2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733793 بازدید | 90148 پست
سلام عزیزم خوبی؟  راه گم کردی😁

سلام گلممممم خوبی الحمدلله

وای رستاجان🥲 مدام درگیر مریضی هستیم به لطف خدا این دیگه آخریش بوده باشه...

چه مریضی سختی بود...تو عمرم اینجوری مریض نشده بودم واقعااااا نشده بودم و نه حتی دیده بودم

من اصلا تب نمیکنم

ولی تواین مریضی ۳شب تب و لرز داشتم چشمام کاسه ی خون شده بود ازش ترشحات میومد

سردرد بدن درد شدید افتضاح بود

از دختر ۵ماهه م گرفتم اونم بیچاره انقددددر گریه کرد.... با قطره چکون بهش شیر میدادم

واقعا قدرت مرگ رو داشت

به قدری سختی کشیدم چشم بصیرت پیدا کردم🤪😄 باورکن مکاشفات می کنم الان

الان میخوای بگم چی تنته ، بچه چهارمت رو کی میاری و الی آخرررر😄

خلاااصه

به شدت درگیرم

هرچی میگذره سخت تر میشه چرا🤷‍♀️

همش میگم کی میشه من یکم بتونم درست درمون بخوابم فقط

منتها طلبات من فقط خوابههههه

می دونی رفیق؟ انتظار نداشته باش خدا نیمه ی خالی لیوانت رو پر کنه،وقتی نیمه ای که بهت داده رو، ندیدی! خدا تو قرآن نگفته اگه شکر کنی نعمتت رو زیاد می کنم! گفته اگر شکر کنید شمارو بزرگ میکنم! آره راست میگه! باران رحمت الهی همیشه می باره این ظرف ماست که بزرگ و کوچیک میشه! اگه خدا ظرفت رو بزرگ کنه چقدددر خوب میشه؟؟ میتونی وقتی زیر بارون بودی، بیشتر از قطرات زیبای باران بهره ببری....آره رفیق جان چند بار اتفاق افتاده  ۹۹تا خدا بهت داده زوم کردی به اون یدونه ای که نداشتی؟؟  گفتی چقدر بدبختی؟؟  میدونی اگه نعمتات رو نبینی کم کم از دستشون میدی؟اصلا بگو ببینم چند مرتبه خدارو باتمام وجود به خاطر همین نعمتایی که پیش پاافتاده میدونی شکر کردی؟؟اصلا میدونی اجر شکر در برابر نعمت بیشتر از صبر بر بلاست؟ عزیزم دست از بد دیدن و کم و کاستی دیدن بردار، بزرگ کن ظرفت رو، خدای ما خدای فراوانی ها و نعمت هاست........................ای عهده دار مردم بی دست و پاحسین....
این هیجان رو من چقدر واسه همه شماها داشتم و چقدررر شیرین بود موفقیت و خوشحالی دوستان، حالا خودمم دیگ ...

واااای وارش جانننن

باورم نمیشه انگار همین چندروز پیش بود گفتی بارداری چقدددر زود گذشت🤯🤯🤯

این عمره که داره میگذره هااااا واای عجب

الهی که به حق امام زمان مارو خوش خبر کنی با یه زایمان باقلوا

می دونی رفیق؟ انتظار نداشته باش خدا نیمه ی خالی لیوانت رو پر کنه،وقتی نیمه ای که بهت داده رو، ندیدی! خدا تو قرآن نگفته اگه شکر کنی نعمتت رو زیاد می کنم! گفته اگر شکر کنید شمارو بزرگ میکنم! آره راست میگه! باران رحمت الهی همیشه می باره این ظرف ماست که بزرگ و کوچیک میشه! اگه خدا ظرفت رو بزرگ کنه چقدددر خوب میشه؟؟ میتونی وقتی زیر بارون بودی، بیشتر از قطرات زیبای باران بهره ببری....آره رفیق جان چند بار اتفاق افتاده  ۹۹تا خدا بهت داده زوم کردی به اون یدونه ای که نداشتی؟؟  گفتی چقدر بدبختی؟؟  میدونی اگه نعمتات رو نبینی کم کم از دستشون میدی؟اصلا بگو ببینم چند مرتبه خدارو باتمام وجود به خاطر همین نعمتایی که پیش پاافتاده میدونی شکر کردی؟؟اصلا میدونی اجر شکر در برابر نعمت بیشتر از صبر بر بلاست؟ عزیزم دست از بد دیدن و کم و کاستی دیدن بردار، بزرگ کن ظرفت رو، خدای ما خدای فراوانی ها و نعمت هاست........................ای عهده دار مردم بی دست و پاحسین....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین ما شمالیا بچهارو با چادر اینجوری پشت مادر میبندیم.چادر نماز یا چادر رنگی چادر رو باز کن؛از ...

