2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733839 بازدید | 90151 پست
فیروزه ی قشنگم ، آواز دهل شنیدن از دور خوش است       دقیقاً منم همینطور بودم و هنو ...

ایوللللللل😂😂😂😍🤩

خییییلی قشنگ توصیف کردی 😅🤣

خدا حفظش کنه برات عزززیزم 

منم عشق میکردم شکم قلمبه مو میدیدم 😂

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نکات و راهکارهای زایمان طبیعی + خاطرات جالب کسانی که زایمان طبیعی رو «حتی بعد از سزارین» تجربه کردند، تو این تاپیک بخونید. «ختم هزار سوره قدر به نیت تسهیل زایمان+ثبت گزارش روزانه» رو تو این تاپیک دنبال کنید.
عزیزم از دیدن خبر بارداری شما هم خییییلی خوشحال شدمممممم 😍💗🌹💖💕😍😍😍 ان شاء الله که به خیر و خو ...

سلام گلم ، عزززیزمی🌺😍😘 خیلی ممنون عزیزم 

انشاءالله بادعای شما😊

خودمم اصلا باورم نمیشه، انشاءالله همه ی اوناییکه چشم انتظارن خدا بهشون خیلی زود اولاد سالم و صالح بده

انتظار خیلی سخته خیییلی😥

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم خیلی خوشحال شدم میخواستم دنبال پیانات بگردم ک یهو پیام تبریک یکیو دیدم گفتم حتما برا شماس😢.خد ...

ممنون گلم ک ب فکرم بودی هر دومون خوریم تشکر ازت خیلی استرس داشتم  عزیز زایمان اولم خیلی سخت گذشت  از اینجور زایمان برا همتون میخوام از خدا

رستا جون من از دیشب که معاینه شدم کمی زیر دلم درد میکرد. امروز شدیدتر شده. تقریبا هر یک ربع زیر دلم درد میگیره.از دردای پریودی بیشتره.و منظم هم نیست. گاهی یه ربع. گاهی ده دقیقه. گاهی بیست دقیقه

سر شب هم یک مقدار کمی لک دیدم بعد خوب شد.

اما دل دردم همچنان هست. به نظرت مال معاینه دیشبه؟

چوت درد زایمان که باشه باید از کمر یا خود شکم باشه نه زیر دل. درسته؟

ممنونم عزیزم . قدم نورسیده مبارک باشه.ویبک اول بودید؟ چجور و از کجا اطلاعاتمو ببرم بالا؟

اول ازهمه توکل کن ب خدا دوم ورزش و پیاده رویی کن ب قول رستا جون  سردی و ترشی نخور شکمت و چرب کن  برو معاینه لگن  انجام بده برو پیش دکتری ک سزارین کرده

۳ سانت، بدون تحریک و دخالت، یعنی نرم و آماده انقباض بوده خیلی خوشحالم که به خواستت رسیدی🥰 الحمدلل ...

قربونت  تو و بقیه مامانا خیلی بهم دلگرمی دادین ازخدا هرچی میخواین بهتون بده

سلام دوستان. سلام رستاجون. من تونستم به امید خدا و مدد حضرت زهرا (س) دیروز و در روز تولد بانوی دو عالم دخترمو طبیعی به دنیا بیارم. خدا رو شاکرم که منم تونستم بعد دو تا سزارین وی بک انجام بدم. قطعا راهنمایی های شما در این تاپیک خیلی به من کمک کرده. سپاسگزارم.

سلام دوستان. سلام رستاجون. من تونستم به امید خدا و مدد حضرت زهرا (س) دیروز و در روز تولد بانوی دو عا ...

