2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733863 بازدید | 90151 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اول اینکه مامای همراه بگیر و کلاس هاشون رو حتما شرکت کن.  من ورزش ها رو انجام میدادم. پیاده رو ...

سلام عزیزم مبارک باشه 

من هم مشهد هستم و ۳۶ هفته هستم

و میخوام بیمارستان دولتی برم 

به نظرت مامایی که باهات بود مناسب بودو میشه بدون دکتر باهاش پیش رفت راستی هزینه زایمان چقدر شد بنت الهدی به من گفتن ۲۰ تومن 

سلام عزیزم بسته بودن دهانه رحم فعلا طبیعیه هرشب ۳_۲ عدد شیاف ۱۰۰۰ میلی مغربی رو به صورت خیلی عمیق ...

سلام رستا جان خوبی؟؟؟صبح که بیدارشدم خیلی ترسیدم آخه دستهام بدجوری ورم کرده بودو ترسیدم که شاید مثل بارداری قبلیم فشارم زده باشه بالا 

صبر کردم تا همسرم از کارش بیاد تا بچه رو بزارم پیشش 

رفتم بهداشت چک کرد گفت فشارت ۱۱ هست و خوبه اما وزنم در سه هفته ۴ کیلو تقریبا بالا رفته و خیلی بهم استرس دادن که احتمال مسمومیت هست و الان رفتم سونو گفت همه چیز طبیعی و وزن بچه هم ۲۶۰۰ الان هفته ۳۶ هستم 

گفتن هر روز باید چک فشار بارداری بشه

خیلی نگرانم خانم دکتر آیتی هم گفته بودن ۳۸ هفته بیا برای معاینه لگن و ... 

سلام رستا جان خوبی؟؟؟صبح که بیدارشدم خیلی ترسیدم آخه دستهام بدجوری ورم کرده بودو ترسیدم که شاید مثل ...

حتما آزمایش ادرار بدید. ممکنه خدایی نکرده پروتیین دفع کرده باشین و مسمومیت باشه. با سونو مشخص نمیشه . قطعی از طریق آزمایشه

چرا پس بهداشت چیزی نگفت؟؟

چون فقط فشار رو درنظر گرفته. درصورتیکه ممکمه فشار بالا نباشه. ولی شما دوتا فاکتور افزایش وزن ناگهانی و ورم رو داری. .

من تو بیمارستان زیر نظر دکتر بودم متوجه نشدن بهداشت که یه بهیار بیشتر نیست

ممنونم دوست عزیز که جواب دادید،خیلی هم خوشحال شدم    ، شما با خانم صابریان زایمان داشتید؟؟ ...

بله عزیزم ، همون آدرس چندتا ساختمون قبل فکر کنم پلاک ۶ طبقه اول واحد ۲ 

۰۹۱۲۵۱۵۴۱۱۸ خانم صابریان 

۰۹۱۰۹۷۵۹۸۱۰ محمدنژاد منشیشون