2777
2789

چی بگم بهششش؟چجوری تموم کنم 

اگ دوسش ندارم چرا وقتی ب روزایی فکر میکنم ک اون نیس خودکشی سمتم میاادد 

من بدون اون میمیرمممممم

چیکار کتم؟؟

بنظرتون افسردگی گرفتم؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی چی؟یعنی هم دوسش داری هم میخوای تموم کنی؟مگه میشه

بخدا راس میگمم الان میخام تموم کنم چون دیدمش و حس میکنم ب دلم ننشسته ولی وقتی فکر میکنم ک قراره باهاش تموم کنم میمیرم و زنده میشم 

پس چیه؟؟؟اگ دوسش ندارم چرا الان دارم اینارو تایپ میکنم و گریه میکنم؟؟؟

بخدا راس میگمم الان میخام تموم کنم چون دیدمش و حس میکنم ب دلم ننشسته ولی وقتی فکر میکنم ک قراره باها ...

چند سالته ؟

وابستگیه عزیزم 

وابسته بودنش شدی 

یمدت دیگه وابسته نبودش میشی

بخدا راس میگمم الان میخام تموم کنم چون دیدمش و حس میکنم ب دلم ننشسته ولی وقتی فکر میکنم ک قراره باها ...

فثط خواهشا‌ اگه میخوای تموم کنی آروم آروم تموم کن تا اون پسره بدبخت هم اعتماد ب نفسش نیاد پایین از خودش ایراد بگیره افسرده شه

فثط خواهشا‌ اگه میخوای تموم کنی آروم آروم تموم کن تا اون پسره بدبخت هم اعتماد ب نفسش نیاد پایین از خ ...

اون پسر خورد میشه میدونم فداش بشم ایشالا تا صب بمیرم 

کاشکی بمیرم ولی ناراحتی اون پسرو نبینم

نه دوسش نداری اگه به دلت نشسته دوسش نداری چرا انقدر دیر همو دیدید؟ اون چی از تو خوشش اومد؟

ولی فکر نبودنش دیوونم میکنه 

ن ن اضلا این تاپیک چیه زدم من بدون اون میمیرم

مگ ندیده بودیش توعکس

دم بخدا 

یهو اینجوری شدم از هیچ پسری خوشم نمیاد از همع متنفرم 

شاید بخاطر افسردگیمه و باید درمان شم؟تو اینطور فک نمیکنی؟

اگ ایتا داری بیا حرف بزنیم