2777
2789
نبایدکسیکه مریم عزیز رونمیشناسه سرزنش کرد وقتی رسانه های داخلی بهش نپرداختن ازکجابشناسن

از همون جایی که سایرین میشناسن 

والله الان عصر ارتباطات و اینترنته 

نمیشه این و توجیح کرد

لابلای گل سرخ .. در میان کوچه سبز خیال .. شادیت حس قشنگیست .... که من میطلبم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از همون جایی که سایرین میشناسن  والله الان عصر ارتباطات و اینترنته  نمیشه این و توجیح کر ...

به نظر منم موجه نيست

مگه رسانه هاي داخلي در مورد كيم كارداشيان و غيره اطلاع رساني ميكنن؟

خدارحمتشون کنه و به دختر کوچولو و خانوادشون صبر بده انشاالله

تا ابد این جمله را انشا کنید *پای این طوماررا امضاکنید* هرکجا ماندید درکل امور*روبه سوی حضرت زهرا کنید              
واقعااآ حالا شوهر من میگه این حرفو نزن  قضاوت نکن 🤤😖

بهش بگو چشم قضاوت نمیکنم اما حیفه کاش جاهاشون عوض بشه 

کلا من موندم این سیاست مدارا تو هر کجای دنیا چه کوفتی میخورن چه غلطی میکنن اینهمه سال عمر میکنن هیچ طوریشون نمیشه

تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته
به نظر منم موجه نيست مگه رسانه هاي داخلي در مورد كيم كارداشيان و غيره اطلاع رساني ميكنن؟

نکته بسیار دقیق بود 

نوع اطلاعاتی که میریم دنبالش مهمه 

حالا دیگه مگه میشه به تلویزیون و رادیو اکتفا کرد فقط؟ 

تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته
چه ربطی داره! خیلیا نمیشناسن منم الان اولین بار هست که شنیدم اسمشو.... تلخ تر از همه چیز اینه که به ...

بدبختانه و اسف ناک تر این هست که نخبگان ایرانی بین عموم مردم خوب جا نمیندازن  تو اسم و رسمشون تو کشور اونوقت یه بچه شش ساله با یه کچلیک گفتنش باید معروف بشه میلیونتا لایک بخوره متاسفم برای کشورم که حق مطلب خوب ادا نکرد برای مریم میرزاخانی ها 

احساسات بیان نشده ؛هیچ وقت فراموش نمی شوند
به نظر منم موجه نيست مگه رسانه هاي داخلي در مورد كيم كارداشيان و غيره اطلاع رساني ميكنن؟

دقیقا 

ولی همه تمام اطلاعاتش و دارن 

بعد خانم میرزا خانی وقتی جایزش و گرفت تلویزیون ایران خبرش و گفت رفتن دانشگاهش 

اون موقع یه روسری هم سرش بود 

بعد که دیگه روسری را برداشت و عکس های واقعا ساده و بدون هیچ ارایش فقط بی حجاش پخش شد دیگه در داخل صحبتی ازش نشد 

لابلای گل سرخ .. در میان کوچه سبز خیال .. شادیت حس قشنگیست .... که من میطلبم

یادمه چندسال پیش تو نی نی سایت براش تاپیک میزدیم و همه خوشحال بودن  مدال فیدلز رو گرفته....چه قدر تحسین برانگیز بود

راستش هنه روزنامه ها هم عکسش و زده بودن و خبرس و پوشش داده بودن

عجیبه کسی نشناسه

2810