2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733839 بازدید | 90151 پست
سلام عزیزم منم خیلی وقته میخوام این سوال رو تو تاپیک بپرسم. پسرم یکی دو ماهه کلا بینیش گرفته و شبا ح ...

هرشب تو هر سوراخ بینیش یکی دو قطره روغن بنفشه اصل بگیر و ملاجشو ماساژ بده

دمنوش بادرنجبویه+پنیرک هم خیلی خوبه

سلام خواهرا منم به لطف خدا و ائمه اطهار(علیهم السلام) ساعت ۶وپنج دقیقه امروز عصر زایمان ویبک کردم ...

سلام عزیزم

قدم نورسیده تون مبارک❤

الحمدلله... خیلی خوشحالم که بالاخره موفق شدی و فرزندتو به سلامت بغل گرفتی🥰

الهی عمر و عاقبتش به خیر و عشق🤲

هرزمان وقت کردی بیا خاطره زایمانتو تعریف کن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام دوستان من 19 دی ماه همین سال سزارین کردم به دلیل افت قلب جنین . 33 هفته بودم و درد زایمان داشتم ...

سلام عزیزم

بابت اتفاقی که واسه بچه تون افتاده بود خیلی ناراحت شدم

ان شاءالله خیلی زود اولاد صالح و سالم روزیتون میشه❤

نگفتی مشکل چی بود که دهانه رحم باز شد؟ از اول بارداری تحت نظر بودی؟ انقباض داشتی و پروژسترون میگرفتی؟ مشکل کوتاهی سرویکس نداشتی؟ 

یعنی چی که مغزش رشد نکرده‌؟؟؟ مگه سونو آنومالی نرفته بودی؟مگه سلامت مغز و قلبش رو تایید نکرده بودن؟

داپلر مغز یا ام آر آی گرفتن اینو گفتن؟ بر چه اساسی این حرفو زدن؟؟؟

عفونت ریه که از آلودگی خود بخش NICU به بچه منتقل میشه

ولی سواله که چرا ضربانش منظم نمیشده؟

وزنش حین تولد چقدر بود؟؟؟ 

شما واسه ویبک بهتره حداقل ۱ سال صبر کنی... این مدت تحت نظر طب اسلامی باش و بدنتو پاکسازی کن

بعد بارداری باید تحت نظر پزشک خیلی باتجربه و ماهر باشی که وضعیت خونرسانی، نداشتن انقباض و وضعیت سرویکس رو چک کنه. 

با سونو NT باید حتما داپلر بدی که وضعیت خونرسانی چک بشه

و چن مرتبه در خلال بارداری این سونو رو انجام بدی

بیشتر از اینکه به فکر بارداری سریع باشی، فکر پیدا کردن یه پزشک خیلی خوب باش. شاید قبل بارداری نیاز به انجام یه سری آزمایشات بود

از بهار هر ماه حجامت عام رو در روز و ساعت مستحب انجام بده

سویق کامل، سویق سنجد و کندر رو جزو تغذیا روزانه ت بذار

حتما تحت نظر پاکسازی انجام بده. هم پاکسازی بدن و هم رحم

ان شاءالله شما نیازی به پزشک بیهوشی پیدا نمیکنی گیرم نیازم پیدا کردی..‌. زنگ بزنن بیاد! فقط وقت پول ...

آخه میگم دیر نمیشه خدای نکرده خطرناک نیست؟

پس نظر شما اینه که برم خصوصی بهتره؟ یا اینکه وایسم دردامو خونه بکشم بعد برم دولتی؟

آخه میگم دیر نمیشه خدای نکرده خطرناک نیست؟ پس نظر شما اینه که برم خصوصی بهتره؟ یا اینکه وایسم دردام ...

وقتی شما بری بیمارستان خصوصی اونا در هر صورت وظیفه دارن متخصص بیهوشی رو برات هماهنگ کنن!

به نظرم بهتره فعلا تصمیم نگیری عزیز

شاید دردای شما شب شروع شد و نیاز بود صبح بستری بشی!

پس توکل کن و بسپر به خدا...

شما از حالا تدابیرو شروع کن

مصرف ترشی، مواد قابض و خیلی سرد ممنوع!

یبوست ممنوع!

حرکات تند و جهشی ممنوع!

طاقباز خوابیدن و لم دادن ممنوع!

از حالا سعی کن روزی ۱۵ دقیقه سجده بری. با زانوهای باز

میتونی هربار ۵ دقیقه.‌‌.. تا ماه آخر برسونش به حدود ۱ ساعت

تو سجده ذکر بگو، سوره های قدر، عصر ، کوثر و... بخون و...

ذکر ماه رجب هم استغفار و لااله الا الله

سلام  من بعضی وقتا درد پریودی دارم ک منظم نیستن بنظرتون اشکالی نداره؟

سلام عزیزم

تو این هفته از بارداری کاملا طبیعیه

از اول هفته ۳۷ شیاف عمیق مغربی رو با شبی ۱۰۰۰ میل شروع کن

اگه یبوست داری خیلی زود رفع کن

ترشی، غذاهای غلیظ ، مواد خیلی سرد ممنوع

هر روز ناشتا خاکشیر+روغن بادوم شیرین ارده شیره بخور

طاقباز نخواب و لم نده. حرکات تند و جهشی نداشته باش

هرشب روغنمالی شکم و کمر رو انجام بده

الاکلنگ، پروانه، سجده های طولانی، چهار دست و پا، پیاده روی پنگوئنی، قر کمر، حرکت گربه و.‌‌.. رو هم داشته باش

سلام به همه ببخشید من یه سوال داشتم توی این تاپیک کسی بیمارستان بازرگانان یا سوم شعبان زایمان نکرده؟؟؟یا اطلاعی از قیمت و رسیدگی ی بلوک زایمانش نداره؟؟؟

چندجا پرسیدم کسی جواب نداد.مجبور شدم توی تاپیک شما پیام بدم .اگه اطلاعی دارید ممنون میشم به منم بگید.🙏🏻🙏🏻

سلام عزیزم ، ممنون از محبتتون  ماشاالله این تاپیک پر از مادرهای قهرمان ، شرمندم نکنید . من از ...

ممنونم بانوجان از پاسخگوییت

چرا از دکتر علیزاده راضی نبودی؟ خود خانم صابریان رو راضی بودی؟ زایمانت دقیقا کی بود؟

برای حمایت از وی‌بک و رفع موانع زایمان طبیعی بعد از سزارین در کشور لطفا کلیک کنید و حمایت کنید:  https://www.farsnews.ir/my/c/98954
ممنونم بانوجان از پاسخگوییت چرا از دکتر علیزاده راضی نبودی؟ خود خانم صابریان رو راضی بودی؟ زایمانت ...

من ۱۵ آذر زایمان کردم ، از خانم صابریان و بیمارستان پارسیان خیلی راضی بودم .

خ علیزاده بی حوصله بودن اصلا کاش میشد دکتر نباشه اصلا ، هی به من میگفتن ساعت ۱ ونیم شد هنوز نزاییدی که ، عجله داشتن.

زمان زایمان هم هی خ صابریان میگفتن خون تازه میاد من نمیتونم بخیه بزنم شاید پارگی داره ، ماما های اونجا می گفتن سرویکس چک بشه ، ولی یه نگاه میکردن میگفتن نه خودش بند میاد ، یه ویتامین کا می زنیم .

بعدم زود رفتن یعنی من داشتن بخیه میزدن اون وسط به من می‌گفت دارو اینارو نوشتم بخور .

بعدش که خون ریزی من بند نیومد دیگه خ صابریان هم نمیتونسن بخیه کنن چون من از حال میرفتم واسه همین باید دکتر میومد دیگه تا بیاد دوباره و اینا کلی طول کشید و من خون از دست دادم . تازه تو اتاق عمل من هی بیهوش میشدم همه اونجا نگران بودن ، تازه به من می‌گفت خوابت میاد ؟😁

حس من این بود زیاد حوصله نداشتن ، باز شاید اون روز اینجوری بودن من نمیدونم 

ببخشید طولانی شد 

سلام به همه ببخشید من یه سوال داشتم توی این تاپیک کسی بیمارستان بازرگانان یا سوم شعبان زایمان نکرده؟ ...

سلام عزیزم

داخل تاپیک زایمان تو این بیمارستانا رو نداشتیم 

شما داخل گوگل اینطور سرچ کن:

زایمان در بیمارستان بازرگان+نی نی سایت

زایمان در بیمارستان سوم شعبان+نی نی سایت

هرسری یکیشو سرچ کن. تاپیک کاربرای نی نی سایت واست نمایش پیدا میکنه

میتونی خودت هم تاپیک بزنی . ساعت شلوغ سایت باشه که بیشترین نظرات درج بشن

واسه اطلاع از هزینه زایمان هم با حسابداری بیمارستان تماس بگیر و بیمه ت رو بگو و هزینه نوع زایمان(طبیعی/سزارین) رو بپرس

سلام عزیزم داخل تاپیک زایمان تو این بیمارستانا رو نداشتیم  شما داخل گوگل اینطور سرچ کن: ز ...

منم همین کار و کردم .اما بیشتر تاپیک ها مال سال‌های قبله .من تجربه امسال و میخواستم ،تاپیک م زدم کسی نیومد 😔😔.گفتم اینجا بگم شاید کسی تجربه زایمان توی این بیمارستان‌ها رو داشته باشه.بازم ممنون

سلام عزیزم  ۴۶ روزش  بله فقط همینه

نی نیت رفلاکس نداره عزیز؟

اگه رفلاکس نداشته باشه، گرفتگی بینی بعد سرماخوردگی تا ۳_۲ هفته م طبیعیه. فقط زود به زود بینیشو تمیز کن و رو موضع سینوساش یه قطره روغن بنفشه بزن و ماساژ بده و گرم نگه دار

نذار سرما به سرش بخوره

سینوسا بالای تاج دو ابرو و دو طرف پره های بینی هستن