2777
2789
من دوستم با افتخار میگه من سیاسی نیستم و بی بی سی و اخبار و این جیزا نمیبینم...راستش خیلیا رو دبدم ا ...

میخوای منم اسم چند نفر رو بگم که شما نمیشناسی! حالا چرا اینجوری برخورد میکنین با نشناختن کسی؟؟؟؟؟ کم مونده فحش بدین بقیه رو.!!!!

لپ مطلب من این بود که اگه درست معرفی میشدن همه میشناختن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعد بگیم ما تو اخبار voa اینچیزا رو دنبال میگنیم میگن فلان 

ای بابا ول کن زیادم بحرفیم قطع میشیم 

خدا رحمتش کنه 

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
  • قیاس کیم کارداشیان و خانوم میرزاخانی الان دقیقا خدمات خانوم کارداشیان به جامعه بشری رو توضیح بدید ممنون میشم خدا رحمت کنه امثال خانوم میرزاخانی رو که یه عده برای سوء استفاده از مرگ ارام و ناگوارشون استفاده میکنن
تا ابد این جمله را انشا کنید *پای این طوماررا امضاکنید* هرکجا ماندید درکل امور*روبه سوی حضرت زهرا کنید              
خیلی دردناکه سردمداران مملکت هیچ اهمیتی به این قضایا نمیدن که هیچ عکس خانم میرزایی رو باسانسور حجاب ...

اون سانسوره دیگه آخرشه دقیقا پتانسیل این رو تو دستات ایجاد میکنه با گوشت کوب بزنی تو تلویزیون 

فقط اون گرونی تلویزیو هست جلوت رو میگیره 

تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته
اونوقت یه سری فسیلای بی مصرف که نمبخوام اسم بیارم زندن و مثل زالو ادامه حیات میدن

وای وقتی خبرشو شنیدم باورم نمیشد فکر کردم شایعه است

بعد ازاینکه مطمئن شدم که متاسفانه حقیقت داره

دقیقا همین حرف شما به ذهنم اومد که چرا این کثافتها نمی میرن و مریم باید بمیره که هر لحظه لحظه عمرش برای بشریت نعمت بود

میخوای منم اسم چند نفر رو بگم که شما نمیشناسی! حالا چرا اینجوری برخورد میکنین با نشناختن کسی؟؟؟؟؟ کم ...

اره بگو . اگر ادم به دردربخوری تو دنیا و مملکتم باشه و من نشناسم واقعا اف بر من . اگاهی هم از همین جاها می یاد دیگه

همه چیز عالیه داره از اسمون طلا می باره

دوستی که میگی چرا یسری نمیشناسن ایشون رو 

عزیزم خودت تو همین نی نی سایت اعلام میکردی و ایشون رو به بقیه میشناسوندی و ما هم فیض میبردیم 

هنگامی که خدا انسان را اندازه می گیرد، متر را دور قلبش می گذارد نه دور سرش😍😍😍

یه چیز بد بده نمیتونی بگی خوبه 

نهایت میتونیم عذر خواهی کنیم و تشکر از اونایی که کار اشتباه رو یادآورمون شدن و اطلاعات درست رو در اختیارمون قرار دادن 

تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته
وای وقتی خبرشو شنیدم باورم نمیشد فکر کردم شایعه است بعد ازاینکه مطمئن شدم که متاسفانه حقیقت داره د ...

همسرم می گه اون برای این زمین خیلی بزرگ بود ماموریتش ارتقا سطحی از دانش بود که انجام شد

همه چیز عالیه داره از اسمون طلا می باره
وا چراااا نباید حرف بزنی؟

هیچی عزیزم اگه قرار بود به حرف زدن بلایی سرکسی بیاد الان خیلیها اینجا نبودن جالبه ملت ما تو نت و اتوبوس و ماشین و خیابون راحت پشت نظام و حکومت و مسئولین حرف میزنن و گاها فحش میدن بعد میگن ازادی نیست و اگه بگیم فلان و بهمان میشیم یکی نیست بگه دیگه چی میخواین بگین که نگفتین

تا ابد این جمله را انشا کنید *پای این طوماررا امضاکنید* هرکجا ماندید درکل امور*روبه سوی حضرت زهرا کنید              
2810