2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1732392 بازدید | 90133 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ممنون عزیزمبیرجند بیمارستان ولیعصر - با ماما خصوصیهزینه ش در حدود همین هزینه هایی که دوستان شهرهای د ...

سلام.

منم بیرجند هستم و میخوام ویبک کنم ولی پارسال یه عمل لاپاراتومی حاملگی خارج رحمی داشتم...

دکترم خانم فهیمه سادات جعفری هستن نمیدونم ویبک رو قبول میکنن یا نه؟

دکتر خواجوی چجوریه اخلاقش خوبه؟ الکی استرس نمیده؟

خودش سر زایمان طبیعی میاد یا نه؟

خانم کیانفر چطوره؟

روزای آخر برای ورزش ها و دمنوش ها بهت راهنمایی میده؟

به موقع سر زایمان میاد؟ تو زایشگاه بهت میرسه یا نه؟

زایشگاه بیمارستان ولیعصر)عج( چطور بود؟ پرسنل خوبی داشت؟

ببخشید خیلی سوال پرسیدم ولی به جوابش نیاز دارم...

سلام.منم بیرجند هستم و میخوام ویبک کنم ولی پارسال یه عمل لاپاراتومی حاملگی خارج رحمی داشتم...دکترم خ ...

اگه کسی دیگه بیرجندی هست و ویبک داشته یا درمورد ماما های بیرجند اطلاعات داره ممنون میشم بیاد کمکم کنه.

سلام دوستان

رستا خانم

من از اول داشتم میخوندم صفحه حدود 120 بودم، گفتم بیام صفحه آخر ببینم آیا ادامه داره یا نه

من هفته 25 هستم. اولین زایمانمه. خیلیییی دوس دارم طبیعی بیارم. دیروز هم سونو بودم و آنومالی لیت انجام دادم. خداروشکر همه چی خوب بود. توی هفته 25 و درواقع 24 هفته و چهارروز هستم امروز و وزن دخترم 740 گرمه. داپلرم انجام دادم و همه چی خوب بود. آخرهفته هم باید آزمایش تحمل گلوکز انجام بدم.

اگه کسی شرایطش مثل منه بریم با هم جلو که ایشالا بتونیم با کمک هم و استفاده از تجربیات بقیه طبیعی زایمان کنیم.

راستی من هنوز شاغلم و دوس دارم بتونم تا ماه هشت کار کنم و بعد استعلاجی بگیرم.

سلام.منم بیرجند هستم و میخوام ویبک کنم ولی پارسال یه عمل لاپاراتومی حاملگی خارج رحمی داشتم...دکترم خ ...

سلام دوست عزیز

انشالله که بهترین زایمان رو داشته باشید.♡♡♡

در مورد خانم دکتر فهیمی اطلاعی ندارم

در مورد بقیه سوالاتی که پرسیدین فکر کنم اگر خاطره زایمانم در صفحه ۶۰۰۸ رو بخونید اطلاعاتی که میخواید در مورد ماما و پرسنل بیمارستان بدست میارید

خانم دکتر خواجوی سر زایمان نمیان اما تلفنی در جریان وضعیتم بودند

خانم دکتر تمیزی هم تاحدودی موافق ویبک هستند

زایشگاه بیمارستان ولی عصر خیلی مجهز و تمیز بود اما بخش افتضاح بود کثیف و شلوغ، اصلا به بیمار رسیدگی نمیشد خداروشکر همش ۱۲ ساعت تو بخش بودم ک مرخص شدم

سلام دوست عزیزانشالله که بهترین زایمان رو داشته باشید.♡♡♡در مورد خانم دکتر فهیمی اطلاعی ندارمدر مورد ...

سلام ببخشيد شما  خانم كيانفر ماما خصوصيتون بودن؟ من يكي از دوستام ميخواست بره پيششون ولي از هزينه اش ميترسيد چون شميده بود زياد هست شما ميدونين هزينه شون چقدر هست؟

سلام به همه قلمبه ها😍😍

من تازه اول راهم و تازه این ماه اقدام کردم انشاالله منم به زودی به جمع شما قلمبه ها بپیوندم 

گروهی برای اقدامی های جدید دارید بهم بدید؟

راستی ممنونم از رستاجون بابت تاپیک عالیش

پشت همه ی دلواپسی ها لبخند خداست و مهربانی نگاهش😍🥰💜

سلام

کسی تهران بیمارستان دولتی وی بک کرده ؟

یا تامین اجتماعی ؟

یکی جواب بده...

من بعد بارداری تکمیلی دانای فرهنگیان شدم که هزینه بیمارستان خصوصی رو نمی‌ده بیمه ...

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40