2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733839 بازدید | 90151 پست
نه عزیزم...  منم اینطور فکر میکردم...  چن روز پیش رفتم بقیه الله این سؤال رو هم پرسیدم.&nb ...

چ خوب دکتر من که گفت به هیچ عنوان امپول فشار نمیزنم تا چهل هفته هم بیشتر صبر نمیکنم 

توکل به خدا

الحمدلله رب العالمین
سلام بچه ها. یه سوال: اگه کیسه آب پاره بشه ولی درد نداشته باشیم برای شروع زایمان نمیشه برامون سوزن ف ...

مه سا جون...  شما باید همه تلاشتو بکنی که به هفته آخر و ریسکش نرسی!

معمولا کیسه آب با عفونت پاره میشه.  اگه عفونت نداشته باشی حتی عفونت ادراری!!!  احتمالش خیلی کمه... 

ولی با این حال هم اگه دکترت مصمم به طبیعی باشه با پارگی کیسه آب سزارینت نمیکنه! و تا زمانی که شرایط جنین نرماله،  بهت فرصت میده. 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چ خوب دکتر من که گفت به هیچ عنوان امپول فشار نمیزنم تا چهل هفته هم بیشتر صبر نمیکنم  توکل به خ ...

اگه شرایط زایمان خوب پیش بره معمولا تزریق نمیکنن!  ولی اگه کند پیش بره چون واسه جنینم خوب نیست،  تزریق میکنن که روندش تند بشه. 

در کل زایمان طبیعی بدون تزریق آمپول پروسه قابل تحمل تری داره ! چون روند افزایش درد به صورتی منظم زیاد میشه!  

ولی خب بعضی مواقع بدون تزریق این آمپولم روندش خیلی طولانی و خسته کننده میشه! 

والا من هنوز دکتر برای زایمان طبیعی م مشخص نکردم. زیرنظر یه خانم دکتری هستم که قراره سه هفته دیگه بعد از معاینه لگن و واریس و بقیه چیزا بگه میتونم زایمان طبیعی یا نه و ارجاع بده به یه خانم دکتر دیگه . برای همین عقیدشونو نمیدونم هنوز

برای حال دلم صلوات مهمونم میکنی؟  
والا من هنوز دکتر برای زایمان طبیعی م مشخص نکردم. زیرنظر یه خانم دکتری هستم که قراره سه هفته دیگه بع ...

خیره إن شاءالله...  توکلت به خدا باشه...  هر روز صدقه بده... إن شاءالله همه چی خوب پیش میره.  به اتفاقات بد فکر نکن! 

من دوست دارم زایمانم فیزبولوژیک باشه ینی بدون تزریق امپول فشار. اینجوری خیلی بهتره توکل به خدا ان شاالله هر چی صلاحمونه پیش بیاد من کا همش به خودم انرژی مثبت میدم و از طرفی واقعا به دکترم و کارش مطمینم واسه همین ارامش دارم خوندن سوره ها هم خیلی کمک میکنه هم برای ارامش هم زایمان راحت 

ان شاالله فردا هم معاینه شدم میام میگم چی شد 

فعلا بای خشگلا

الحمدلله رب العالمین

اگه حکایت استرس و فکر منفیه...  که باید اوضاع من از همتون داغون تر باشه! 

فردای همون روزی که دکتر گفت اگه وضع سونو داپلر و عروق جفتت خوب نباشه،  طبیعی منتفیه، من پا شدم رفتم بقیه الله و از بلوک زایمانش دیدن کردم  

به دکترمم گفتم تا زمانی که شرایط بچه م خوبه،  حتی 1 لحظه م به سزارین فکر نمیکنم! 

من دوست دارم زایمانم فیزبولوژیک باشه ینی بدون تزریق امپول فشار. اینجوری خیلی بهتره توکل به خدا ان شا ...

واسه من چیزی که مهمه اینه که فقط سزارین نباشه  

إن شاءالله با خبرای خوب برگردی...   

ان شاالله هیچ مشکلی پیش نمیاد نگران نباش  

جای نگرانی داره...  چون وقتی دکتر راست میذاره کف دستت که اگه عروق جفت مشکل داشته باشه، و حین زایمان خونرسانی و اکسیژن درست به بچه نرسه،  احتمال فلج مغزی شدن بچه هست...  و زایمانت همراه با ریسکه،  نمیتونی بی خیالش بشی!  حتی اگه ریسکش 1% باشه! 

ولی من اصلا نمیخوام حتی 1 لحظه بهش فکر کنم! 

توکلم به خداس...  فقط به سونو داپلر خوب و بی اشکال فکر میکنم و یه زایمان طبیعی خوب...  

إن شاءالله واسه هممون خاطره خوبی از زایمان دوم  باقی بمونه... 

زایمان کردی...  یاد هممون باش...  

سلام عزیزم.  روغنشو گرفتی؟  از کجا تهیه کردی؟  کپسولشو از کجا میشه گرفت؟!

داروخونه.اصلا روغنش نیست.فقط به شکل کپسوله.شبیه امگا سه.یه سوزن توش بزنی برای یه مرتبه ماساژ اندازه کافی روغن از یه کپسول میاد بیرون.من دو ورقشو گرفتم

خدای مهربون من بهترین رو برام رقم بزن.همونطور که تا حالا بهترین ها رو بهم دادی.بابت همه چیز شکر.
رستا جون مطمینم تخم شوید رو حالا من استفاده میکنم ان شاالله اثر داشت بتون خبر میدم  کسی از من ...

عزیزم من تو هفته 37هستم.سی و شش و چهار روز.دکتر من اول هفته 39معاینه میکنه.یعنی 38تمام.رویام اینه که بعدش بگه درد نداری؟منم بگم نه.بعد با تعجب بگه دختر سه چهارسانت بازی برو بیمارستان.منم برم و یه زایمان خوب...خیلی خوش خیالم

شما هفته چندی؟

خدای مهربون من بهترین رو برام رقم بزن.همونطور که تا حالا بهترین ها رو بهم دادی.بابت همه چیز شکر.