2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733701 بازدید | 90146 پست
برام دعا کنید برا منم همه چی خوب پیش بره و دکتر نگه نی نیم تپله     فردا میام براتون میگم ...

معمولا دکترا جوانب ریسک رو گوشزد میکنن.  خودت باید وایسی بگی 2 حالت داره! 

یا میشه یا نمیشه!  به هرحال باید وارد پروسه زایمان طبیعی بشیم. 

واسه شما که بچه درشته اگه نشه،  زایمان پیش نمیره و دهانه رحم وا نمیشه! یعنی اصلا سر وارد لگن نمیشه! 

پس خیلی فهمش سخت نیست! 

ولی من خیلی از دردش میترسم چون تجربه کردم همش حس میکنم کم میارم و دوباره سز میشم سر قبلی بعد از 14 س ...

عزیزم...  آمادگی روحی و جسمی واسه زایمان طبیعی خیلی مهمه.  

شما سر زایمان قبلی خیلی زود رفتی بیمارستان!  باید بیشتر دردا رو تو خونه تحمل میکردی.  از نرمشا و راه هایی که باعث تسریع روند زایمان میشن استفاده میکردی. 

اینکه دردا واست زجرآور بوده چون اول تا آخرش که سز شدی رو بیمارستان بودی! 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نام / هفته بارداری/  تاریخ سزارین / علت سزارین/ پزشک طبیعی/ بیمارستان/شرایط فعلی(با ذکر سن)

.................................. .

1.  رستا / هفته 27  /  سال 94 /  مقاوم شدن عروق چپ جفت و IUGR / دکتر مرضیه شریفی/ بقیة الله / جنین 1 هفته تاخیر رشد... 30 سال

..........

2. ایران بانو / هفته 37 / 5 سال پیش/ فشار خون بالا/ دکتر لیلا محمدی/ محب کوثر/ فعلا شرایط مناسب

..........

3. مه سا/ هفته 33/ سال 90/ سزارین اختیاری/..../..../ واریس تناسلی،  دیابت کنترل شده با رژیم،  عمل prk چشم (27 سال)

..........

4. خواهری/هفته 37/ سال 92/ دفع مکونیوم/ دکتر ترکستانی/ بیمارستان خاتم الانبیاء/ فعلا مناسب...  در حال پیاده روی و ورزش

.........

5. امیرجونم/ هفته 35/ اسفند 93/ باز نشدن دهانه رحم و عدم پیشرفت زایمان/ دکتر شریفی/ بقیةالله/ وضعيت مناسب+درشتی و وزن بالای جنین(هفته 34 حدود 2500) / 20 ساله

..........

6. سمی/ هفته7 / سال 90/ سزارین انتخابی/ ... / ... /  فعلا شرایط مناسب

..........

7. زهرا جوووووون/ خرداد 94 / بد بودن نوار NST و سزارین اضطراری / دکتر مؤیدمحسنی/ بیمارستان خاتم الانبیاء/ 👶

نی نی زهرا جون اردیبهشت 96 ... هفته 41... به روش طبیعی به دنیا اومد. 🌷🌷🌷

رستا جون

من خرداد 94

و اردیبهشت 96 زایمان کردم

جا ب جا زدی گلم😊

دوستان و خانم های نی نی سایتی عزیز اگر علاقه مند به زایمان طبیعی هستید و بخاطر سابقه سزارین فرصت تجربه این قسمت از علاقه مندی تون را از دست دادید پیشنهاد می کنم به این تاپیک مراجعه کنید تا از تجربیات من و دوستان من که موفق به زایمان طبیعی بعد از سزارین شدیم استفاده کنید😊

سلام به همه بخصوص رستا جون

طبق اونچه که قبلا گفتم و میخام برای بچه دومم سعیم رو بکنم و طبیعی بیارم اونم تو شهر مشهد که دکترم گفت باید بری بیمارستان دولتی

پس از کلی تحقیق از چند تا از اقوام دورم که پرستار  و ماما بودن  تو بیمارستانهای مختلف 

