2777
2789
عنوان

شوهرم داشت با دختره میخندید دعوامون شد

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 28 پست
شما این جور مواقع چه عکس العملی نشون میدی  اونروز بهش گفتم خجالت بکش چهلو رد کردی احساس جوونی ...

عین   شما  تشر میزنم   بهش.و  بعدا   تایم   خوش اخلاقیش،میگم که من  دوس دارم   شوهرم   جنتلمن باشه،،،،سبک بازی درنیاره و و

باید مداااام   یاداوری کنم    تا   تکرار  نکنه

زامبی سابقم🤞حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهرمن ۴۱ سالشه من ۳۳ همشم با مطلقه ها و شوهردارا وپیر پاتالا لاس میزنه 

شوهر من  حد وسط نداره،،،از دو گروه خوشش میاد.همسن مادرش،۶۰به بالا،،، و کم  سن ها.

زامبی سابقم🤞حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
شوهر من یه جور دیگه اعصابم بهم میریزه. خانوما و دخترایی که بد لباس میپوشن و آرایش غلیظ دارن رو بلند ...

شر نشه   یه وقت😟

شر نشه   یه وقت😟

صد بار گفتم بهش ازین گوش میره ازون گوش درمیاد...

واقعا حالش بد میشه کسی با آرایش زیاد میبینه. میدونم از کرم و رژلب متنفره منم استفاده نمیکنم. آرایش خودم معمولا چشم و ابرو هست از بوی کرم و رژلب و... حالت تهوع میگیره🙄

و خدایی که به شدت کافیست...
چقدرم بیچاره وبدبختن که دیگه احترام وعزتی پیش ما ندارن

آخ  زدی توخال  بخدااا

از درد و مریضی جلوم  جون  بده،خوشحال میشم

شوهر من یه جور دیگه اعصابم بهم میریزه. خانوما و دخترایی که بد لباس میپوشن و آرایش غلیظ دارن رو بلند ...

بهش بفهمون اینها  رفتارِ یه فرد بیشخصیت هست که از جامعه مدنی درکی نداره و تازه از پشت کوه اومده توی شهر . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم .                      

صد بار گفتم بهش ازین گوش میره ازون گوش درمیاد... واقعا حالش بد میشه کسی با آرایش زیاد میبینه. میدون ...

اگه  گوش میده   چندبار یاداری کن براش        بقیه  به ما  ربطی ندارن.    این مسیله و شر   ش  ،،دامن تورو هم میگیره🤧

نامزد چیه 10 ساله ازدواج کردیم بچه داریم

ای وای..چرا اخه!

کاش بری مشاور و قبل اینکه این رفتارش منجر به گندکاری شه درمان کنی

مردا خیلی عوض شدن..دخترا هم بی حیایی براشون عادی شده..

سعی کن تو جاهای شلوغ کنار همسرت باشی.. برخورد خشن نکنی..بگی عزیزم چی میگفت اون دختره که خندیدید! اگه برات توضیح داد.. بدون برچسب زدن بگو اهان چه بامزه.. اما ازت انتظار دارم به عنوان یه همسر خوب و یا پدر خوب تر یه کم رعایت حریم ها رو بکنی..

من تو اطرافم میبینم که اقایون با کشف حجاب خانومشون مشکل ندارن.. اما از اون طرف انتظار دارن خانوم هم با لاس زدنهای اقا و گو کاری هاش کاری نداشته باشه.. و یه کم مدیریت مسائل تو خانواده سخت شده..

بهتون پیشنهاد میدم شما خودتون تو خونه نهایت زیبایی رو براش داشته باشید..چه لباس چه ارایش هرچی.. اما تو بیرون نکات لازم رو رعایت کن که شوهرت بهانه این چنینی نداشته باشه که من به زنم ازادی دادم اونم باید به من ازادی بده..چون برای خانم ازادی فقط نداشتن حجاب هست..ولی اقایون از این ازادی که برخوردارن.. آزادی تو چیزای فراتر رو میخوان

اگرم که خودتون حجاب دارید و این موضوع نیست برای شما.. حتما تو خونه به خودت برس.. تو بیرون هم کنار همسرت باش و صندلی های دور رو انتخاب نکن برای نشستن..اونم خواست بره جای دیگه بگو پس با هم بریم دو تا صندلی خالی پیدا کنیم.. اگرم دیدی میخواد به خانوم ها تو چیزی کمک کنه بگو عزیزم میشه اجازه بدی خودم کمکشون کنم! خودت کمک کن به طرف.. بعد ازش مدام بخواه که من میتونم خیلی از هنجارها رو رعایت نکنم.. اما چون خیلی دوستت دارم نه به خاطر شرع و قانون..فقط به خاطر تو مراقب اعمال و رفتارم هستم.. ازت میخوام توام مراقب رفتارت باشی..

زمانهایی که شوهرت سرکار هست و دسترسی نداری ببینی چیکارا میکنه.. ۵تا ایت الکرسی نذر کن هر روز براش بخون و فوت کن بهش که بیرون میره نه این به کسی نگاه کنه نه کسی بهش چراغ سبز نشون بده..

پسرایی که تو مجردی شیطنت نکردن.. یا زیاد از حد شیطنت کردن احتمال شیطنت کردنشون تو متاهلی متاسفانه هست..

بهترین کار توکل کردن به خداست.. و ایت الکرسی یا هر ذکری که امتحان کردی و حس کردی با اون ذکر زودتر به حاجتت میرسی..

بعدشم سعی کن گرمیجات زیاد بهش ندی.. چیزای طبع سرد بیشتر بهش بده..

سعی کن تعداد دفعات روابطت با شوهرت جوری باشه که جونی تو کمرش نمونه وقتی بیرون میره کمرش خالی کرده باشه😅

حتی اگر خودش هم نمیخواد تحریکش کن تعداد دفعات رابطه تون زیاد باشه که سِر باشه از خونه بیرون میره..

ای وای..چرا اخه! کاش بری مشاور و قبل اینکه این رفتارش منجر به گندکاری شه درمان کنی مردا خیلی عوض ش ...

مرسی از راهنمایی هایی که کردی عزیزم خدا به حاجت دلت برسوندت

اصفهانی نیستم ولی اصفهان زندگی میکنم. دور از خانواده ام