2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733691 بازدید | 90144 پست
سلام عزیز خداروشکر...  الحمدلله خیلی تو فکر بچه ت بودم. ممنون که خبر دادی

سلامت باشی گلم ،لطف داری

امروز بردیمش ازش تست بگیرن ،دوباره زردیش رفته بالا ،۱۸ بود😥دستگاه آوردیم خونه سه روز بمونه

دیگه نمیدونم چیکار کنم😢 دکتر که میگفت عادیه بچه هایی بودن دوسه بار زردیشون میره بالا بعدش درست میشه 

خودمم نمیدونم از خستگیه یا واقعا دارم سرمامیخورم ،بدنم درد میکنه ،اگه من سرمابخورم چیکار کنم

رستا جان من سه شنبه ۳۷ هفته ام تموم میشه میرم تو ۳۸ دکتر گفت بیا معاینه لگن کنم احتمالا تحریک هم بکن ...

سلام 

چرا میخوای زودتر زایمان کنی؟ عجله نداشته باش عزیز

به بدنت فرصت بده ترشح هورمونای زایمان و سایر هورمون های مفید رو شروع کنه

کبد و روده های جنین تا آخرین لحظات به تکامل نسبی نمیرسن!!!  هرقدر زوتر زایمان کنی بچه ت بیشتر درگیر زردی و کولیک میشه

اصلا مهم نیست دکتر تا کی وقت میده... خودت میتونی شرایطت رو مدیریت کنی و تا زمان شروع درد زایمان به خودت فرصت بدی...  

هیچ پزشکی نمیتونه زمان زایمان رو به مادر اجبار کنه!!!  مگه اینکه مادر شرایط خاصی داشته باشه که تاخیرش احتمال سزیارین رو افزایش بده... 

اگه شرایط خاصی نداری بهتره صبر کنی

وزن بچه ت اگه الان ۳ کیلو باشه،  تا آخر هفته ۴٠ به حدود ۳۶٠٠ میرسه که وزن بالایی نیست و اکثرا از پسش برمیان.

در مورد دمنوش ها...  تخم شوید به همه نمیسازه و واسه بعضیا باعث بالا رفتن فشار خون میشه

گل گاوزبونم واسه بعضیا ممکنه باعث افت ضربان بشه

اگه بچه ت دختره،  دمنوش رازیانه بخور

چایی کوهی هم دمنوش خوبیه 

دمنوشو بذار ۲ هفته آخر

اگه یبوست داری حتما حتما رفع کن جون باعث سختی زایمان میشه

اگه دیابت نداری سعی کن هر روز رطب یا خرما بخوری

رابطه کامل داشته باشید. بدون کمترین فشار به بچه.  هر مدل فشار به بچه ممکنه باعث دفعش بشه

از حرکات تند و جهشی،  لم دادن و طاقباز خوابیدن پرهیز کن

سردی،  ترشی و مواد قابض ممنوع

شیاف رو عمیق ادامه بده

هرشب شکم و کمرت رو با روغن زیتون ماساژ بده

هر روز زیر دامن دود اسپند+کندر ماده  به رحم برسون. این کارو تا روزی ۳ مرتبه میتونی انجام بدی.  دوستان از اثر بخور مرزنجوش هم راضی بودن

بدنت رو نوره مالی کن.  از زیر سینه تا نوک انگشتان و حتی کف پا.  بعدش حنا بزن.  حنا رقیق باشه و چن دقیقه بمونه رنگ نمیگیره.  کمی هم به سرت بزن

از آب بذرهای ملین و لعاب دار استفاده کن.  مثل تخم شربتی و لعاب به دونه.

میتونی تا زمان زایمان ۳_۲ مرتبه هم از آبزن استفاده کنی

در مورد نرمش ها هم...  اسکات رو با احتیاط انجام بده

بیشتر پیاده روی پنگوئنی، سجده، چهاردست و پا،  قر کمر و الاکلنگ، پروانه و حرکت گربه رو انجام بده

غذاهای سرخ کرده، خمیری و سنگین هم ممنوع

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دوبار سز شدم سومی ویبک شدم پیش دکتر شریفی الان چهارمی هم دوست دارم طبیعی بشه  چون قبلا ویبک شد ...

