2777
2789

خیلی خیلی درصدش پایینه،به عبارتی و تاحدودی امکان نداره

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه چاق باشه ، وزن کم کنه تا پنج سانت هم امکان داره بلند شه .

قوز رو با ورزش که رفع کنی هم حدودا چهار پنج سانت قدت رو بلندتر میکنه . 

گاهی وقتا ، باید یه نقطه بذاری باز شروع کنی ، باز بخندی ، باز بجنگی ؛؛ باز بیفتی و محکمتر پاشی ، گاهی باید یه لبخند خوشگل به همه تلخیا بزنی و بگی ممنون که یادم دادین ، " به خودم تکیه کنم ... ‌"

من ۲۱ سالگی  قدم بلند شد .

هر کی از فامیل دید  هنگ کرده بود .

میگفتن چه ورزشی انجام میدی قدت بلند شده . اما هیچ ورزشی انجام نمیدادم 

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 
اگه چاق باشه ، وزن کم کنه تا پنج سانت هم امکان داره بلند شه . قوز رو با ورزش که رفع کنی هم حدودا چه ...

اره چاقه یکم 

واقعا ینی میشه ۵ سانت رشد کرد عالی میشه از ۱۷۳ ب ۱۷۸ میرسه و عالیهه

خدایی؟؟چجوری خب دکتر نرفتی؟ رلم تازه رفته تو ۲۳  ۱۰ روز پیش شد ۲۳

نه هیچ دکتری. نمیدونم چی شد . ولی یه دفعه قد کشیدم  البته نه زیاد .  الانم نمیدونم قدم چنده .  ولی کوتاه بود قدم خیلی . 

آخه  اگه بگم شاید باور نکنی   شماره پام   بعد ۳۰ سالگی ۱ شماره بزرگ شده  . 😑

اصلا موندم چرا؟  :(

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 

۱۷۳ داری میخوای بلندتر بشی؟؟؟؟

اونوقت منی که با ۱۵۹ خودمو متوسط حساب میکنم

من کلاس هفتم برای ورود به راهنمایی رفتم یه سری معاینات از اونجا پیگیر عکسو اینا شدم دکتر گفت صفحات رشدم بسته شده اما از اونموقع ۷ سال گذشته نزدیک دو سانت رشد کردم

و هنوزم باز ادامه داره بنظرم ولی دیگه اونقدر زیاد نمیشه