2777
2789
عنوان

دخترم پسر کوچیکمو کتک میزنه😢

797 بازدید | 37 پست

بچه ها توروخدا کمکم کنید

دیگ خسته شدم از دستش😢

مثلا وقتایی که پسر کوچیکم خوابه هی دخترم میاد میزنتش

بیدارش میکنه،اذیتش میکنه و.....

احساس میکنم حسودیش میشه

تازه کلی هم کادو میگیرم براش بهش میگم نگاه کن این از طرف داداشی هست که داره بهت میده اون لحظه قبول میکنه هااااا ولی دو دقیقه بعدش همون آش و همون کاسه 😭😭😭

یا مثلا میرم با پسرم یکم بازی میکنم دخترم حسودیش میشه میگه تو فقط باید با من باشی و به من برسی 😭(با اینکه من همیشه با دخترم بازی میکنم)

گاهی اوقات میخوام به پسرم یکم غذا بدم خیییلی حسودیش میشه میگه نه اینکارو نکن و اعصابمو خورد میکنه😭😭

دیگه بریدم بخدا چیکار کنم بنظرتون؟؟؟؟؟

فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه الان دارید امضامو میخونید لطفا برام دعا کنید مشکلم حل بشه اگه دعا کردید بگید تا براتون صلوات بفرستم مرسی❤️🙏🏻 آنیتا و آنیا و آراد مامان من خیلی دوستون دارم شما دنیای منید مرسی که با اومدنتون زندگیمو قشنگ تر کردید دوستون دارم  👧🏻👧🏻👶🏻     منو توی تاپیکای دورهمی عکس بازی و اینجور چیزا تگ کنید با تشکر😊 من خیلی نمیام اینجا اگه نبودم بدونید اصلا نیستم😘😘 اینم بگم باردار نیستم تیکر روز تولدمه همینجوری  گذاشتمش😅 خدایا شکرت بابت همه چیز که بهم دادی💕

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدايا

دختر من سه سال و نيمشه

دو روزه فهميدم با وجود جلوگيري ناخواسته باردارم

نميخوام دخترم اينا رو تجربه كنه

ميخوام فقط به دخترم برسم

بچه ي دوم نميخوام 😭

فقط 2 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مليكا هستم🥰

دخترتون رو تو کارهای پسرتون شریک کنین مثلا بیا با هم لباسهای داداشی عوض کنیم شوق و ذوق ایجاد کنین شب که باباش اومد بگین که دخترم امروز خیلی به من کمک کرده اینجوری باهاتون راه میاد

دخترای بزرگتر معمولا بیشتر از پسراحسودی میکنن 

من پسرم بزرگتره ودخترم کوچیک .اینقد هواشو داره که گاهی اوقات سرخاهرش بامن دعوامیکنه 

ولی خودم دختربزرگتربودم ب داداش کوچیکم بیشتر وقتا حسادت میکردم🥴😶‍🌫️

مخالف نظرمی ریپ نزن و بی ادبی وتوهین نکن که حوصلتو‌ندارم😒وکاریری هم ک جوابشو ندادم یعنی باهاش حال نمیکنم🦦.👈من نه اهل فوش دادنم نه حوصله بحث دارم وهم از بی ادبی بیزارم  .اومدنم ب اینجا صرفا فقط برای اینکه ذهنمو کمتر درگیر مشکلام کنم و دوس دارم بیشتراینجا بابقیه دوستان بگم‌وبخندم .پس اگه شوخی کردموتو بد برداشت کردی،بدون اون مشکل توعه😊
خدايا دختر من سه سال و نيمشه دو روزه فهميدم با وجود جلوگيري ناخواسته باردارم نميخوام دخترم اينا ر ...

ناشکری نکن عزیزم 

اتفاقا بچه هایی که فاصله سنیشون کمتره ،بیشتر باهم رفیق میشن

مخالف نظرمی ریپ نزن و بی ادبی وتوهین نکن که حوصلتو‌ندارم😒وکاریری هم ک جوابشو ندادم یعنی باهاش حال نمیکنم🦦.👈من نه اهل فوش دادنم نه حوصله بحث دارم وهم از بی ادبی بیزارم  .اومدنم ب اینجا صرفا فقط برای اینکه ذهنمو کمتر درگیر مشکلام کنم و دوس دارم بیشتراینجا بابقیه دوستان بگم‌وبخندم .پس اگه شوخی کردموتو بد برداشت کردی،بدون اون مشکل توعه😊
دخترت چند سالشه

6-7 سال

فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه الان دارید امضامو میخونید لطفا برام دعا کنید مشکلم حل بشه اگه دعا کردید بگید تا براتون صلوات بفرستم مرسی❤️🙏🏻 آنیتا و آنیا و آراد مامان من خیلی دوستون دارم شما دنیای منید مرسی که با اومدنتون زندگیمو قشنگ تر کردید دوستون دارم  👧🏻👧🏻👶🏻     منو توی تاپیکای دورهمی عکس بازی و اینجور چیزا تگ کنید با تشکر😊 من خیلی نمیام اینجا اگه نبودم بدونید اصلا نیستم😘😘 اینم بگم باردار نیستم تیکر روز تولدمه همینجوری  گذاشتمش😅 خدایا شکرت بابت همه چیز که بهم دادی💕