به نتیجه نهایی رسیدم که گفتم بگم که هرکسی تو مشهد خواست وی بک کنه بدونه  و سرگردونی نکشه

تو مشهد فقط دو بیمارستان خصوصی بنت الهدی و رضوی دستگاه و امکانات زایمان وی بک رو دارن

و تنها کاری که باید بکنیم پیداکردن دکتره خوب تو این زمینست

که دکتر آیتی رو همه گفتن که خیلی عقیده به طبیعی داره و من خودم سال ۸۹ پیش ایشون میرفتم,منتها نه تشخیص داد من وقت زایمانم شده با اینکه ابریزش داشتم و معاینم کرد و درنهایتم روز بعد که دردم گرفت و کیسه ابم پاره شد گفتن تهرانه و مشهد نیست.که من اونزمان انتظار اینو نداشتم که بعد ازین همه برو بیا  و ویزیت طولانی بخاطر شلوغی مطب و حق ویزیت بالا در اخر نیاد بالا سرم

در رتبه دومم دکتر علوی رو گفتن که ایشونم دکتری بودن که دکتر ایتی در نبودشون ایشونو میفرستن بالاسر مریضشون

که ایشونم دیگه وقتی اومدن که من داشتم از درد میرفتم اون دنیا و در نهایت از هوش رفتم و بخاطر افت فشار و محل ندادن ماماها و...و راهنمایی نکردنشون برای گرفتن بی حسی و تحمل درد زیاد افت فشار پیدا کردم و از هوش رفتم و در نهایت دکتر علوی سزارینم کردن

و تو رتبه سوم دکتر اعلمی رو بهم پیشنهاد دادن که از ایشونم زیاد تعریف میکنن

حالا با تجربه ای که من دارم حتما یک مامای همراه میگیرم و بهتون توصیه میکنم اینکاررو بکنید حتما که تو بحث تکنیک های کاهش درد و ارامش روحی روانیتون موثره و حتما و موکدا پیش هردکتری میرید تاکید کنید باید بیاد بالای سرتون و ماه اخرم حتما حتما ورزش و پیاده روی بکنید که خیلی موثره و بی حسی اپیدورال رو هم حتما بگید براتون بزنن.

و تو زمان زایمان اوله من حتی یک نفر هم این چنین توصیه ها و راهنمایی هایی نکرد

برای همتون از ته دل دعا میکنم بتونیدراحت و طبیعی فارغ بشید  

برای منم دعاکنید بتونم طبیعی بیارم و دوباره سز نشم.

البته فعلا همه چیم خوبه و انشاا...تست گلوکوزم رو که بدم میرم پرونده زایمان اولمو میگیرم میریم پیش یکی از همین دکترها و باقیشم میسپرم به خدا

بسلامتی ان شالله. 

منم امروز رفتم دکتر گفت فعلا قندم خوبه . اوکی زایمان طبیعی از دکتر چشمم هم گرفتم. سونو سی و یک و سه روز هم وزن بچه ۱۸۵۰ گرم و سفالیک

قرار شد سه هفته دیگه برم معاینه لگن 

برای حال دلم صلوات مهمونم میکنی؟  
سلام به همه بخصوص رستا جون طبق اونچه که قبلا گفتم و میخام برای بچه دومم سعیم رو بکنم و طبیعی بیارم ...

سلام عزیزم. خوبی؟

همین که تحقیق کردی و به نتیجه هم رسیدی خیلی عالیه... 

به نظرم به جز دکتر آیتی که ظاهرا حاضر نیستی دوباره تحت نظرشون بری،  پیش هر دو دکتر ویزیت شو ببین از کدوم بیشتر آرامش میگیری! و کدوم تعهد بیشتری رو این قضیه دارن...

ماما خصوصی خیلی خوبه...  تصمیم درستیه...  البته همه بیمارستانا قبول نمیکنن! 

تصمیم نهاییت رو بیا اعلام کن داخل تاپیک ثبتش کنم. 

