2777
2789

سلام،داشتم کتابخانه رو مرتب میکردم،چشمم خورد به این دو کتاب،که برای من و فرزندم مفید بود.معرفی میکنم شاید شما هم خوشتون بیاد،حتی خانم های باردار هم میتوانند قبل از تولد فرزندشون مطالعه داشته باشند،تا با نیازها و قدرتهای فرزندشون در سنین نوزادی بیشتر آشنا بشوند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مخصوصاً کتاب همه کودکان تیزهوشند اگر.... بسیار عالی و کامل هست.حالا عکس فهرست مطالبشو میذارم،به جز بازی،آموزشهای دیگری به والدین هم میده.مثل از پوشک گرفتن بچه با بازی و...مدرسه و مهد

سلام به شما شب نیلوفری

سپاس از معرفی کتاب خوبتون

من هم اینجا رو که در همین نی نی سایت دیدم معرفی می کنم

حتما سری به سایت و کانالشون بزنید فوق العاده هست ، یا توی نت سرچ کنید کتاب کودک براتون میاره 

http://www.ninisite.com/discussion/topic/1200395/کتاب-و-کودک?postId=43850487

سلام به شما شب نیلوفری سپاس از معرفی کتاب خوبتون من هم اینجا رو که در همین نی نی سایت دیدم معرفی م ...

لطف کردین.رفتم سایت رو دیدم،کتابها کامل و خوب بودن.در موردشون تحقیق میکنم.🙏🌼