خودش هم نمیخواد تحریکش کن تعداد دفعات رابطه تون زیاد باشه که سِر باشه از خونه بیرون میره..