بسلامتی ان شالله.  منم امروز رفتم دکتر گفت فعلا قندم خوبه . اوکی زایمان طبیعی از دکتر چشمم هم ...

مه سا جان...  خیلی خوشحالم برات.  خداروشکر که همه چی خوبه.  

إن شاءالله همه چی خوب پیش میره و همه دوستان بتونن زایمان خوبی داشته باشن. 

واسه منم دعا کنید

سلام به همه من امروز رفتم پیش دکتر شریفی خییییلی راضی بودم بدون هیچ چون و چرایی قبول کردن و خواستن راجب ریسکش با همسرم صحبت کنن قلبم داشت میومد تو حلقم آخه شوهرم اصلا به دلش نیست 😕خلاصه وقتی اومد تو یه جوری ماهرانه هم ریسکشو توضیح دادن هم منافعشو ک همسرم کاملا توجیح شد و خیالش راحت 😊البته منم کلا استرسم رفع شد خییییلی خوشحالم😄

راستی گفت بچه هم خیلی درشت نیست فقط گفتن پلو و شیرینی نخورم + میوه ک گفتن کم بخورم چون زایمانو عقب میندازه 

گفتن روزی نیم ساعت پیاده روی رو شروع کنم و بیشترش کنم 

والبته گفتن از هفته بعد روزی یه لیوان گل گاو زبان بخورم

دیگ همین اگ چیزی از قلم ننداخته باشم☺

صبر اوج احترام به حکمت خداوند است💗💗💗الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم...
سلام به همه من امروز رفتم پیش دکتر شریفی خییییلی راضی بودم بدون هیچ چون و چرایی قبول کردن و خواستن ر ...

امیر جون خیلی خوبه که توصیه های دکتر رو اومدی گفتی.منم استفاده میکنم.اخه من میوه زیاد می خورم.باید کمش کنم.

دکتر من توصیه ها رو ماما اش میکنه.دوتا ماما داره تو مطب که برای وی بک ها داشتن مامای همراه الزامی هست تا کمک کنن روز زایمان.

اونم سفارش به نرمش های مختلف مقل پروانه،سرپا نشستن،برعکس نشستن روی صندلی،سجده و..می کرد.و پیاده روی روزانه.

یکی از دوستام هم که خرداد با همین دکتر و مامای همراه تو خاتم زایمان وی بک کرد گفت پرینه ات با روغن رز مغربی ماساژ بده.اون شبی که دردش شروع شده شیاف رز مغربی هم گذاشته بوده.ظاهرا دهانه رحم رو حیلی نرم می کنه.

خدای مهربون من بهترین رو برام رقم بزن.همونطور که تا حالا بهترین ها رو بهم دادی.بابت همه چیز شکر.
سلام به همه من امروز رفتم پیش دکتر شریفی خییییلی راضی بودم بدون هیچ چون و چرایی قبول کردن و خواستن ر ...

سلام عزیزم...  خداروشکر که راضی بودی... إن شاءالله که همه چی واست خوب پیش بره و یه زایمان عالی داشته باشی.  

واقعا میوه زایمانو عقب میندازه؟!    

من میوه نخورم میمیرم  

امیر جون خیلی خوبه که توصیه های دکتر رو اومدی گفتی.منم استفاده میکنم.اخه من میوه زیاد می خورم.باید ک ...

سلام عزیزم...  چه جالب!  حالا کجا میشه پیدا کرد این روغن و کپسولو؟! 

ممنون میشم پرسیدی بیای به ما هم بگی. 

البته نشستن تو یه سری از جوشونده ها و مایع منی ام خیلی عالیه واسه نرمی دهانه رحم... 

ببین گفت به صورت روغن نیست.کپسولش هست که یرای پوست می خورن.گفت با سرنگ مایع توش بکش بیرون و استفاده کن.شیافش هم انگار مربی یوگا بارداری اش بهش داده بوده

خدای مهربون من بهترین رو برام رقم بزن.همونطور که تا حالا بهترین ها رو بهم دادی.بابت همه چیز شکر.