2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733864 بازدید | 90151 پست
سلام خانم ها صبح تون بخیر کسی تجربه ای از این ماما ها داره تو انتخاب بین شون موندم #مشهد هستم مام ...

بنت‌الهدی براتون چقدر در میاد؟ پاستور هم دکتر آیتی میرن. 

هر دو بیمارستان خوبن.ولی خب خصوصی‌ان

@hfhjhfbmgcn     بلافاصله سراغ لاپارا نرو‌ عزیز اول از طریق طب اسلامی واسه باز شدن لو ...

دزفول هستم‌ک‌ گفتن اهواز لاپاراسکوپی انجام‌میده حتما بعد زایمان ی سر ب طب اسلامی هم‌میزنم‌ببینم چی میشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

رستا جان و دوستان شدید نیازمند کمکتون هستم😥😢😭  آب دور بچه خیلی کمه و دکتر گفت شنبه برم بیما ...

عزیزم برای این که آب دور بچه زیاد بشه، خرما بخور بعدش یه قلپ آب بخور، مثلا سه یا پنج عدد خرما بخور و بعد از هر کدوم یه قلپ آب بخور

رستا جان و دوستان شدید نیازمند کمکتون هستم😥😢😭  آب دور بچه خیلی کمه و دکتر گفت شنبه برم بیما ...

البته اگر آب دور بچه خیلی کمه، باید تعداد خرمایی بیشتری بخوریبعد هر دونه خرما یه قلپ آب

سلام دوستان

دکتر اطفال خوب برای تشخیص حساسیت می شناسید؟

دخترم خیلی خودش رو می خارونه، اگه یه کم ناخنش بلند باشه که دیگه پاهایش زخمی میشه

ممنون میشم اگه می شناسید معرفی کنید 

رستا جان از ۴ صبح که کیسه آب من پاره شد به دلیل زمین خوردن تا ۱۰ شب طول کشید، اما نکته ای که هست این ...

ممکنه اهمال از کادر زایمان هم باشه...  پس نمیشه خیلی نظر داد

تنها راهش اینه با بدنت فرصت دوباره بدی

این بار همه ی تلاشتو بکن...  توکل به خدا

ان شاءالله خاطره ویبکت رو واسمون بذاری

سلام گلم ،۳۴ هفته ۸ بود ، الان هم دکتر عدد نداد فقط گفت یک لایه باریک آب دور بچه هست

سلام عزیز

حتما از یه مرکز مطمئن یه سونو بیوفیزیکال بده

اگه مایع بیشتر از 6-5 و شرایط بچه خوب باشه میتونی بیشتر صبر کنی

وضعیت دهانه رحمت چطوره؟  

رابطه رو مستمر داشته باشید

هرشب 6-5 عدد شیاف مغربی عمیق بذار

مصرف دمنوش رو هم شروع کن.  برو پزشکت دهانه رحم رو تحریک کنه

بعدش پیاده روی مستمر داشته باش

دزفول هستم‌ک‌ گفتن اهواز لاپاراسکوپی انجام‌میده حتما بعد زایمان ی سر ب طب اسلامی هم‌میزنم‌ببینم چی م ...

طبیبی که انتخاب می کنی مهمه.  حتما خبره و مسلط به مسائل زنان باشن

مشخصات دفتر آقای تبریزیان👇 مشاوره شون کاملا رایگانه و مشاورها از اطبای مورد تاییدن

🌐 مشاوره درمانی (تماس وتلگرام) :
1️⃣ س10_16(علیزاده): 09059103308
2️⃣ س16_19(اقای رحمانی): 09357404545

بانوان:
1_ س12_18: 09059103306
2_ س12_16: 09059103307

☘️سفارش محصولات: 10_17: 09028645641

تلاش کردم لینک کانال ایتاشونو بفرستم سایت اخطار میده.  خواستی خصوصی پیام بده بفرستم

ان شاءالله خیلی زود مشکلت رفع شه... 

ولی تلاش کن حتما طبیعی زایمان کنی...  خیلی از مشکلات رحم و تخمدان با زایمان طبیعی کم یا رفع میشن ولی با سزارین تشدید میشن

سلام دوستان دکتر اطفال خوب برای تشخیص حساسیت می شناسید؟ دخترم خیلی خودش رو می خارونه، اگه یه کم نا ...

سلام عزیزم

دکتر زندیه خیلی معروفن

دکتر مقدادی هم...  که من واسه آلرژی گوارشی پسرم از مشاوره شون راضی نبودم. و از دکتر زهره کاوه منش نتیجه گرفتم

اما دختر دوستم با علائم دخترتون با ویزیت دکتر مقدادی خوب شدن. ناامید از همه جا رفتن پیش ایشون و خداروشکر نتیجه گرفتن.  اپلیکیشن زوپ هم مشاوره دارن

دقت کن ببین به چی آلرژی داره، بهش نده و ان شاءالله بهار چن سری ببرش حجامت آلرژی

لینک نمیشه ارسال کنم.  خصوصی پیام بده لینک کانال مرکز مورد تایید حجامت اسلامی رو بفرستم برات

سلام خواهر. درکانال ایتا *دوتاکافی نیست* اسم دکتر آیتی جزء بهترین دکترهاست که حتی بعد از سه تا سزاری ...

بله عزیزم عمینطور هست اما متاسفانه هزینه بیمارستان خصوصی خیلی زیاد هست 

سلام عزیزم. هم خانوم حوتی هم خانوم تجددی خوب هستن. من کلاسام با خانوم حوتی بود. اما سر زایمان خانوم ...

چقدر جالب نمیدونستم همکارن من باهرکدوم جدا صحبت کردم و خب با خانم حوتی حس خوبی نگرفتم چون امش درمورد هزینه میگفتن و اینکه کل هزینه ماما همراه رو قبل زایمان برای حساب خودشون واریز کنم و خب برای من که در مورد زایمان داشتم صحبت می‌کردم خیلی منفی بود اما خانم تجددی خیلی امید می‌دارد و بدون هیچ استرسی باهام صحبت کردن و خب از ایشون حس بهتری گرفتم 

دکتر جنابی و فرشچیان و هر دو رو خبر دارم که بیمارستان امام حسین ع هستن. یعنی الان توی بیمارستان امام ...

آره انشالله میرم امام حسين 

توکل به خدا پیش خانم آیتی چند بار رفتم اما خب برامن که همسرم دانشجو هستن سخته شاید بتونم پولش و جور کنم اما برای هزینه های بعد زایمان چیکار کنم خیلی فکر کردم بدی اش ام اینه کا همسرم تمام مسئولیت انتخاب بیمارستان و ... رو گذاشته به خودم و میترسم اگه خدای نکرده سز بشم سرزنش بشم با خانوم دکتر هم صحبت کردم گفتن ویبک ۱ هستی برو امام حسين پیش دکتر جنابی انشالله خیره و خب با این دو تا ماما هم صحبت کردم خانم حوتی خانم فرشچیان رو معرفی کرد که ویبک میکنا اما خانم تجددی گفتن امون که خانم دکتر گفتن رو برو و توکل به خدا 

بنت‌الهدی براتون چقدر در میاد؟ پاستور هم دکتر آیتی میرن.  هر دو بیمارستان خوبن.ولی خب خصوصی‌ان

بنت الهدی گفتن دقیق معلوم نیست اما از ۱۵ میلیون هست پاستور هم زنگ زدم بیشتر از بنت گفتن از ۱۵ و نیم هست و خب امام حسين ۴ میلیون گفتن