هر زایمانی شرایط خودشو داره

اول و آخر فقط خداست.  توکلت فقط به خودش باشه... 

خدا بخواد، بعد چن سزارین تو خونه زایمان میکنی...  خدا نخواد،  زایمان اول با بهترین و دکتر بیمارستان کارت به سز میکشه

توکلت فقط به خدا باشه و دلت رو با ذکر و توسل به اهل بیت(ع) آروم کن و خیر رو فقط از خودشون بخواه... 

دکتر شریفی هستن بیممون تامین اجتماعی هست  تکمیلی پارسیان   نمی دونم والا چند نفر گفتن خات ...

عزیزم

نهایتا با هر دکتری که پیش رفتی، بهشون بگو واسه بیمارستانی نامه بدن که از پس هزینه هاش بربیای

اصلا تعارفم نداشته باش

سلام خانمای عزیز میشه لطفا بگین کلا چقدر قرص مغربی استفاده میشه که من از الان بخرم یک بسته یا دوتا؟ ...

اگه بخوای شیاف رو از هفته ۳۷ شروع کنی ۲ بسته لازمت میشه

خاکشیر+روغن بادوم شیرین رو هم از اول ۳۷ شروع کن.  به این صورت که شب چن قاشق بشور و بعد تمیز شدنش،  چن قاشق آب سرش نگه دار.  در ظرفتو ببند و تو دمای محیط بذار خیس بخوره.  فرداش ناشتا با یه قاشق روغن بادوم شیرین مخلوط کن و سر بکش.  تا نیم ساعت بعدشم چیزی نخور

از هفته ۳۳...  اگه یبوست داری خیلی سریع رفع کن. مادر باردار ۳ ماه آخر باید لینت مزاج داشته باشه

الاکلنگ و پروانه و سجده رو شروع کن

هرشب شکم رو با روغن زیتون ماساژ بده

طاقباز خوابیدن و لم دادن و حرکات تند و جهشی و فعالیت سنگین و خسته کننده ممنوع

سردی، ترشی و مواد قابض ممنوع

از سرما هم پرهیز کن و از زیر سینه تا زیر باسن رو با پارچه پشمی ببند

رستاجون میگفتن هر سری سه تا و دو یا سه بار در روز اگه اشتباه نکنم، خو هرچی بیشتر بزاری، دهانه نرمتر ...

شیاف پرتعداد و با دفعات زیاد واسه هفته آخر. کسایی که شرایط خاص دارن ۲ هفته آخر

عمیق گذاشتنش خیلی مهمه

سلامت باشی گلم ،لطف داری امروز بردیمش ازش تست بگیرن ،دوباره زردیش رفته بالا ،۱۸ بود😥دستگاه آوردیم ...

سلام عزیزم.  نگران نباش

هفته اول بالا رفتن بیلی روبین خیلی خطرناکه.  بعدش خطرش کمتر میشه اما باید مراقبت کنید

مستمر آب سیب، آب انار، انجیر، عناب، خاکشیر، روغن زیتون و...  بخور که وارد شیرت بشه و صفرای پسرت پایین بیاد

بدنش رو هم با عرق کاسنی خونگی یا آب دمنوش کاسنی شست و شو بده

چن وقت پیش یه مطلب میخوندم از تاثیر مثبت ماساژ بدن و مخصوصا کف پای نوزاد بر کاهش سطح بیلی روبین

همه ی بدن نوزادت رو با روغن زیتون مالشی مفصل ماساژ بده. مخصوصا کف پاها و دستا

روش ماساژ رو هم از نت سرچ کن میاره

اگه بخوای شیاف رو از هفته ۳۷ شروع کنی ۲ بسته لازمت میشه خاکشیر+روغن بادوم شیرین رو هم از اول ۳۷ ...

