2777
2789
عنوان

مدیر مدرسمون میخواد 1 میلیون برای گچ دیوار ازمون پول بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 29 پست
تو یه برگه اسم اون دخترها رو بنویس و بده دست آبدارچی تا به مدیر بده 

رفتم به خود مدیرم گفتم کار اون چند نفر بوده

گفت خودشون بیان اعتراف کنن بگن کار ما بوده

رفتم به اون چهار پنج نفرم گفتم برین بگین، میگن نه همه باید پول بدن به ما چه

والا بخدا نمیدونم این بچه‌های ما چیکار میکنن اخه یکی نیست بگه چیکار گچ دیوار دارین مگه مال خودتونه ...

مریضن؟؟دیوونن؟؟😐

همتون برید دفتر اینارو لو بدید

°•یا عِمادَ مَن لَا عِمادَ لَهُ°•                                                ای تِکیه گاهِ آنکه تِکیه گاه ندارد!✨                      فرنازهسـدم💛

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من همچین موردی واسم زمان تحصیل پیش اومد, البته مشابهش مستقیم رفتم پیش مدیر و ناظم هم با اون برخورد ...

خود اون دختراهم رفتن به مامانشون گفتن زنگ بزنن مدرسه

مدیرم گفته باید پولو بدین و اینا

اوناهم میگن ۴۰ تومن به صرفه تره تا اینکه نفری ۲۵۰ تومن بدن

اولا ک مدیر نمیتونه و قدرت اینو نداره ک از امتحان کسی رو محروم کنه این امتیاز رو نداره بعدم اره وا ...

اره میگم که

بدتر سر لج میوفتن باهام

میدونمم مدیر حق نداره کسی رو از امتحان محروم کنه اما میگه میتونم و اینکارم میکنم که بفهمین من میتونم همچین کاری بکنم

چشمشون کور وحشی بازی در میارن هزینشم بدن اگه بینتون کسی خواست کمکشون پولو جمع کنه بده بقیه چرا بدن

اره بخدا

دیشبم تو گروه کلاسی دعوا کردن که اره فقط یه نفر نمیخواد پول و بده و اونم نارینه(اسمم نارین عه)

بعدم گفتم پول زوره و خودتون پولو بدین

برگشتن گفتن ما محتاج پول تو نیستیم

منم گفتم اگه محتاج پول من نیستی خودت پول و بده

بعدم تو همون گروه کلی پشت سرم بد و بیراه گفتن

انقد ناراحت شدم از حرفاشون که کم مونده بود گریه کنم

دخترای وحشی بی تربیت تا این حدود ندیده بودم  اگر سال آخر هست با مدیر در میون بذار  اگر ن ...

مدیرمون از اون وحشیا لج باز تر و عوضی تره

پارسال یک پدری از من در اورد که خدا میدونه

برگشته بود به خانوادم میگفت دخترتون جامعه ستیزه و روانیه

چندین ماه منِ بدبختو این دکتر و اون دکتر و دارو و روانپزشک کشوندن

چرا چهل تومن چیزی نیست پول زور باشه تو بگو پنج تومن به یکی از معلما که باهاش راحت ترید بگید کار ...

مدیر میدونه کار کیه

میگه بیاد خودش بگه

اون اشغالا هم نمیگن

مریضن؟؟دیوونن؟؟😐 همتون برید دفتر اینارو لو بدید

بابا مدیرمون از این اشغالای وحشی بدتره

و چون منِ بدبخت غیر‌ بومی‌ام(خیلی نژاد پرستن ادمای اینجا) طرف اونارو میگیره مدیر عوضیمون

بین همه فرق میزاره

مدیرمون از اون وحشیا لج باز تر و عوضی تره پارسال یک پدری از من در اورد که خدا میدونه برگشته بود به ...

عزیزم من واقعا نمیتونم قضاوت کنم 

اما اگر مطمئن هستید همه جانبه که موجب آسیب به شما میشه بهتره مدرسه را تغییر بدین 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
2810