2777
2789
عنوان

دخترم پسر کوچیکمو کتک میزنه😢

| مشاهده متن کامل بحث + 797 بازدید | 37 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😍🥰😂 حاضرم دخترتو به فرزند خوندگی بپذیرم. بله رو بگو😍😍😍😍

اگر بتونی یه روز نگهش داری باشه😃

فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه الان دارید امضامو میخونید لطفا برام دعا کنید مشکلم حل بشه اگه دعا کردید بگید تا براتون صلوات بفرستم مرسی❤️🙏🏻 آنیتا و آنیا و آراد مامان من خیلی دوستون دارم شما دنیای منید مرسی که با اومدنتون زندگیمو قشنگ تر کردید دوستون دارم  👧🏻👧🏻👶🏻     منو توی تاپیکای دورهمی عکس بازی و اینجور چیزا تگ کنید با تشکر😊 من خیلی نمیام اینجا اگه نبودم بدونید اصلا نیستم😘😘 اینم بگم باردار نیستم تیکر روز تولدمه همینجوری  گذاشتمش😅 خدایا شکرت بابت همه چیز که بهم دادی💕
خدايا دختر من سه سال و نيمشه دو روزه فهميدم با وجود جلوگيري ناخواسته باردارم نميخوام دخترم اينا ر ...

پس منو چی میگی سه تا بچه دارم🤦🏻‍♀

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه الان دارید امضامو میخونید لطفا برام دعا کنید مشکلم حل بشه اگه دعا کردید بگید تا براتون صلوات بفرستم مرسی❤️🙏🏻 آنیتا و آنیا و آراد مامان من خیلی دوستون دارم شما دنیای منید مرسی که با اومدنتون زندگیمو قشنگ تر کردید دوستون دارم  👧🏻👧🏻👶🏻     منو توی تاپیکای دورهمی عکس بازی و اینجور چیزا تگ کنید با تشکر😊 من خیلی نمیام اینجا اگه نبودم بدونید اصلا نیستم😘😘 اینم بگم باردار نیستم تیکر روز تولدمه همینجوری  گذاشتمش😅 خدایا شکرت بابت همه چیز که بهم دادی💕
انشاالله خدا حفظش کنه. واسه منم دعا کن یه دختر شیطون خدا بهم بده😊

مشکلت چیه عزیزم؟؟

انشالله خدا بهت یه بچه خوشگل بده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر من ۵ ساله بود خواهرش بدنیا اومد اصلا ازین کارا نمیکرد از خواهرش مراقبت میکرد  شما از م ...

من خیلیا رو میشناسم همینطوری بودن...

یه نفرو میشناختم یه دختر 9 ساله داشت ولی دخترش همیشه به خواهرش حسودی میکرد با اینکه خیلیم بزرگ بود ولی همش ناراحت بود و حسودی میکرد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

معمولا بچه های بزرگتر به بچه های کوچیکتر حسودی میکنن طبیعیه

ما چه می‌دونیم کسانی رو که امروز می‌بینیم،  با چه حالی سرِ پا هستن ..پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"/گاهی به خودت حق بده! حق بده از میان تمام روزهای ماه و سالت، روزهایی را خسته و غمگین باشی، حق بده از میان تمام مسیرهای مورد علاقه‌ات، چندتایی را نروی و از میان تمام مقصدهای مورد انتظار، چندتایی را نرسی! حق بده گاهی هم موفق نشوی، شکست بخوری، در جا بزنی، سقوط کنی. تو انسانی و لبریزی از احساسات انسانی، تو انسانی با توان و زمانی محدود، تو انسانی و طبیعت تو ایجاب می‌کند که غم و شادی، موفقیت و شکست و خیر و شر را توامان داشته‌باشی.
خدا برات نگه داره عزيزم امامن نميخوام😭

توروخدا سقطش نکن

عزیزم خیلیا هستن ارزوی بچه دار شدن دارن

نگهش دار لطفا😔

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدايا دختر من سه سال و نيمشه دو روزه فهميدم با وجود جلوگيري ناخواسته باردارم نميخوام دخترم اينا ر ...

همه بچه ها شبیه هم نمیشن ایشون فقط یه مورده. 

بعد مگه همه چی سختیه؟ کلی هم خوشی داره

بشقاب که آرایش مارا نتراشی ... ( اشرف حجت زاده! )😁 /// خدا یکی زن یکی بچه یکی یکی یکی 🥰 نه به تک فرزندی /// خوشگل خانومای زیر ۱۸ سال لطفاً کامنت های منو ریپلای نزنید من برای تبادل با بزرگسال ها میام سایت ❤️ /// اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

اسی تروخدا تا دیر نشده ببرش روانشناس کودک

من ازت خواهش میکنم لطفاااا

☁🌙به قول حسین پناهی: مشکل ما از جایی شروع شد که نگاه ما به هم، نگاه آدم به آدم نبود، نگاه آدم به فرصت بود..