به به مبارک باشه 😍😍😍😍 بسلامتی ،چه روز مبارکی هم بدنیا اومد😊

انشاءالله زیر سایه حضرت زهرا باشه😊

و اما خاطره وی بکم:

من با دردهای دو دقیقه ای رفتم بیمارستان. دهانه رحم ۴ سانت باز بود. ۸ صبح بستری شدم بیمارستان بنت الهادی مشهد. ماما همراه هم داشتم که خیلی مهم بود. ساعت ۱۰ صبح گفتن ضربان قلب بچه کم شده شاید مجبور بشن سزارین کنن.خیلی ناراحت بودم. اما پرینت نوار قلب و برای دکتر آیتی فرستادن و ایشون گفتن ایرادی نداره. همچنان صبر میکنیم. صبر کردیم و من مرتب نفس عمیق می‌کشیدم و اکسیژن بهم وصل کردن. کم کم ضربان بچه خوب شد.من زیر دستگاه نوار قلب و اکسیژن داشتم با کمک ماما همراه همچنان ورزش میکردم. ساعتای ۱۱ دهانه رحم ۸ سانت شد. دردا خیلی شدید بود. اکثر اونایی که اومده بودن طبیعی زایمان کنن همه بی دردی زده بودن و آروم بودن. تعجب کردن من وی بک هستمو هیچ بی دردی هم نمی خوام.

خلاصه ساعتای ۱۲ دهانه رحم ۱۰ سانت شد و رفتیم مرحله آخر که دکتر اومد. خیلی سخت بود حقیقتا.خیلی. اما نتیجه اش شیرین بود. ۶، ۷ تا زور که زدم بچه اومد. چون وزنش ۲ کیلو و ۷۵۰ گرم بود. فقط خراش کوچیک برداشت و سه تا بخیه خوردم.

آنقدر خوشحال بودم که به دکتر میگفتم بذار دستتو بوس کنم😁 دکتر خندید و گفت برای امام زمان عج دعا کن.

خلاصه کارم تموم شد و دکتر و ماما همراهم رفتن. من و بردن که برای رفتن به بخش کم کم آماده بشم. اما احساس میکردم خونریزیم زیاده‌.اومدن معاینه که کردن یک عاااالمه خون ازم خارج شد. ماماها پچ پچ کردن و دکتر زایشگاه رو خبر کردن. هر چی میگفتم چی شده میگفتن فعلا مشخص نیست. گریه کردم گفتم رحمم پاره شده؟ دکتر زایشگاه به جای امید دادن گفت: گفتیم که هنوز مشخص نیست. گفت شما که آنقدر می‌ترسی چرا ریسک به این بزرگی کردی و اونم بعد دو سزارین طبیعی خواستی؟ منم گریه میکردم و گفتم خب تحقیق کرده بودم. سر خود که وی بک نکردم.خلاصه رفتن و به دکتر آیتی زنگ زدن و دکتر اومد. معاینه کرد و خونریزی ها کم شده بود. به ماماها گفت این که طبیعیه.

ماماها رفتن و دکتر اومد کنارم و آروم گفت چرا ترسیدی و گریه کردی؟ کسی چیزی گفته؟ منم گفتم دکتر زایشگاه من و ترسونده و این حرف و زده. دکتر آیتی سری به نشونه تاسف تکون داد و گفت نمی‌دونم چرا این همه علیه وی بک هجمه و سمپاشی میکنن.گفت من مگه تو رو همینجوری ول میکنم میرم؟! من معاینت کردم و حواسم بود بخیه هات باز نشده باشه.

خلاصه با حرفهای دکتر آروم گرفتم.

این بود ماجرای وی بک ما. اینا رو گفتم که بدونین خیلی پزشکا مخالف وی بکن و همش به بیمار استرس وارد میکنن. اگه کسی خواست وی بک کنه تمام جوانب و درنظر بگیره و حرف مفت برخی پزشکان بهشون استرس وارد نکنه.

و در آخر برای همه مشتاقانی که دوست دارن طبیعی زایمان کنن آرزوی موفقیت میکنم.،🥰

[QUOTE=323319872]و اما خاطره وی بکم: من با دردهای دو دقیقه ای رفتم بیمارستان. دهانه رحم ۴ سانت باز بود. ۸ صبح بستری ...[/QUOTE

ای جان

خداروشکر ب خواستت رسیدی وطبیعی زایمان کردی

خداشاهده تا پیامتو دیدم قلبم یه جوری شد 

خیلی ناامید بودم ک چرا اینجا هیشکی شرایط منو نداره و همه بعد یه سز ویبک میشن و هرروز ب امید اینکه یکی بیاد بگه بعد دوتا سز هم میشه ویبک شد میومدم 

ناخوداگاه اشک از چشام اومد یعنی میشه منم ب آرزوم برسم خدایا😭

اللهم  صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم