2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733807 بازدید | 90151 پست
سلام عزیزم، این یه گروه ویبکی ها تو ایناست که من دارم https://eitaa.com/joinchat/3539009737C5510045 ...

سلام عزیزم خوبید؟ 

بسیار سپاسگزارم مهر بانو ،خیلی در حقم لطف کردی

الهی حاجات دلت رو به زودی و خوشی و سلامتی از خداوند متعال بگیری گلم

سلام عزیز. مگه چه شرایط خاصی داری؟

سلام رستاجان هیچی همه چیزم نرماله شکرخدا به جز همون آهن و ویتامین دی که کمه و مکمل مصرف میکنم.

ولی مثلا گفت اگه کیسه آبت پاره بشه و دردی نداشته باشی یا چه میدونم موارد این مدلی باید سز بشی. یعنی درست میگه که اگه دولتی باشی نمیتونم بیام بالاسرت؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم نمیدونم چند هفته ای  ولی دکتر من هم انقدر اما و اگر آورد برام آخر هم ماه آخر گفت انجام ن ...

من بعدخدا اولین و آخرین امیدم همین دکتره چون تو شهر ما کسی ویبک قبول نمیکنه. خدا خودش به هممون رحم کنه

سلام خانما .کسی بوده بخواد ویبک بشه ولی بچه بریچ باشه؟ چکار میشه کرد برای سفال شدن؟ من ۳۲هفته رو پ ...

سلام من این شرایط رو داشتم خیلی سخت بود دومین وی بک رو می خواستم انجام بدم. چند سال قبلش ویبک سه شده بودم ولی هفته ۳۴ متوجه شدم بچه چرخیده و بریچ شده، طبیعتاً حرکات پایین آمدن بچه و باز شدن لگن را نمی توانستم انجام دهم و فقط حرکات چرخیدن بچه بود..... ولی نچرخید...

منتظر موندم انقباضات زایمان شروع بشه  شاید با اون ها بچرخه... ولی نچرخید...و وقتی تصمیم گرفتیم برای سزارین برویم، ناگهان تصمیم گرفت همون طور به دنیا بیاد... و اومد!!!

من بعدخدا اولین و آخرین امیدم همین دکتره چون تو شهر ما کسی ویبک قبول نمیکنه. خدا خودش به هممون رحم ک ...

عزیزم آن شاالله بهترین اتفاق برات میفته ، همه کارهارو برای نرم شدن دهانه رحم بکن که روند زایمانت سرعت بگیره مجبور شه ازت حمایت کنه ، التماس دعا عزیزم 

سلام رستا جان خدا خیرتون بده من چندروزه درگیرم از صفحه اول تا زایمان وی بک دخترتونو ک خوندم دیگه اومدم آخرش.منم اولی بخاطر مدفوع کردن بچه سزارین بود و الان ۳۳ هفته تمام هستم میخوام اگه خدا بخواد ویبک کنم.حالا کنجکاو شدم از شما بدونم؟پسرتون حتما الان آقایی شده برا خودش درسته؟چون ۹۶ بود دخترتونو زایمان کردین .و اینکه بازم باردار شدین بعد دخترتون؟؟

سلام رستا جان میشه در مورد سردی جنسی خانم ها بگی چه کار کنیم؟  من که بعد زایمانام دچارش میشم ای ...

سلام عزیزم

خوبی؟ قرصای ضدافسردگی سودازا هستن و مشکلو تشدید میکنن

اتفاقا یه پیج اینستا دارم. مامای طب اسلامی هستن و اختصاصی رو این موضوع کار میکنن

یه ترکیب گیاهی پاکسازی رحم میدن رحم که پاک میشه مشکل خیلی هاشون رفع میشه

اگه دسترسی داری آدرس پیجشو بفرستم

سلام عزیزم خوبی؟ قرصای ضدافسردگی سودازا هستن و مشکلو تشدید میکنن اتفاقا یه پیج اینستا دارم. مامای ...

اره عزیزم ممنونم لطف میکنی 

خیلی بهتر شدم بعد دو ماه استفاده از قرصا ولی خب مشکل جنسیش خیلی زیاده خود دکترم هم گفت

https://www.ninisite.com/user/fabc530e-cde7-46a4-82cf-dc27eab89d6d/%d9%81%db%8c%d8%b1%d9%88%d8%b2%d9%8799
رستا جان با این تفاسیر به نظر شما ربطی داره به داروی زایمان اسان؟

تو متنی که برات فرستادم گفته بود وقتی دهانه رحم آماده نیست و تاخیر ایجاد میشه ولی انقباض زیاده، یکی از مواردیه که این اتفاق می افته

شمام تاخیر داشتی بعد این اتفاق واست افتاده

قبل زایمان چیکار کردی؟ قبلش تحریک زایمان با ماساژ سینه، نقاط فشاری، تحریک دهانه رحم و... داشتی؟

اوکسی توسین نگرفتی؟

سلام رستاجان هیچی همه چیزم نرماله شکرخدا به جز همون آهن و ویتامین دی که کمه و مکمل مصرف میکنم. ولی ...

بیمه ت چیه عزیز؟

اینکه دولتی بری نمیتونن بالا سرت بیان درست گفتن. پزشک آنکال تصمیم میگیره شما رو سز کنه یا فرصت بده

ولی اینکه کیسه آب پاره شه و درد نداشته باشی راهی جز سزارین نیست، اشتباهه

شما اگه شرایط دهانه رحمت خوب باشه و کیسه آبت پاره شه، با روشای محرک مثل روغن کرچک و... میتونی طبیعی زایمان کنی

فقط باید صبور باشی، شرایطتو تحت کنترل بگیری و تا شرایطت نرماله بیمارستان نری