هوففففف مدیر استارتر عضویت: 1400/10/15 تعداد پست: 650 عنوان خرید از بندر گناوه و عسلویه 55 بازدید | 14 پست سلام اینجا کسی از بندرگناوه یا عسلویه هست ؟لطفا راهنمایی کنید واقعا قیمتها اونجا کمتره؟ درطوفان زندگی باخدابودن،بهتر از ناخدا بودن است.اگه دوست داشتی برای خونه دار شدنمون صلوات بفرست 🌹🌹 دیروز | 23:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هوففففف مدیر استارتر عضویت: 1400/10/15 تعداد پست: 650 برا وسایل برقی کجا بهتره؟ درطوفان زندگی باخدابودن،بهتر از ناخدا بودن است.اگه دوست داشتی برای خونه دار شدنمون صلوات بفرست 🌹🌹
هوففففف مدیر استارتر عضویت: 1400/10/15 تعداد پست: 650 سلام مگه چی میخای بخری پتو مدل جدید در حد ۶۰۰ ،۷۰۰ کولر گازی و تلویزیون درطوفان زندگی باخدابودن،بهتر از ناخدا بودن است.اگه دوست داشتی برای خونه دار شدنمون صلوات بفرست 🌹🌹
هوففففف مدیر استارتر عضویت: 1400/10/15 تعداد پست: 650 شهر هندیجان هم خوبه برا وسایل برقی اصل هستن یا فیک؟شما گناوه هستین؟ درطوفان زندگی باخدابودن،بهتر از ناخدا بودن است.اگه دوست داشتی برای خونه دار شدنمون صلوات بفرست 🌹🌹
شروینa عضویت: 1403/08/30 تعداد پست: 208 عسلویه نخل تقی خوبه. البته یک. میلیون تفاوت داره خودم دوتا زن دارم. چهارتا بچه حوصله ندارم 🌹
ننمک عضویت: 1400/03/18 تعداد پست: 3811 اصل هستن یا فیک؟شما گناوه هستین؟ اصل اصل هندیجان معروفه برا وسایل برقی از همه جا میان خرید نه من هندیجانیم
هوففففف مدیر استارتر عضویت: 1400/10/15 تعداد پست: 650 عسلویه نخل تقی خوبه. البته یک. میلیون تفاوت داره ۱ تومن که ارزش نداره از همدان پاشمبیام درطوفان زندگی باخدابودن،بهتر از ناخدا بودن است.اگه دوست داشتی برای خونه دار شدنمون صلوات بفرست 🌹🌹
هوففففف مدیر استارتر عضویت: 1400/10/15 تعداد پست: 650 اصل اصل هندیجان معروفه برا وسایل برقی از همه جا میان خرید نه من هندیجانیم شما قیمت تلوزیون رو نداری؟ال جی ۵۰ اینچ درطوفان زندگی باخدابودن،بهتر از ناخدا بودن است.اگه دوست داشتی برای خونه دار شدنمون صلوات بفرست 🌹🌹
ننمک عضویت: 1400/03/18 تعداد پست: 3811 شما قیمت تلوزیون رو نداری؟ال جی ۵۰ اینچ نه والا ندارم اقوامامون مغازه دارن اما قیمتشون نمیدونم صبح در بیاین تا بعدظهر میرسین هندیجان روز شنبه بیاین هوا زیاد سرد نیست بهاریه
شروینa عضویت: 1403/08/30 تعداد پست: 208 ۱ تومن که ارزش نداره از همدان پاشمبیام اصلا ارزش نداره 3تمن باید بنزین بزنی فقط خودم دوتا زن دارم. چهارتا بچه حوصله ندارم 🌹