2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733862 بازدید | 90151 پست

بچه ها سوال منم جواب بدین لطفا

اول اینکه من نمیتونم پیاده روی برم، یه شب نیم ساعت سطح شیبدار پیاده روی کردم اینقدر استخوان شرمگاهی و مفصل رون هام درد شدیدی گرفته بود دو روز نمیتونستم تکون بخورم اینقدر گرمش کردم و روغن مالی کردم تا خوب شد، ورزش ها هم زیاد نمیتونم چون استخونم خیلی درد میگیره اما مثلا سعی میکنم کاری دارم که باید روی زمین انجام بدم به جای دولا شدن حالت اسکات بشینم یا روزی تقریبا نیم ساعت تا یک ساعت سجده برم تو یک یا دو نوبت... بنظرتون کار دیگه ای میتونم انجام بدم ؟ 

دوم اینک من احساس میکنم بچه ام بالاست یعنی حتی فشار زیادی به مثانه ام وارد نمیکنه وقتی (ببخشید) ادرار دارم.. چیکار کنم بیاد پایین تو این یه هفته ده روزی که تا اول اسفند مونده چون بعدش دیگ باید عمل کنم، الان اول ۳۷ هفته هستم 

سوم اینکه از خوردنی ها یدونه دمنوش تخم شوید+ بابونه + گل گاوزبان ،،، یدونه ناشتا خاکشیر و عسل با آبگرم ،،، یدونه صبح ها زرده تخم مرغ محلی با شیر و عسل گرم،،، این سه تا رو میخورم، رازیانه و زیره هم دارم اما چون بچه ام پسره میترسم بخورم بهم گفتن براش خوب نیست ( باید بخورم یا نخورم برای پسر خوب نیست؟؟؟؟)  ،،، گاهی هم شبها عسلاب با یه کوچولو زعفرون میخورم اما روتین و روزانه نیست،،،. 

گل مغربی هم سه شبه دوتا عمیق شیاف میکنم فقط برای نرمی دهانه رحم هستش یا برای شروع زایمان هم کمک میکنه؟

...
هل+دارچین+زنجبیل چایی کوهی آویشن نعناع شوید عناب و...  نعناع و شوید،  سبزی تازه ...

سلام رستا جان

من از دیروز خونریزی دارم 

و از صبح خیلی درد دارم 

اومدم بیمارستان برای بستری 

امو گفتن دهانه رحم بسته است 

و منتظر آن اس تی ام

چیکار کنم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الاکلنگ و پروانه چطوره؟ بعد اینکه میگن زایمان دوم راحته یعنی مدت زمانش کمتره درسته؟

الاکلنگ و پروانه اوایل تاپیک هست

زایمان دوم اگه طبع مادر سرد و قابض نباشه،  بله

سریعتر و بهتر پیش میره و مادر یا بخیه نمیخوره یا کم

سلام رستا جون دورسر نی نی با وزنش تو ارتباطه ؟

سلام

دور سر و بدن جنین با هم رشد میکنن مگه اینکه بچه به صورت ژنتیکی سرش کوچیکتر یا بزرگتر باشه

یا خونرسانی مشکل داشته باشه

اگه داپلر نرمال باشه،  معمولا ژنتیکیه

۲۵ هفته و یک روز، اخه میگن زایمان با امپول فشار وحشتناکه، میگم شاید خودم دردم بگیره راحتتره، هیچ زمی ...

شما الاکلنگ و پروانه رو شروع کن

بله.  زایمان با آمپول فشار خییییلی دردناکه

شما تدابیرو انجام بده که خودت وارد فاز زایمان بشی و زایمانت سریع پیش بره که نیاز به تزریق پیدا نکنی

وقتی پبشرفت سریع اتفاق بیفته،  اوکسی توسین تزریق نمیکنن. خطرناکه

فعالیت خیلی سنگینی که ندارم ولی بالاخره فعالیت روزانه رو دارم، و اینکه الان که پیاده روی میکنم دچار ...

