2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733861 بازدید | 90151 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه خواستید چند نوع دمنوش تو یه روز بخورید حتما بینشون شش ساعت فاصله بندازید اینو تو کلاس بمون گفتن& ...

اون چن تا رو که گفتم(تخم شوید و بابونه و گل گاوزبون و...) میشه با هم ترکیب کرد و خورد.  

امتحان پس داده س... با خیال راحت بخورید  

چن ساعت فاصله واسه وقتیه که بخوای جدا جدا دم کنی و بخوری. 

میشه جدا جدا هم دم کرد و جداگانه خورد. با فاصله زمانی... میشه ترکیب کرد. 

من که إن شاءالله از هفته 36-37 خوردن دمنوشا رو شروع میکنم.

اصلا نمیخوام استرس هفته 40 و احتمال دفع مکونیوم و نامنظمی ضربان قلب و... و سزارین مجدد رو تحمل کنم! 

بچه ها امروز گل مغربی گرفتم.خیلی خوبه.من هفته پیش یه بار با روغن زیتون ماساژ دادم خارش افتاده بودم و کلوتریمازول میزدم.اما این نه بو داره نه خارش برام ایجاد کرد.خیلی هم نرم میکنه.خیلی خوشم اومد :-)

خدای مهربون من بهترین رو برام رقم بزن.همونطور که تا حالا بهترین ها رو بهم دادی.بابت همه چیز شکر.

✔✔✔ مصرف زعفران و گلاب(به مقدار زیاد و برای تحریک زایمان) به دلیل احتمال نامنظمی ضربان قلب جنین، در بعضی افراد و مصرف روغن کرچک  به دلیل احتمال دفع مکونیوم،  در هفته های اولیه ماه 9 توصیه نمی شود .

✔✔✔ بعضا مصرف زودهنگام روغن کرچک منجر به زایمان سزارین میشود. چرا که باعث شروع دردهای زایمانی می شود اما چون روند طبیعی زایمان اتفاق نیفتاده و دهانه رحم نرم و باز نشده،  روند تولد و زایمان به تاخیر می افتد و سزارین پیشنهاد می شود. 

✔✔✔در صورت تمایل،  بهترین زمان مصرف زعفران،  گلاب و روغن کرچک، هم زمان با شروع دردها یا هفته 40  بارداریست.

بچه ها امروز گل مغربی گرفتم.خیلی خوبه.من هفته پیش یه بار با روغن زیتون ماساژ دادم خارش افتاده بودم و ...

سلام عزیزم.  روغنشو گرفتی؟  از کجا تهیه کردی؟ 

کپسولشو از کجا میشه گرفت؟! 

سلام بچه ها. یه سوال: اگه کیسه آب پاره بشه ولی درد نداشته باشیم برای شروع زایمان نمیشه برامون سوزن فشار تجویز کرد؟ باید خودش درد بگیره؟ 

برای حال دلم صلوات مهمونم میکنی؟  
سلام بچه ها. یه سوال: اگه کیسه آب پاره بشه ولی درد نداشته باشیم برای شروع زایمان نمیشه برامون سوزن ف ...

عزیزم معمولا کیسه که پاره میشه یه چند ساعتی صبر میکنن تا دردات خودش شروع بشه اگه شروع نشد برات امپول فشار میزنن البته ماها که سزارینی هستیم اگه دردمون نگیره دبگه امپول نمیزنن و سزمون میکنن

الحمدلله رب العالمین
گفتم شوهرم دمنوشا رو بخره امشب شروع کنم  با شروع درد تو لگن بابونه و شوید بشینید هم باعث میشه ...

به سلامتی إن شاءالله...  واسه نشستن یه دمنوش دیگه هست توصیه متخصص سنتی بوده اینجا میذارم... تو تجربیات بچه های نی نی سایتم هست خیلی راضی بودن. 

ولی تا جایی که من میدونم هیچی مثل نزدیکی و مایع منی نیست!  مخصوصا اگه همراه با ارگاسم باشه. 

بعضی دکترا از هفته 38 هرشب توصیه میکنن. چون باعث نرمی و لغزندگی و انبساط کل واژن و دهانه رحم میشه. در عین حال به باز شدنش هم کمک میکنه. 

عزیزم معمولا کیسه که پاره میشه یه چند ساعتی صبر میکنن تا دردات خودش شروع بشه اگه شروع نشد برات امپول ...

خیلی بده خدا نکنه اینجوری سرمون میاد . من همش میگم این همه تو فکر زایمان طبیعی هستیم آخرش یه چی نشه سز مون کنن  البته اول و آخر سلامتی مهمه ....

برای حال دلم صلوات مهمونم میکنی؟  
به سلامتی إن شاءالله...  واسه نشستن یه دمنوش دیگه هست توصیه متخصص سنتی بوده اینجا میذارم... تو ...

رستا جون مطمینم تخم شوید رو حالا من استفاده میکنم ان شاالله اثر داشت بتون خبر میدم 

کسی از من جلوتر نیست تو زایمان؟؟؟

الحمدلله رب العالمین
عزیزم معمولا کیسه که پاره میشه یه چند ساعتی صبر میکنن تا دردات خودش شروع بشه اگه شروع نشد برات امپول ...

نه عزیزم...  منم اینطور فکر میکردم...  چن روز پیش رفتم بقیه الله این سؤال رو هم پرسیدم. 

گفتن اینطور نیست که اصلا آمپول فشار تزریق نکنیم!  واسه شماهام آمپول فشار تزریق میشه اما با دوز پایین. 

گفتم کیسه آب پاره شه سز میکنن؟! گفتش معمولا بعد پارگی کیسه آب درد زایمان شروع میشه ... یه دوز خفیف هم آمپول فشار تزریق میشه و منتظر شروع درد میمونیم... 

سزارین واسه وقتیه که با وجود این مراحل زایمان اتفاق نیفته! 

رستا جون مطمینم تخم شوید رو حالا من استفاده میکنم ان شاالله اثر داشت بتون خبر میدم  کسی از من ...

تخم شوید هم خوراکیش توصیه میشه هم به صورت نشستن... 

عارضه ای هم نداره.  از اول ماه 9 میشه مصرفشو شروع کرد.  مخصوصا با شروع درد!