2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733798 بازدید | 90148 پست
بله داپلر دادم نرمال بود ولی ان اس تی نرفتم. میترسم دکتر باهام همکاری نکنه و استرس بهم بدن و اذیت بش ...

چاره ی همه ی عالم خداست عزیز... توکلت به خدا باشه🥰❤

خلائق همه وسیله ن. کاره ای نیستن

دلتو با خدا و اهل بیت(ع) آروم کن. توسل کن. نذر کن. همه جوره همه چیزو به خودشون بسپر... و آروم باش

این دو ذکرو زیاد و از ته قلب تکرار کن...

اُفَوّضُ أمری الی الله إن اللهَ بصیرٌ بالعباد

حسبنا الله و نعم الوکیل

از دعاهای این ماه عزیزم غافل نشو... 

به نیت زایمانت هم صلوات و سوره توحید زیاد بخون و به حضرت زهرا(س) و امام زمان(عج) هدیه کن

سلام عزیز قدم نورسیده تون مبارک🥰 ان شاءالله فرزندتون از اولیا باشه و عمر و عاقبتش به خیر... ❤ کی ...

ممنون از تبریک و دعای خیرت جانم ♥️

همچنین 😍

وزنش 3400بود عزیزم

سزارین شدم ،اما دوس داشتم حداقل تا اول 39 بچه بمونه که رشدش کامل بشه

دکتر مقاومت میکرد متاسفانه 

خدارو شکر به حرف همسرم و مادرم گوش دادم صبر کردم، البته ان اس تی هم یک روز درمیون انجام میدادم که قوت قلب بود

خدارو شکر به خیر گذشت 😍🌺

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چاره ی همه ی عالم خداست عزیز... توکلت به خدا باشه🥰❤ خلائق همه وسیله ن. کاره ای نیستن دلتو با خدا ...

رستاجان امروز رفتم پیش دکترم بهم گفت پنج شنبه شیفتم بیمارستان اگه تا اون موقع دردت گرفت که هیچی ولی اگه دردت نگرفت پنج شنبه بیا بیمارستان ببینم وضعیتت چطوره. معاینه هم کرد که گفت دهانه رحم کاملا بسته'ست راستش خیلی حالم گرفته شد به نظرتون چه اتفاقی میفته؟ چیکارکنم دردام شروع بشه؟

رستاجان امروز رفتم پیش دکترم بهم گفت پنج شنبه شیفتم بیمارستان اگه تا اون موقع دردت گرفت که هیچی ولی ...

پیاده روی زیاد داشته باش.دکتر براتون معاینه تحریکی انجام نداد؟ معمولا بعد معاینه تحریکی درد شروع میشه.

خانم های گل سلام

طاعات قبول

خواهرهای گلم من ۳۴هفته و۵روز هستم از اصفهان.

دکتر غروی رو انتخاب کرده بودم(بیمارستان حجتیه یا میلاد)

ی مدت که پیششون رفتم احساس کردم با دکتر حقیقت خیلی متفاوته و انتظاراتم برطرف نشد.حالا یک نفر دکتر زعفران زاده و بیمارستان امین رو بهم معرفی کردن.

خیلی دو دلم

چطور و با چه معیاری دکتر رو انتخاب کنم؟با مامای هردو هم صحبت کردم.مامای دکتر زعفران زاده بهم گفت ماساژ پرینه انجام بده ولی مامای دکتر غروی گفت هیچی فقط همون یوگا بارداری.

ممنون میشم منو راهنمایی کنید ، خدا خیرتون بده

پیاده روی زیاد داشته باش.دکتر براتون معاینه تحریکی انجام نداد؟ معمولا بعد معاینه تحریکی درد شروع میش ...

نه معاینه ی تحریکی چجور میشه؟ فکرکنم چندثانیه فقط معاینه معمولی کرد که گفت دهانه رحم بسته ست. ولی بعدش که اومدم خونه کمی لکه بینی داشتم که قطع شد

من پارسیان ویبک کردم هزینه رو دادم بعد کامل از بیمه گرفتم 

ممنون از اینکه جواب دادین🌹

پارسیان خصوصیه؟ چقدر شد هزینش؟ آخه میگن بیمارستان خصوصی انقدر هزینه اضافی می‌تراشن برات که اصلا بیمه اونارو قبول نمیکنه

ممنون از اینکه جواب دادین🌹 پارسیان خصوصیه؟ چقدر شد هزینش؟ آخه میگن بیمارستان خصوصی انقدر هزینه اضا ...

خواهش می کنم عزیزم 

بعضی خصوصیا بله ولی همشون نه 

بله خصوصی تو سعادت آباد شخصا خیلی راضی بودم 

پارسال آذرماه ۱۴ و نیم تو تخفیف هزینه ویبک بود ولی من چون بعدش مجدد عمل شدم ۳۰ تومن شد ، بیمه نداشت هزینه رو دادیم بعدش از بیمه تکمیلی گرفتیم 

خانم های گل سلام طاعات قبول خواهرهای گلم من ۳۴هفته و۵روز هستم از اصفهان. دکتر غروی رو انتخاب کرده ...

عزیزم ان شاالله بسلامتی زایمان کنید 

من بعد از چندتا دکتر عوض کردن به این نتیجه رسیدم اولا دکتر باید واقعا و به طور جدی و البته معقول موافق طبیعی باشه و کارهای سنتی و تدابیر قبول داشته باشه و از جهتی شرایط ماما و بیمارستان هم مطابق خواسته آدم یا نزدیک بهش باشه 

ان شاالله بهترین انتخاب رو کنید

سلام رستا جان 

منو یادتونه 

الان تو هفته 40هستم 

همه کارایی که گفتین انجام دادم 

دوبار دکتر معاینه کرد 

علاوه بر چیزایی که گفتین دکتر گفت تخم شوید دم کن بخور که چهار پنج روزه دارم می خورم پله نوردی هم می کنم 

گفت اگه تا یکشنبه دردت نگرفت  یکشنبه روغن کرچک بخور بیا بستری شی 

تا الان که خبری نشده 

شما دیگه راه حلی ندارین تیر آخر ی چیزی ؟ضمن اینکه وزن بچه هم خوبه دکتر بیشتر واینمیسته هفته پیش سونو دادم 3500بود