آبزن هایی حاوی مواد قابض که باعث جمع شدن سریع رحم و وا. ژن و انتهای روده میشن و اثر ضدعفونی کننده هم دارن

موادش مثل جَفت، گلنار، پوست انار،  زاج،  مازو،  مورد و... ست

پیشگیری میکنه از شلی،  افتادگی و هموروئید

من کیسه آبم پاره شد دردهای خودم شروع شده بود ولی بهم آمپول فشار زدن  راستی قبل از آمپول فشار ه ...

الان هفته ی چندی؟ 

حتما از یه مرکز معتبر سونو داپلر بده.  

یا مشکل خونرسانی وجود داشته با بندناف

خاکشیر و روغن فقط به جهت ملین بودن باید خورده بشه چون من یبوست اصلا ندارم از اول هم نداشتم اتفاقا ( ...

زعفرون نخور

خاکشیر+روغن بادوم حتما ناشتا باشه

اثر اصلیش رو نرمی دهانه رحمه و زردی نگرفتن بچه

خانمها من امروز ده تا بیشتر داروخانه رفتم فقط یه بسته ده تایی گل مغربی تونستم پیدا کنم میگفتن هفت هش ...

رفتم واست سایتی پیدا کنم که اینترنتی بخری.  اکثر سایتا زدن ناموجود

چن برند بود اونم با قیمتای وحشتناک!!!  مغزم سوت کشید

بسته ای 1 میلیون و ۳٠٠ به بالا!!!!!  تا ۱۶٠٠ حتی!!!😣

ظاهرا باید منتظر قحطی قرص مغربی هم باشیم! 

خداروشکر داروکده برند باریج اسانسو موجود داره و فعلا تغییرقیمت نداده

❌❌❌دوستانی که باردارن.  سه ماهه دوم و سوم...  اینجا نمیشه لینک ارسال کنم. خصوصی پیام بدید تا لینک خرید قرص مغربی از داروکده رو واستون بفرستم❌❌❌❌

دقیقا همینطوره که میگی رستاجان👌🏻 من قبل از بارداری همورویید داشتم، البته خیلی خفیف. اما توی همین ...

از آبزن قابض استفاده کن

قابض مرکب و قابض ساده هست. میتونی تهیه کنی

سلام عزیزم .دوتا سزارین داشتم آخریش ۸سال پیش بود . الان طبیعی می خوام بشم هفته ۲۶ هستم دکتری که در ...

سلام عزیزم

بیمه ت چیه؟ تا چه میزان میتونی هزینه کنی؟ 

نجمیه رو که اصصصصصلا بهت پیشنهاد نمیدم. نجمیه فقط به درد سزارین میخوره

بقیه الله هم از وقتی مسئول بلوک زایمانش تغییر کرده،  خیلی زیر بار ویبک نمیرن

شما با دکتر مصطفایی ویزیت شو ببین میتونی بیمارستان بعثت با ایشون زایمان کنی؟ اگه بیمه ت نیروهای مسلح باشه در حد رایگان واست درمیاد

با ایشون ویزیت شو ببین چی میگن 

منم دقیق نمی‌دونم ماماها توی بیمارستان گفتن به چیزای زیادی بستگی داره . اما من روز قبل اینکه بستری ب ...

نمیدونم چن هفته زایمان کردی..  ولی این دور سر اصلا نرمال نبوده

شما غربالگری ها و سونو رو انجام نداده بودی؟ 

نگفتن میکروسفالیه یا نه؟ 

احتمالا مشکلات ریه و قلبشم به خاطر اختلال مغزیش بوده

قبل بارداری واکسن خاصی نزده بودی؟  

یا با مواد جیوه ای دندون پر نکرده بودی؟ 

یا لامپ کم مصرف تو خونه تون نترکیده بود؟ 

یا ماهی دریا نخوردی؟