2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733839 بازدید | 90151 پست
بهداشت قطره آهن داد گفت روزی ۱۵ قطره بدم  یه کانال هست توی ایتا محصولات ارگانیک داره  ...

بهداشت یه مشت بیسوادن 

ماشاءالله خودت حسابی بلدی

بچه ای که کمخونی و کمبود آهن نداره چرا باید قطره آهن مصرف کنه؟؟؟ مصرف آهن بدون تست و اثبات فقرش، خطرناکه و باعث بروز بیماری های مزمن میشه

همون مکملای طبیعی که خریدی رو رفته رفته بهش بده

به مرور داخل سوپش گوشت و تره جعفری بریز... به هیچ مکملی هم نیاز پیدا نمیکنه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همه  من خواننده خاموش این تاپیک بودم تا امروز، سه سال پیش که نتونستم طبیعی زایمان کنم ...

سلام عزیزم

نگفتن چرا بچه دنیا نیومد؟ چقدر واست صبر کردن؟  

قبلش گفتن سایز لگنت خوبه؟ 

بند ناف نداشتی؟ 

این ترس و دلشوره که کاملا طبیعیه. شما کدوم شهری؟ 

اگه سری قبل فول شدی،  این بار سریعتر فول میشی.  فقط باید این چن هفته به صورت جدی رو نرمی دهانه رحم و انبساط ماهیچه های کف لگن و شکم و کمر کار کنی... 

هیچکدوم از ماها از ویبک شدنمون مطمئن نبودیم.  فقط تلاش کردیم و به خدا سپردیم

تدابیر ماه آخر که تو پستای قبلی به دوستان گفتم رو رعایت کن

تدابیر غذایی،  شیاف و نرمشا رو جدی بگیر

راستی نکته خیلی مهم اینه که به هیچ عنوان و هرگززز کسی رو از تصمیم خودت مطلع نکن به جز همسر و نهایتا ...

ممنون از همه توضیحاتت عزیزم خیلی حالم خوب شد 

شما تهران بودی؟ دکتری که پایه باشه برای اینکار پیدا نکردم متاسفانه یدونه بود که اونم هزینه جدا میگیره من نمیتونم پرداخت کنم، درضمن هفته ام بالاس ممکنه قبول نکنن؟

...
سلام عزیزم نگفتن چرا بچه دنیا نیومد؟ چقدر واست صبر کردن؟   قبلش گفتن سایز لگنت خوبه؟  ب ...

رستا جان از ۴ صبح که کیسه آب من پاره شد به دلیل زمین خوردن تا ۱۰ شب طول کشید، اما نکته ای که هست اینه ک وسط کرونا بود نه ماما همراه تونست بیمارستان برام هماهنگ کنه، نه اصلا رسیدگی شد به من، تنها تو اتاق بودم اصلا نمیدونستم باید چیکار کنم، هیچ استراحتی به من ندادن یعنی ادم معمولی هم اگر از ۴ صبح بیدار باشه فقط ده شب دیگ انرژی نداره چ برسه به من که هم درد می‌کشیدم هم امپول فشار زدن هم نمیذاشتن هیچی بخورم، یعنی از صبح تا اتاق عمل دوتا ابمیوه پاکتی و سه تا تیکه کوچیک جوجه کباب من خورده بودم همیییییین، شب که فول شدم حتی نمیتونستم چشمام رو باز کنم چ برسه زور بزنم به محض اینکه تو اتاق عمل بی حسی از کمر زدن و دیگه درد نداشتم خودم بیهوش شدم از خستگی کل عمل برام در حد چند ثانیه خوابیدن بود

قبلش هم که معاینه شده بودم هم بچه ریز بود هم لگنم خوب بود و همه چی عالی بود برای همین احساس میکنم اگر تجربه الان رو داشتم حتما میتونستم زایمان کنم یا اگر ماماهمراه یا رسیدگی بیشتری داشتم روز زایمان

...

سلام خانم ها صبح تون بخیر

کسی تجربه ای از این ماما ها داره تو انتخاب بین شون موندم

#مشهد هستم

ماما خانم تجددی

و ماما خانم اشرف حوتی ؟؟؟

و اینکه به نظرتون خانم جنابی مسئولیت پذیرتره یا خانم مهنوش فرشچیان؟؟؟؟

بعد از کلی پرس و جو گفتن این دو دکتر توبیمارستان نیمه خصوصی ویبک قبول میکنن 

سلام خانم ها صبح تون بخیر کسی تجربه ای از این ماما ها داره تو انتخاب بین شون موندم #مشهد هستم مام ...

سلام خواهر. درکانال ایتا *دوتاکافی نیست* اسم دکتر آیتی جزء بهترین دکترهاست که حتی بعد از سه تا سزارین هم ویبک قبول کردن.البته اسم دکتر اکرم جنابی هم توی لیست ویبک ها بود

ممنون از همه توضیحاتت عزیزم خیلی حالم خوب شد  شما تهران بودی؟ دکتری که پایه باشه برای اینکا ...

خب الحمدلله.

من مشهد هستم. تهران و اطلاع ندارم. توی تاپیک تهران و گفتن کدوم دکترا انجام میدن. بگردی پیدا می‌کنی. یا مجدد سوال کن. 

سلام خانم ها صبح تون بخیر کسی تجربه ای از این ماما ها داره تو انتخاب بین شون موندم #مشهد هستم مام ...

سلام عزیزم. هم خانوم حوتی هم خانوم تجددی خوب هستن. من کلاسام با خانوم حوتی بود. اما سر زایمان خانوم تجددی اومدن بالای سرم. واقعا عالی بود و دلسوز و مهربون. من که خیلی راضی بودم.

به هر حال دو تاشون خوش اخلاق و کار بلدن. توکل کن بر خدا ‌‌و یکی رو انتخاب کن. انتخاب هم که بکنی نهایت هر کدوم خدا خواست میاد بالا سرت. من حوتی رو انتخاب کردم اما روز زایمان نتونستن بیان و خانوم تجددی که همکارشون هستن اومدن. 

دکتر جنابی و فرشچیان و هر دو رو خبر دارم که بیمارستان امام حسین ع هستن. یعنی الان توی بیمارستان امام حسین  ع می خواین وی‌بک کنین؟ 

هزینش چقدر میشه؟ 

در انتخاب پزشک اکثرا جنابی رو بیشتر قبول دارن.

بیمه تکمیلی نیستین؟ کاش بنت‌الهدی میشد برین. حداقلش اینه که وی‌بکی زیاد میرن اونجا. دیگه پرستارا نمیان رای‌تو بزنن و استرس وارد کنن.

حالا جالبه من آنقدر پرس و جو کردم اصلا اسم چیزی نشنیدم فرشچیان وی‌بک کنه.

شاید جدیدا قبول میکنه.