2777
2789
عنوان

دو کتاب مفید برای تقویت هوش و بازی با بچه ها ازتولد تا۳ سالگی

| مشاهده متن کامل بحث + 4391 بازدید | 32 پست
سلام به شما لطفا نتیجه ی تحقیقات رو هم برای ما اینجا بزار 

سلام.ببینید،من تو سایتش رفتم و طبقه بندی کاملی داره برای سنین مختلف همراه با کمی توضیحات درباره هر کتاب،ت ل گ رام  هم داره ولی نمیدونم فروش فقط اینترنتی هست یا نه،من ترجیح میدم کتاب رو ورق بزنم ببینم چه چیزهایی آموزش میده و بعد خرید کنم برای همین ترجیح دادم به چندتا کتابفروشی سر بزنم ببینم این مجموعه رو دارن یا فقط اینترنتی میفروشن. شاید مامان مهدیار که تبلیغش رو گذاشته اطلاعات بیشتری داشته باشن ولی باز هم چشم،اگر پیگیری هام نتیجه داد،همین جا اعلام میکنم😊 موفق باشید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام.ببینید،من تو سایتش رفتم و طبقه بندی کاملی داره برای سنین مختلف همراه با کمی توضیحات درباره هر ک ...

سلام نیلوفر جان ، من هم وارد سایت و کانالشون شدم و توی کانالشون روشهای خرید رو گذاشتند، و نمونه ایی از کتابها رو ، من هم در حال بررسی هستم ، ادمین کانال پاسخ داد به من و خیلی خوب هست. احتمالا یک نسخه رو سفارش بدم .

سلام نیلوفر جان ، من هم وارد سایت و کانالشون شدم و توی کانالشون روشهای خرید رو گذاشتند، و نمونه ایی ...

ممنون،فقط اینترنتی میفروشند؟ 

چون خواستم ببینم آموزش هاش چی هست،مثلاً همونهایی که تو مهدکودک و اینا کار میشه یا پیشرفته تر هست؟ 

ممنون،فقط اینترنتی میفروشند؟  چون خواستم ببینم آموزش هاش چی هست،مثلاً همونهایی که تو مهدکودک و ...

حضوری گویا ندارند ، با پست و پیک ارسال می کنند .
ادمین کانال گفت براساس رشد شناختی بچه ها هست و نمونه ها رو برام از دو سه کتاب و از مجموعه ها مختلف فرستاد تا ببینم. کودک باهوش من داره ، 340 بازی داره و .... به نظرم خوب آمد.

حتی گفت عضو کانال مادران بشم و نظرات رو بخونم ، همه تعریف کرده بودند ، گویا مهدها هم دارند می خرند چون توی عکس تعداد بالا بود کتابها . با ادمین صحبت کن بگو مشاوره می خوام خودش راهنمایی ت می کنه.

حضوری گویا ندارند ، با پست و پیک ارسال می کنند . ادمین کانال گفت براساس رشد شناختی بچه ها هست و نمون ...

ممنون،از وقتی که گذاشتید.🙏

سلام به شما عزیزان

من هم ازشون کتاب خریداری کردم ، واقعا کتابهای خوبی دارند. به شما و همه ی مادران دیگه توصیه می کنم که تهیه کنید ، چون من هم مثل شما شب نیلوفری جان حساس هستم روی کتاب و مطالبش ، با دقت چند روزی رصد کردم کانالشون رو و مطالبشون رو خوندم و مشورت گرفتم . و واقعا باید بهشون دست مریزاد گفت .

مولف کتب هم آقای دکتر صادقی هستند ، که هم معلم بودند و هم روانشناس کودک.

باز اگر خواستید این آدرس سایتشون
www.ketabekoodak.ir

این هم کانالشون
@ketabekoodak_com

سلام. در ادامه این تاپیک میخوام دو کتاب دیگر هم برای مادران عزیز معرفی کنم که عالی هستند.حتی مطالعه آنها رو پیش از بارداری توصیه میکنم

اینو خوندم خیلی خوب بود کتاب تربیت بدون فریاد هم خیلی جالبه

نخوندم این کتاب رو.ولی الان سرچش میکنم.ممنون که معرفی کردی