2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

در ضمن عمر دست خداست نه من و شما و خداوند به نبوغی که درانسانها به ودیعه گذاشته اگاهتر هست  صلاح دیدن این خانوم در این سن فوت بشن دیگه من و شما کی باشیم که لیست افرادی که طول عمر داشتن رو دربیاریم دارید

تا ابد این جمله را انشا کنید *پای این طوماررا امضاکنید* هرکجا ماندید درکل امور*روبه سوی حضرت زهرا کنید              

خوشبحالش که به نحو احسن سیر زندگی کرد نه مثل ما که فقط نفس میکشیم  

همیشه میگم ما مردگی میکنیم نه زندگی 

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
😂😂😂😂خون مردم مظلومو میخورن

خون آشاما هم که همیشه جوون میومنن 

بی مصرفترین قشرن تو حال حاضر 

یعنی دنیا بدون اینا باشه فکر کنم کمتر خون و خونریزی توش باشه تا این قشر دروغگو و ظالم

تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته
از همون جایی که سایرین میشناسن  والله الان عصر ارتباطات و اینترنته  نمیشه این و توجیح کر ...

خوب شما وقتی اسم کسی رو تا حالا نشنیدی که بگن و بهش بها بدن رو دربارش تحقیق میکنی؟؟؟؟

به نظر منم موجه نيست مگه رسانه هاي داخلي در مورد كيم كارداشيان و غيره اطلاع رساني ميكنن؟

فلک به مردم نادان دهد زمام مراد، 

تو اهل فضلی و دانش، همین گناهت بس؛ 

حافظ

آرزوی من، آزادی زنان ایران و تساوی حقوق آنها با مردان است.من به رنجهایی که خواهرانم در این مملکت در اثر بی‌عدالتی مردان می‌برند، کاملاً واقف هستم و نیمی از هنرم را برای تجسم دردها و آلام آنها به کار می‌برم. آرزوی من ایجاد یک محیط مساعد برای فعالیتهای علمی، هنری و اجتماعی زنان است.(فروغ فرخزاد)
خوب شما وقتی اسم کسی رو تا حالا نشنیدی که بگن و بهش بها بدن رو دربارش تحقیق میکنی؟؟؟؟

مه گل جان شما هم تاحدی حق داری چون رسانه کمتر از حتی متوسط به ایشون پرداختن..ولی راستش اگه چندتا صفحه خوب تو اینترنت دنبال کنید و روزنامه و مجله بخونید میتونید اینجور اخبار رو کاملا مطلع بشید...

سلام عزیزم 

اره چرا که نه 

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....

ای کاش اونایی که الان دارن ابراز تاسف میکنن برای اینکه کسی   خوب ایشونو به مردم معرفی نکرو و حق مطلبو ادا نکردن قبل از فوتشون خودشون دستدبه کار میشدن برای معرفی ایشون به جای تاپیک های مزخرف و بی محتوای این سایت..... واقعا درست میگن ما ایرانیا مرده پرستیم ... بعد از مرگ ایشون تازه متوجه شدیم  چه کسیو از دست دادیم 😔😔 

🙍

روزی که من درباره محکومیت 16 ساله نرگس محمدی و دوری از بچه هاش گفتم، با تمسخر و تهمت بهم گفتن: نرگس محمدی مجرده و بچه نداره!!!!!!!!!!!!!!

آرزوی من، آزادی زنان ایران و تساوی حقوق آنها با مردان است.من به رنجهایی که خواهرانم در این مملکت در اثر بی‌عدالتی مردان می‌برند، کاملاً واقف هستم و نیمی از هنرم را برای تجسم دردها و آلام آنها به کار می‌برم. آرزوی من ایجاد یک محیط مساعد برای فعالیتهای علمی، هنری و اجتماعی زنان است.(فروغ فرخزاد)