2777
2789

اینا همیشه ناراضی هستن در حالی که والا کارشونم سخت نیس 

میخوان بخوابن بخورن یه سی میلیونم بگیرن 

باید دِلِت دریا باشه ، تا خدا بهت کِشتی بده.!🌝🪴       سر سنگين باشى، پشت سرت حرف ميزنن شوخ طبع باشى، پشت سرت حرف ميزنن، ببين ! هرجورى كه باشی پشت سرت حرف ميزنن، از خدا بزرگتر داريم؟ اين روزها پشت سر خدا هم حرف ميزنن! ديدى كه دارن وجود خدا رو تكذيب ميكنن پس خودت باش🩵 بى ترس و واهمه از خود بودن، اين مردم، خالق خودشون رو هم زير سوال بردن چه برسه به من و تو، راحت باش🤍🍭🥂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینا همیشه ناراضی هستن در حالی که والا کارشونم سخت نیس  میخوان بخوابن بخورن یه سی میلیونم بگیر ...

سی میلیون؟؟!!!

کجا زندگی میکنی که از حقوق معلمای ایران خبر نداری

آن عشق که در پرده بماند به چه ارزد؟! عشق هست و همین لذت اظهار و دگر هیچ❤️
اینا همیشه ناراضی هستن در حالی که والا کارشونم سخت نیس  میخوان بخوابن بخورن یه سی میلیونم بگیر ...

چطور باید انتظار رشد و پیشرفت داشته باشیم از جامعه ای که راحت به معلمشون توهین میکنن.

تو همین تاپیک معلم ها گفتیم از شرایطمون راضی هستیم. دروغم بهمون بستید!

فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
چطور باید انتظار رشد و پیشرفت داشته باشیم از جامعه ای که راحت به معلمشون توهین میکنن. تو همین تاپیک ...

از ۱٠٠ نفر ۹٠ نفر ناراضی هستن 

بعدشم خب بایدم راضی باشین 

ادارات دیگ مثل بانک و... همیشه فعالن ولی شما ۴ ماه بیکاری پولم میگیری ساعت کاری تونم کمه

باید دِلِت دریا باشه ، تا خدا بهت کِشتی بده.!🌝🪴       سر سنگين باشى، پشت سرت حرف ميزنن شوخ طبع باشى، پشت سرت حرف ميزنن، ببين ! هرجورى كه باشی پشت سرت حرف ميزنن، از خدا بزرگتر داريم؟ اين روزها پشت سر خدا هم حرف ميزنن! ديدى كه دارن وجود خدا رو تكذيب ميكنن پس خودت باش🩵 بى ترس و واهمه از خود بودن، اين مردم، خالق خودشون رو هم زير سوال بردن چه برسه به من و تو، راحت باش🤍🍭🥂
چطور باید انتظار رشد و پیشرفت داشته باشیم از جامعه ای که راحت به معلمشون توهین میکنن. تو همین تاپیک ...

البته برف میاد تعطیل جمعه پنجشنبه تعطیل 

عید هم بیشترین تعطیلی مال شماست 

امتحانا هم که بازم نشستین یجا 

چکار میکنین

البته برف میاد تعطیل جمعه پنجشنبه تعطیل  عید هم بیشترین تعطیلی مال شماست  امتحانا هم که ...

ناراحتی برای ایام امتحانات؟

میخوای بجای دانش آموزا امتحان هم بدیم؟!!

عزیزم اگه شغل خوبیه و این همه ازش تعریف کردی چرا نمیای معلم بشی؟

آن عشق که در پرده بماند به چه ارزد؟! عشق هست و همین لذت اظهار و دگر هیچ❤️
ناراحتی برای ایام امتحانات؟ میخوای بجای دانش آموزا امتحان هم بدیم؟!! عزیزم اگه شغل خوبیه و این همه ...

چون علاقه هم شرط هست من علاقه ندارم 

البته خودمم شاغلم و برای یه رشته دیگ هم دارم میخونم 

البته برف میاد تعطیل جمعه پنجشنبه تعطیل  عید هم بیشترین تعطیلی مال شماست  امتحانا هم که ...

با توهین و تمسخر چی عایدت میشه؟

من جوابی در برابر بی منطقی ندارم

فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
با توهین و تمسخر چی عایدت میشه؟ من جوابی در برابر بی منطقی ندارم

تمسخر و توهین کجای حرف من هست!!! 

شما بد برداشت کردین