ممنون رستاجان خداروشکر تو بارداری هام هیچوقت درگیر یبوست نمیشم و از روزای عادی هم بهترم. شیاف رو از هفته ی ۳۷ شبی یه دونه شروع کنم خوبه؟

سلام عزیزم.  نگران نباش هفته اول بالا رفتن بیلی روبین خیلی خطرناکه.  بعدش خطرش کمتر میشه ...

انشاءالله 

میگم آب سیب نفخ نداره؟ 

بدنش با عرق کاسنی خیس میکردم 

چه جالب ماساژ نشنیده بودم 

میگم من امروز یکباره سرماخوردم و تب کردم و خیلی سرفه میکنم😰 قرص و دارو میتونم بخورم؟

همه چی باهم قاطی پاتی شده🤧

سلام عزیزم.  نگران نباش هفته اول بالا رفتن بیلی روبین خیلی خطرناکه.  بعدش خطرش کمتر میشه ...

سلام رستا جان خوبی؟ 😍 امیدوارم منو یادت باشه

من با دکتر مصطفایی ویبک شدم، پسرم بعد از زایمان الکی الکی بخاطر افت قند بستری ش کردن و روزهای سختی شروع شده برام... بچه زردی گرفت چون شیر مادر رو براش قطع کردند، بعد شیر سینه رو پس زد، بعد آلرژی وحشتناکی گرفت که رژیم پایه سنگینی داشتم و خلاصه نگم برات😁

یادتون اومد؟

پسرک 22 بهمن شد یه ساله 😍 به لطف خدا و اهل بیت آلرژی ش خیلی بهتر شد، به شیر مادر هم برگشت، هرچند تا هفت ماهگی ش می دوشیدم و ...🥲

ولی نگم از برکت این بچه برات😍 اصلا یه چیز عجیبی...

این‌قدرررررر دوسش دارم همش عذاب وجدان نسبت ب پسر بزرگم دارم، اصلا یه جوری عیجبی باهاش عشق میکنم 😁 دوست ندارم بزرگ بشه دیگه 🥲

من همیشه نسبت به شما رفیق ندیده احساس دین دارم❤️

تو فاصله ی بارداری این پسرم دو تا سقط داشتم و روزهای خیلی سختی...

خداروشکر با شما آشنا شدم و همه ی اون روزهای سخت به خیر گذشت...

انشالله همیشه تندرست و سلامت باشید 🌺🌺🌺🙏🙏🙏

ممنون رستاجان خداروشکر تو بارداری هام هیچوقت درگیر یبوست نمیشم و از روزای عادی هم بهترم. شیاف رو از ...

بله عزیز

از اول هفته ۳۷ با شبی یه دونه ۱٠٠٠ میل شروع کن

نیازی به خوردنش نیست.  فقط شیاف عمیق

روغن خواستی بخوری،  روغن حیوانی به غذاهات بزن،  ارده شیره بخور یا بعد غذا روغن زیتون... 

انشاءالله  میگم آب سیب نفخ نداره؟  بدنش با عرق کاسنی خیس میکردم  چه جالب ماساژ نشن ...

سیب خوبه. مرکبات خیلی نفخ داره

تا میتونی آب سیب و مواد مفید کبد بخور

خیلی مواظبت کن بچه سرما نخوره. موقع بغل کردن و شیردهی مراقبت باش نفست بهش نخوره

آب سیب و موادی که گفتم واسه خودتم خیلی خوبه

روزی چن مرتبه تو خونه اسپند و کندر ماده دود کن

دمای خونه رو هم معتدل نگه دار 

اگه تب و لرز داری حنا رو با سرکه طبیعی خمیر کن کف پاهات بزن و پلاستیک بکش.  بعد ۲۰ دقیقه بشور

ترکیب سیب+دارچین هم واسه تب خوبه

واسه سرفه عناب رو داخل آب سرد خیس کن و بخور

عسل+لیموی تازه+نعناع بریز داخل مخلوط کن و شربتشو بخور. دمنوش خطمی+پنیرک+بنفشه

لعاب به دونه و چهارتخم

اینا مواردیه که واسه نی نیتم خوبه

ان شاءالله خیلی زود سرپا بشی

سلام رستا جان خوبی؟ 😍 امیدوارم منو یادت باشه من با دکتر مصطفایی ویبک شدم، پسرم بعد از زایمان الکی ...

