سلام به همه
من خواننده خاموش این تاپیک بودم تا امروز، سه سال پیش که نتونستم طبیعی زایمان کنم و بعد از ۱۶ ساعت درد رفتم اتاق عمل و به اصطلاح دو درده شدم تصمیم گرفتم ویبک کنم توی زایمان بعدی، چند وقت بعد از اینکه حالم بهتر شد این تاپیک رو پیدا کردم و کلی خوندمش، اون یکی هم که خلاصه بود از راهکارها و تجربه ها رو خوندم و مصمم برای بارداری دوم و ویبک بودم
الان هفته ۳۵ بارداری دوم هستم و از روز اول بازم فکرم اینجا بود و گاهی میخوندم اما در خال حاضر به چندتا مشکل خوردم که امیدوارم بتونید کمکم کنید
اولا اینکه هرچی به زمان زایمان نزدیکتر میشم خیلی ترسم بیشتر میشه و مدام لحظات دردناک و وحشتناک زایمان قبلی میاد جلوی چشمم و انگار دوباره اون لحظات رو واقعا تجربه میکنم و میترسم اینبار هم بعد از کلی درد نتونم
دوما از کسایی برای بار دوم و سوم سزارین شدن وقتی میپرسم اکثرا میگن بعد از سز دوم خیلی خیلی بیشتر از سز اول اذیت شدن و دیرتر هم سرپا شدن یعنی در اصل از سز هم میترسم
اینجوریه که دلم میخواست کاش راه سومی هم بود مثلا میشد بالا بیاریش🤣
سوم اینکه پیش دکتر فریده دهدار درگاهی میرم و ایشون هربار بهم کلی انرژی منفی میدن که نمیتونم طبیعی زایمان کنم و باید سز بشم و تمام افکار من رو به هم ریختن
چندتا از چیزایی که بهم گفتن
اول اینکه وقتی دفعه قبلی اینهمه ساعت طول کشیده تا فول بشم اخرش هم به دنیا نیومده یعنی سخت زا هستم و روند زایمان طولانی ای دارم و چون برای ویبک نهایتا ۴ ساعت میتونن بهم زمان بدن پس عملا نمیشه
دو اینکه استخوان لگن و شرمگاهی و محل اتصال ران و لگن من درد داره که این هم گفتن نشونه اینه که نتونم طبیعی زایمان کنم
سه اینکه وقتی بچه قبلی ۲۵۰۰ بوده اما نتونستم این یکی که یکم درشت تره رو صددرصد نمیتونم
بچه ها من واقعا احساس خیلی بدی دارم و انگار که در اصل از باردار شدن پشیمون هستم چه برسه به زایمان ، میشه خواهش کنم بهم کمک کنید با حرفاتون
همه راهکارهای تاپیک خلاصه رو خوندم و یادداشت کردم و فقط مونده خریدنی ها رو بخرم که این یکی دو روزه میخواستم انجام بدم اما اصلا با این اوضاع روحی دست و دلم نمیره
میشه کمک کنید و بهم بگید چطور اولا با این ترس مقابله کنم دوما چه کارهایی انجام بدم که موقع شروع درد ها روند زایمان سریع طی بشه و خیلی طولانی نشه؟