2777
2789
عنوان

کورتاژ

85 بازدید | 27 پست

دوستان کمک کنید امروز چهارروزبوده کورتاژ کردم اما روز ب روز خونریزی بیشتر میشه همش خون لخته میاد 😭اینا طبیعی هست اونایی ک کورتاژ تشخیصی انجام دادن لطفا راهنمایی کنند من هم بقایا داشتم هم کیست داشتم ک کورتاژ شدم 

عزیزم سنو برو شاید باز بقایا داری یا رحمت آسیب دیده

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم

اره خیلی خوبه ک اینجوری هستی تا یه هفته ده روز طبیعیه اگه دیدی کم نشد برو پیش دکترت . حتما قرص آهن بخور حتما خارجی و خوبشو بخور. حتما آجیل بخور.

آب انار و زرشک نخور.

کاچی فراووون بخور.

گوشت و جیگر بخور.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره خیلی خوبه ک اینجوری هستی تا یه هفته ده روز طبیعیه اگه دیدی کم نشد برو پیش دکترت . حتما قرص آهن ب ...

خون ریزی بعد از کورتاژ باید در حد پریودی باشه نه دفع لخته شاید بدنش آسیب دیده

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
اره خیلی خوبه ک اینجوری هستی تا یه هفته ده روز طبیعیه اگه دیدی کم نشد برو پیش دکترت . حتما قرص آهن ب ...

آهن میخورم اما درد پریودی خیلی زیاده حتی بیشترازقبل نگرانم خیلی 

آهن میخورم اما درد پریودی خیلی زیاده حتی بیشترازقبل نگرانم خیلی

منم وحشتناک درد داشتم . کمردرد و زیردلم. ضعف شدیدداشتم. خونریزی شدید. رفتم پیش دکترم گفت عادیه.

میخا برو توئم اما عادیه. بخاطر ضعف بدنته. من دوبارکورتاژمم همینجوربودم.

تو اینترنت سرچ کردم تا ۴۰روز بعضیا خونریزی دارن ولی خیلی هم نگرانم من الان امکانش نیس برم شهر تو روس ...

عزیزم اگه زیاده باید بری پیش دکتر من بعد از سقط زیاد خونریزی داشتم جفت سقط نشده بود بعد که کورتاژ کردن در حد پریودی بود اونم سر ۷ روز تموم شد  یعنی هر روز کمتر از روز قبل تا ۴۰ روز هم امکان لکه بینی وجود داره نه خون ریزی

منم وحشتناک درد داشتم . کمردرد و زیردلم. ضعف شدیدداشتم. خونریزی شدید. رفتم پیش دکترم گفت عادیه.میخا ...

واقعا نمی‌دونم عادیه یانه اما الان توروستاهستم امکان نداره برم شهر خداکنه چیز مهمی نباشه ممنون عزیزم

نه منم همینجوربودم هردوبار ک کورتاژکردم.

خوب منم کورتاژ کردم البته قبل از کورتاژ جفت خون ریزی زیاد بود بعد کورتاژ کم شد

عزیزم اگه زیاده باید بری پیش دکتر من بعد از سقط زیاد خونریزی داشتم جفت سقط نشده بود بعد که کورتاژ کر ...

من سقط نداشتم فقط یه تکه بقایا مونده بود دوماه پیش کیست داشتم ترکیده بود الان هم اون بقایا رو خارج کردهم کیست داشتم دوباره اونم خارج کرد

من سقط نداشتم فقط یه تکه بقایا مونده بود دوماه پیش کیست داشتم ترکیده بود الان هم اون بقایا رو خارج ک ...

میدونم منم جفت رو کورتاژ کردم بچه سقط شده بود