دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که میخواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- میفرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربهای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)
همشون مثل همن شوهر من از خوته میرفت منو تو خواب میبوسید الان بچمو میبوسه میره اتگار اصلا من نیستم
امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که میخواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- میفرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربهای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)
وای قبل از بچه دنیایی داشتیم بخدا الان همه دنیاش شده پسرم فقط آرش ارش میکنه .همش جلوم میگه همه دنیای باباشه و منم مثلآ خودمومیزنم ب اون راه. ک نشنیدم.ولی واقعا درد داره.درکل باوجود بچه.همه چیز پر
من هونحایی خراب کردم که فکر کردم اگه احساسمو صادقانه بگم بهتره...!!!
قبل از بچه دار شدن باهم کشتی میگرفتیم بازی میکردیم. ک انگار تو خونمون پر بچه بود طبقه پایینی مون پدر شوهرم اینا بودن همیشه میومد درمیزد ک چ خبرتونه صداتون تا ته کوچه میاد.واقعا شوهرم انگار فقط منو میدید چپ وراست قربون صدقم میرفت .ولوسم میکرد.خداشاهده.برام مثل رویا گذشت.هرچند ب اندازه کافی دورامونو زدیم بعد4سال بچه دار شدیم.ولی بازم حسودی میشه
من هونحایی خراب کردم که فکر کردم اگه احساسمو صادقانه بگم بهتره...!!!