سلام به همه بخصوص رستا جون
طبق اونچه که قبلا گفتم و میخام برای بچه دومم سعیم رو بکنم و طبیعی بیارم اونم تو شهر مشهد که دکترم گفت باید بری بیمارستان دولتی
پس از کلی تحقیق از چند تا از اقوام دورم که پرستار و ماما بودن تو بیمارستانهای مختلف
به نتیجه نهایی رسیدم که گفتم بگم که هرکسی تو مشهد خواست وی بک کنه بدونه و سرگردونی نکشه
تو مشهد فقط دو بیمارستان خصوصی بنت الهدی و رضوی دستگاه و امکانات زایمان وی بک رو دارن
و تنها کاری که باید بکنیم پیداکردن دکتره خوب تو این زمینست
که دکتر آیتی رو همه گفتن که خیلی عقیده به طبیعی داره و من خودم سال ۸۹ پیش ایشون میرفتم,منتها نه تشخیص داد من وقت زایمانم شده با اینکه ابریزش داشتم و معاینم کرد و درنهایتم روز بعد که دردم گرفت و کیسه ابم پاره شد گفتن تهرانه و مشهد نیست.که من اونزمان انتظار اینو نداشتم که بعد ازین همه برو بیا و ویزیت طولانی بخاطر شلوغی مطب و حق ویزیت بالا در اخر نیاد بالا سرم
در رتبه دومم دکتر علوی رو گفتن که ایشونم دکتری بودن که دکتر ایتی در نبودشون ایشونو میفرستن بالاسر مریضشون
که ایشونم دیگه وقتی اومدن که من داشتم از درد میرفتم اون دنیا و در نهایت از هوش رفتم و بخاطر افت فشار و محل ندادن ماماها و...و راهنمایی نکردنشون برای گرفتن بی حسی و تحمل درد زیاد افت فشار پیدا کردم و از هوش رفتم و در نهایت دکتر علوی سزارینم کردن
و تو رتبه سوم دکتر اعلمی رو بهم پیشنهاد دادن که از ایشونم زیاد تعریف میکنن
حالا با تجربه ای که من دارم حتما یک مامای همراه میگیرم و بهتون توصیه میکنم اینکاررو بکنید حتما که تو بحث تکنیک های کاهش درد و ارامش روحی روانیتون موثره و حتما و موکدا پیش هردکتری میرید تاکید کنید باید بیاد بالای سرتون و ماه اخرم حتما حتما ورزش و پیاده روی بکنید که خیلی موثره و بی حسی اپیدورال رو هم حتما بگید براتون بزنن.
و تو زمان زایمان اوله من حتی یک نفر هم این چنین توصیه ها و راهنمایی هایی نکرد
برای همتون از ته دل دعا میکنم بتونیدراحت و طبیعی فارغ بشید
برای منم دعاکنید بتونم طبیعی بیارم و دوباره سز نشم.
البته فعلا همه چیم خوبه و انشاا...تست گلوکوزم رو که بدم میرم پرونده زایمان اولمو میگیرم میریم پیش یکی از همین دکترها و باقیشم میسپرم به خدا