2777
2789
عنوان

ماماناتون ازینا ب خورد شمام میدن؟😐😫

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 29 پست
وای گفتی 😂😂با ۳۳ سال سن هنوز میرم خونه بابام ینی مادر من عادت داره شام نهار زود درست میکنه بعد م ...

😂😂حالا جالبیش اینه من خیلی غذا و اینا میخورم ولی چاق نمیشم

عذابم میده این هرچی میخورم تو رونمه صورتم چاق نمیشه😂😬 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😂😂حالا جالبیش اینه من خیلی غذا و اینا میخورم ولی چاق نمیشم عذابم میده این هرچی میخورم تو رونمه صو ...

وای ن من کافیه ۳ روز خودم ول کنم قشنگ نیم کیلو اضافه میکنم..واس همین شکلات شیرینی اصلا نمیخورم 

نهاین دو س هفته ای ی بار ..الان مدتیه نهار نمیخورم تا یکم وزنم کم ش ..ولی شام سر جاشه ...کلن خوشم نمیاد هیکلم بهم بریزه😅

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
وای ن من کافیه ۳ روز خودم ول کنم قشنگ نیم کیلو اضافه میکنم..واس همین شکلات شیرینی اصلا نمیخورم  ...

انقد ک من شکلات و شیرینی میخورم هیشکی نمیخوره😂

ایشش نم چرا چاق نمیشم وزنم ۵۸ قدم ۱۶۳اینحاها

من تو مدتی که رژیم بودم خونه مامانم نرفتم.

😂😂وای دو هفته خونه مامانم اینا بودم باور کن یهو اندازه ی بند انگشت توپ زد بیرون پهلوم ...حالا منم تو تابستون تو حیاط 😅😅😂پتو بستم بخودم تو حیاط پیاده روی میکردم

پیر مرد همسایمون هم از طبقع چهارم داشت تو حیاط دید میزد 

فکنم تعجب پراش ریخته بود 😆😆😆..حالا مامانم میگفت 

مردم چاقن باکشون نیست ..بعدم تو چاق نیستی 

ولی متنفرم 

انقد ک من شکلات و شیرینی میخورم هیشکی نمیخوره😂 ایشش نم چرا چاق نمیشم وزنم ۵۸ قدم ۱۶۳اینحاها

حالا خواار منم همینه 😐😐😐ولی اون تیرویید داره 

لاغره کلن ..ینی گاوم بدی ب ایند😅هیچیش نمیشه

😂😂وای دو هفته خونه مامانم اینا بودم باور کن یهو اندازه ی بند انگشت توپ زد بیرون پهلوم ...حالا منم ...

منم چاقی رو دوست ندارم

بعد از زایمانم چاق شده بودم ولی الان خوبم

فکر کن دو سه هفته رژیم و ورزش داشتم یه روز که میرفتم خونه مامانم گند زده میشد به تمام زحماتم