سلام عزیزم. خوبی؟ بچه های نازنینت خوبن؟  

بله عزیز. از اونجایی که بعد تولدش خیلی اذیت شدی شما رو یادمه. الحمدلله که پسرت بهتر شده🥰

تولدش مبارک باشه گل پسر😍

لطف خدا بوده عزیز. خیر و عافیت همه دست خداست... شبانه روز شاکر لطف خداوند باش. هرکسی هم کمکی بهت کرده، اراده و خواست خدا بوده و اثر مثبتی هم که داشته لطف خدا بوده... 

ان شاءالله همیشه سلامت و شاد باشید🤲❤

خدا فرزندانت رو بهت ببخشه و از بهترین بندگان خودش قرار بده

خداروشکر که احساس خاصی بهش داری. کاملا احساست رو درک میکنم. چون خودمم تجربه ش کردم

ولی خدا نکنه خار به پای پسر بزرگت بره، اون وقت میفهمی پسر بزرگت رو هم دقیقا به همون اندازه دوس داری

ولی معمولا تا بچه ها تو عافیت و ور دلمونن، خیلی آگاه به میزان محبتی که بهشون داریم نیستیم

پسر بزرگتم مستمر بغل بگیر و ببوسش و بگو خیلی خوشحالم که دارمت. پسر بزرگمی، آقای کوچیک خونه ای، مهربون منی و...

بچه ها احساسشون خیلی قویه.  نذار تو موقعیت قیاس قرار بگیره

ان شاءالله خداوند فرزندان و نسلتونو از بندگان صالح خودش قرار بده🤲

ممنون که از خودت خبر دادی...  بازم به تاپیک سر بزن

و خیلی واسه بچه هام دعا کن... 

سلام رستا جان خوبی؟ 😍 امیدوارم منو یادت باشه من با دکتر مصطفایی ویبک شدم، پسرم بعد از زایمان الکی ...

سلام عزیزم

تولد گل پسرت مبارک باشه، ان شاءالله عاقبتش بخیر و خوشی باشه💚 مایه روشنی چشمتون...

من شمارو نمیشناسم ولی اتفاقا منم دوتا پسر دارم وکمتر از یکماه پیش به لطف خدا و راهنمایی های رستاجان ویبک کردم و پسر دومم به دنیا اومد و جالبه که منم همین حس رو بهش دارم و فوق العاده برام دوست داشتنی و نازنینه☺

البته هوای پسر اولم رو هم خیلی دارم و تلاشمو میکنم که احساس نکنه محبتمون بهش کمتر شده.

عزیزم یه سوال داشتم،‌من پسر اولم آلرژی داشت، نه فقط به پروتیین گاوی، بلکه طیف وسیعی از مواد غذایی، سر این قضیه خیلی خیلی اذیت شدم. چون شیر خودم رو میدادم و رژیم خیلی سختی گرفتم و ۱۰ کیلو وزن کم کردم و وضع و حالم خیلی ناراحت کننده بود😄

متاسفانه پسر دومم هم آلرژی داره و توی رژیمم، اما اگه بخوام ادامه بدم قطعا دیگه سلامتی خودم در خطر میفته، یعنی دیگه توانش رو ندارم. تصمیم گرفتیم بهش شیر بز یا شیرخشک بدیم.

اما راجع به شیرخشک خیلی دل چرکینم و مردد. نمیدونم چیکار کنم

خواستم از شما که تجربه اش رو دارین بپرسم، ببینم شما شیرخشک هم به پسرتون دادین یا نه؟ یا فقط شیر خودتون رو میدادین؟

اگر شیر خشک میدادین چه مارکی دادین؟ راضی بودین؟ باهاش سازگار بود؟