2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733861 بازدید | 90151 پست
سلام عزیزم مبارک باشه  من هم مشهد هستم و ۳۶ هفته هستم و میخوام بیمارستان دولتی برم  به ...

سلام عزیزم. ممنونم.

ان‌شاءالله شما هم به سلامتی زایمان طبیعی کنین.

من شنیدم بیمارستان‌های دولتی انجام نمی‌دن.یعنی دکتراشون انجام نمی‌دن.

توی مشهد فقط خانوم دکتر آیتی و خانوم موقرمقدم وی بک انجام میدن. که هر دوشون بنت الهدی هستن. و البته فقط خانوم آیتی بعد از چند تا سز ویبک میکنن.

هم دکتر مهمه.هم ماما.

بیمه تون چیه؟ بیمه تکمیلی نیستین؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام عزیزم مبارک باشه  من هم مشهد هستم و ۳۶ هفته هستم و میخوام بیمارستان دولتی برم  به ...

من دفترچه نیروهای مسلح دارم. شد نزدیک ۵ تومن 

ماما همراهم خیلی خوب بود اما باید پزشک قبول کنه. هر پزشکی قبول نمیکنه.

راستی دکتر آیتی بیمارستان پاستور هم هستن. می‌خواین اونجا هم سوال کنین قیمتو.

سلام رستا جان خوبی؟؟؟صبح که بیدارشدم خیلی ترسیدم آخه دستهام بدجوری ورم کرده بودو ترسیدم که شاید مثل ...

قبل 38 هفته هم به نظرم برین. احتیاج به نوبت اینترنتی نیست. این هفته های آخر و تلفنی نوبت میدن. شنبه دوشنبه چهارشنبه راس ساعت 13 تماس بگیرین.برای همون روز بهتون نوبت میدن.

و در مورد اینکه بیمارستان دولتی ویبک انجام میده یا نه، باز هم خواستین تحقیق کنین. اما به نظرم به دکتر ربط داره تا بیمارستان.

عزیزم میشه آدرس و تلفن ماما همراهت رو بگین؟؟؟

برای آدرس، تماس بگیرین باهاشون هماهنگ کنین. و اینکه حتما از الان باهاشون هماهنگ کنین. چون باید تمریناتی که اونا میگن و از الان انجام بدین. 

من از 29 هفته رفتم زیر نظر ماما همراه

سلام به همه

فاطمه هستم از اصفهان

خیلی خیلی خوشحالم این تاپیک رو پیدا کردم،از ص۴۰۰۰تا ۴۰۱۱رو خوندم فقط😅ممنون از همه و مخصوصا رستاجان

هفته ۲۱ام بارداری هستم( بارداری ۴ام هست ولی دوتا سقط تو ۵ و ۶هفته داشتم)

بارداری اولم سز اورژانسی شدم (مهر ۹۷)به خاطر افت ضربان قلب بچه،ولی خیییلیییی اذیت شدم،چون هم آمادگی نداشتم و از نظر روحی خیلی اذیت شدم، هم به خاطر اسپاینال یک هفته اول فقط سردرد وحشتناک بودم و لذت بچمو نبردم.اما بخیه هام زود خوب شد و از فردای عمل میتونستم راه برم و بشینم.(دکترم دوبار بهم گفت خیلی حیفم اومد سز شدی شرایطت عالی بود)

تا الان که از تاپیکتون فهمیدم ماما خانم احمدی خوبن.

الان باید با ماما صحبت کنم؟

کلی سوال برام پیش اومده🙄کدوم بیمارستان؟کدوم دکتر ؟ و کدوم ماما؟

سلام دوستان.۴ماهه سز اورژانسی شدم،از همون موقع تا حالا پرشدن مثانه رو متوجه نمیشم،یعنی اصلا حس ادرار داشتن رو ندارم،خودم ساعت میزارم میرم دستشویی.انگار عصب مثانه از کار افتاده،دکتررفتم،کسی نمیتونه متوجه شه،میگن همه چی سالمه،آیا چنین موردی جایی دیدین یا شنیدین؟خیلی حالم بده ونگرانم

سلام دوستان. سلام رستاجون. من تونستم به امید خدا و مدد حضرت زهرا (س) دیروز و در روز تولد بانوی دو عا ...

سلام عزیزم

قدم نورسیده تون مبارک. ان شاءالله عمر و عاقبتش به خیر و عشق❤

خدا رو شکر که موفق شدی

و اما خاطره وی بکم: من با دردهای دو دقیقه ای رفتم بیمارستان. دهانه رحم ۴ سانت باز بود. ۸ صبح بستری ...

الحمدلله که به لطف خدا و عنایات اهل بیت(ع) به هدفت رسیدی و به سلامت نی نیتو بغل گرفتی❤

همینکه بعد ۲ سزارین واسه طبیعی تلاش کردی و خونواده، اقوام، دوست و آشنا فهمیدن میشه بعد ۲ سزارین هم زایمان طبیعی داشت و اون دیدگاه منفی تو ذهنشون کمرنگ شد بهترین روش تقابلیه که با این جریان داشتی...🥰

از این به بعدم به شکرانه ی ویبک موفقت، تبلیغ کن و افرادی که مطلع نیستن رو به آگاهی برسون و دید و نیتی الهی و مجاهدانه به این موضوع داشته باش

سلام خدمت دوستان جدید و قدیمی. من هم از وی بکی های قدیمی گروهم پسرم تقریبا شش سالشه و الآن سر سومی ...

سلام عزیزم

کجااایی؟؟؟ به سلامتی ان شاءالله

شما یادمه بعد من ویبک شدی. خوبی؟ بچه هات خوبن؟