2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733839 بازدید | 90151 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای منم میوه نخورم میمیرم😥

تا جایی که من شنیدم میوه های ترش واسه زایمان طبیعی خوب نیستن! چون قابضن درد زایمانی رو شدیدتر و طولانی تر میکنن. ولی میوه های شیرین رو توصیه میکنن.

مثلا خربزه از میوه هاییه که خیلی رو خوردنش تاکید دارن! 

انگورم خوبه.  میوه های شیرین شاید کمی زایمانو به تاخیر بندازه!  ولی قطعا رو روندش تأثیر + میذاره! 

مثلا آناناس با وجود ملس بودن و کمی به ترشی زدنش،  واسه پیشرفت زایمان خیلی عالیه! 

در هرصورت من مصرف میوه رو کم نمیکنم! البته میوه ترش رو قطعا نمیخورم!  

سعی میکنم با تحرک و جوشونده ها جبرانش کنم  

ممنوعیات غذایی در ماه آخر بارداری:

1. عدم مصرف مواد غذایی و میوه های ترش

2. عدم مصرف مواد غذایی و میوه های قابض(که باعث کم کاری روده ها می شوند)

3. عدم مصرف مواد غذایی غلیظ (گوشت گاو، ماکارونی، انواع فست فود و سرخ کردنی، بادنجان، حلیم، پیتزا، آش رشته، حلوا،  زرشک و... )

4. عدم مصرف سبزیجات کرفس و گشنیز

(گشنیز باعث کاهش قند خون مغزی  جنین و کاهش حافظه نوزاد می شود)

نگفتن اصلانخورم گفتن کم بخور ولی منم نمیتونم کم بخورم اصلا از وقتی گفت کم بخور اشتهام بیشتر شده برا میوه😅

راستی گفتن روزی یه بار شکممو با روغن چرب کنم ماساژ پرینه رم انجام بدم

صبر اوج احترام به حکمت خداوند است💗💗💗الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم...

توصیه های تغذیه ای ضروری برای تسهیل زایمان در ماه آخر بارداری:

1.  مصرف روزانه 1 فنجان دمنوش رازیانه(آسیاب شده) از هفته 37 بارداری

2. مصرف روزانه دمنوش (تخم شوید+تخم شنبیلیه+بابونه+گل گاوزبان) روزی 3 استکان (صبح / ظهر / شب)

3. مصرف روزانه شربت غلیظ خاکشیر+3 قاشق روغن بادام شیرین

(چند قاشق خاکشیر را شب ها در آب ولرم خیس کرده و صبح با چند قاشق روغن بادام شیرین مخلوط کرده و میل شود.) از هفته 37 بارداری

✔ در صورت تمایل به شیرین کردن خاکشیر از عسل استفاده شود.

4.  مصرف روزانه رطب یا خرما

5. غلتاندن 7 عدد خرما در سیاهدانه آسیاب شده و خوردن آن. 

6. ترکیب 4 واحد سیاهدانه آسیاب شده با 1 واحد عسل طبیعی و مصرف روزانه 1 قاشق چایخوری سرصاف ،  از هفته 37 بارداری. 

7. مصرف روزانه کنجد،  ارده ،  روغن کنجد  از هفته 37

8. مصرف میوه های فصل شیرین،  مخصوصا خربزه 

نگفتن اصلانخورم گفتن کم بخور ولی منم نمیتونم کم بخورم اصلا از وقتی گفت کم بخور اشتهام بیشتر شده برا ...

منم اصلا حاضر نیستم چشممو رو میوه های هزار و یک رنگ و طعم تابستون ببندم  

کل سالو منتظر این 3 ماهیم...  این 3 ماهم نخوریم که خسرانه  

ببخشید...  

✅✅✅ گزینه 6 توصیات طب سنتی واسه ماه آخر،  ترکیب عسل و سیاهدونه،  نصف قاشق چایخوری...  نه یه قاشق چایخوری!

✅✅✅ « تخم شوید و تخم شنبلیله و بابونه و گل گاو زبون » هم از هرکدوم یه قاشق غذاخوری داخل قوری بریزید،  یه لیوان آب جوش روش بریزید دم کنید. صبح و ظهر و شب یه استکان بخورید. 

بهترین تغذیه برای ماه آخر بارداری:

کباب (گوشت گاو و گوساله نباشد) ، انواع سوپ و شوربا،  خرما،  رطب،  بادام پوست گرفته،  شیربادام،  مویز،  قاووت،  میوه های شیرین فصل به ویژه خربزه و انگور و...

✔✔✔✔✔ با شروع درد زایمان سعی کنید حتما غذا بخورید چون طی فرایند زایمان به انرژی بسیاری نیاز دارید. 

✅✅✅ بهترین وعده غذایی، قبل از زایمان،  سوپ جو و شورباهای تهیه شده از جوجه یا مرغ است. که هم انرژی مناسبی دارد و هم هضم آن آسان است.