2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733864 بازدید | 90151 پست

بگو چیکار کردی برا زایمانت

و آخرش آدم کم نمیاره ب نظرت زور زدن سخته خیلی؟ من قبلا تا شش هفت سانت دردشو کشیدم یکمم حس زور داشتم ک سز شدم اما فکر میکنم آخرش دیگه جون آدم بالا میاد از درد و ترس  

اللهم  صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 
[QUOTE=323319872]و اما خاطره وی بکم: من با دردهای دو دقیقه ای رفتم بیمارستان. دهانه رحم ۴ سانت باز ب ...

عزیزم ان‌شاءالله شما هم میتونی. 

من هم خیلی ناامید بودم. وقتی رفتم دکتر آیتی، ایشون به من گفتن: مریض مثل شما زیاد دارم که بعد دو سزارین و حتی بیشتر میان. گفت: مورد داشتم بعد ۴ تا سزارین طبیعی زایمان کرده.

یا مورد داشتن که دو بار سزارین شده اما بعد اون ۴ تا طبیعی زایمان کرده.

پس شما هم توکل کن به خدا و بیفت توی خط زایمان طبیعی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان. سلام رستاجون. من تونستم به امید خدا و مدد حضرت زهرا (س) دیروز و در روز تولد بانوی دو عا ...

ای جان مبارکه بانوی شیر دل بهتون افتخار میکنم   خاطره زایمانتو بزارید حتمن  و اینکه فاصله  زایمان طبیعی با سزارین چند سال بود

بگو چیکار کردی برا زایمانت و آخرش آدم کم نمیاره ب نظرت زور زدن سخته خیلی؟ من قبلا تا شش هفت سانت در ...

ن خانومی ب خدا توکل کنی آسون تر از آب خوردنه من معجزه ندارن با زایمان طبیعی ب چشم دیدم 😭 سر بچه م تو لگن بود فول ک شدم شاید ۱۰ باز زور زدم ب دنیا اومد

بگو چیکار کردی برا زایمانت و آخرش آدم کم نمیاره ب نظرت زور زدن سخته خیلی؟ من قبلا تا شش هفت سانت در ...

اول اینکه مامای همراه بگیر و کلاس هاشون رو حتما شرکت کن. 

من ورزش ها رو انجام میدادم. پیاده روی. پروانه و الاکلنگ و پله و ... . شیاف گل مغربی هر شب دو تا.

سوره انشقاق بعد هر نماز. دعای یستشیر. و اعمال عبادی که توی تاپیک گفتن.

سخت هست اما کم نمیاری ان‌شاءالله. منم همیشه استرس زور زدن و داشتم. اما با شش یا هفت تا زور اومد. باورم نمیشد اما به هر حال خدا کمک کرد.

توکل توسل رو فراموش نکن

ای جان مبارکه بانوی شیر دل بهتون افتخار میکنم   خاطره زایمانتو بزارید حتمن  و اینکه ف ...

ممنون عزیزم. لطف دارین شما. 

خاطره رو گذاشتم بالا. زیر پستی که اطلاع دادم وی بک شدم.

فاصله سزارین تا وی بکم ۳ ساله. 

ممنون عزیزم. لطف دارین شما.  خاطره رو گذاشتم بالا. زیر پستی که اطلاع دادم وی بک شدم. فاصله سز ...

خوندمش‌ گلم منم همین ۲۰ روز پیش ویبک ۱ شدم با فاصله ۲۲ ماه حالتو درک میکنم چ بسا ک شما دو وله سزارین شدین

و اما خاطره وی بکم: من با دردهای دو دقیقه ای رفتم بیمارستان. دهانه رحم ۴ سانت باز بود. ۸ صبح بستری ...

سلام عزیزم خیییلی مبارک باشه ، الهی شکر که به خواسته ات رسیدی و هم زایمان ویبک اونم ۲ موفق داشتی هم گل دخترت صحیح و سلامت در آغوش گرفتی  .

چقدر خاطره ات جالب بود و بین این همه دکترهایی که آیه ی یأس واسه ویبک ۲ می‌خونن ، ایشون نه تنها با شما همراهی کرد بلکه خیلی هم قاطع، مهربان و با آرامش رفتار کردند ، چقدر خوب که شما با چنین دکتری زایمان داشتید خوشا به حالتون.

خدا سلامتی بده به چنین دکترهای با وجدانی.

برای ما هم دعا کنید که آرزوی ویبک۲ داریم و هیییچ دکتری موافق نیست بلکه خیلی هم جبهه میگیرن و به سخره! که قطعا با پارگی رحم طرفیم.

توکل بر خدا.

سلام دوستان. سلام رستاجون. من تونستم به امید خدا و مدد حضرت زهرا (س) دیروز و در روز تولد بانوی دو عا ...

تبریک‌ میگم عزیزم😍

چقدر تاپیک‌رو چک میکردم که از خودتون بعد از پیام آخرتون که درد داشتین خبر بدین

الحمدلله کما هو اهله💚 ماشاءالله لاحول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

به به چه روز مبارکی هم گل دخترتون زمینی شد

ان شاءالله منش و سیرتش زهرایی باشه و باعث افتخار❤

سلام خدمت دوستان جدید و قدیمی.

من هم از وی بکی های قدیمی گروهم پسرم تقریبا شش سالشه و الآن سر سومی باردارم.

یه سوال داشتم ازتون و هم چنین از رستا جون اگه جواب بدن.

من یه کیست بارتلون کوچیک دهانه واژنم زده یه دایره کوچیکی هست ولی لمسش میکنم.

یعنی برای زایمان دچار مشکل نمیشم.

میگن این کیست هم بر اثر فشار زایمان قبلی به وجود اومده. 

کسی راهکاری برای از بین رفتنش تو دوران بارداری داره؟ 

طب سنتی چنتا درمان گفته میترسم برای جنین خطر داشته باشه

سلام عزیزم خیییلی مبارک باشه ، الهی شکر که به خواسته ات رسیدی و هم زایمان ویبک اونم ۲ موفق داشتی هم ...

ممنونم عزیزم. زنده باشی. ان‌شاءالله که شما هم به آرزوت برسی و یک زایمان سالم و طبیعی داشته باشی.

به منم دکترها میگفتن رحمت پاره میشه. اما من کلی تحقیق کردم و دکتر آیتی رو پیدا کردم. شما کدوم شهری؟ چون الان توی شهرهای بزرگ دکترهایی هستن که ویبک انجام بدن