ممنونم گلم🌹

وای ممنون که شما پیامش رو گذاشتی.من چند روز میخوام نظر بقیه رو درمورد آغوشی بپرسم نمیشه☺  &nbs ...

سلام یسناجان نمیدونم چه کردی

ولی من از یه سایتی سفارش دادم و بی نهایت راضی ام یک و سیصدو پنجاه گرفتم ۳ماه پیش

مارک جیائوبائو

هم خیلی خوشگله هم صندلی داره و هم بچه توش فوق العاده راحته بازو بسته کردنش خیلی راحت و سریعه

دومدل هم بسته میشه هم رو به مادر هم روبه جلو

و هم پشت مادر

واقعا راضی هستم هم توخونه میبندیم هم اگه بیرون بریم

اگه نگرفتی حتما اقدام کن

فکر کنم بچه ت الان ۴ماهشه

سلام رستا جون. من هفته ۳۸ هستم. الان دکتر بودم. معاینه کرد. گفت لگنت خیلی خوبه.  اما دهانه رحم ...

سلام عزیزم

بسته بودن دهانه رحم فعلا طبیعیه

هرشب ۳_۲ عدد شیاف ۱۰۰۰ میلی مغربی رو به صورت خیلی عمیق بذار. اپلیکاتور کامل وارد شه

دمنوش رازیانه رو هر روز بخور

اگه وزن بچه بالا نیست، هر روز رطب بخور

ناشتا خاکشیر+روغن بادام شیرین بخور

هرشب شکم و کمرت رو با روغن زیتون روغنمالی کن

رو کیسه آب گرم بشین

با همه وعده های غذاییت سبزی پر از تره بخور

رابطه کامل داشته باشید. حالتی که به کیسه آب و بچه فشار نیاد

هر روز ارده بخور.‌‌ با غذاهات روغن حیوانی بخور

اگه حوصله داشتی هفته ای یکی دو بار داخل آبزن بشین

پیاده روی آروم و مستمر داشته باش

سجده های طولانی، پروانه، الاکلنگ، گربه، چهاردست و پا و...

تونستی یه روز برو کوهنوردی

همه این فعالیتا در کمال آرامش و بدون جهش باشه

عزیزم خیلی خودتو درگیر کردی، حق داریا ولی نذار اینقدر ازهم به درت کنن این افکار، ب این فکرکن که قرار ...

سلام زهراجوننننن

خیلی خیلی تبریک میگم متوجه شدم موفق به زایمان طبیعی شدی

الهی خودت و خانواده ت زیر سایه ی حضرت زهرا😍😍😍😍

سلام گلممممم خوبی الحمدلله وای رستاجان🥲 مدام درگیر مریضی هستیم به لطف خدا این دیگه آخریش بوده باشه ...

سلام عزیزم. خوبی؟

بلا دوره ان شاءالله... دلم واست ریش شد🤕 دست تنها، شهر غریب، بچه کوچیک و مریضی همزمان مادر و بچه ها واقعا سخته😔

سعی کنید مرتب سم زدایی کنید

آب سیب/آب انار/ عسل+سیاهدونه/عسل+آبلیمو/دمنوش پنیرک+ختمی+بنفشه/پونه+آویشن/چایی کوهی/رازیانه+گل محمدی و...

هرشب یکیشونو بخورید. سیب از خونه تون قطع نشه. حتما هر روز مصرف کنید

شب ولادت حضرت زهرا(س) یا شب اول رجب،کف پاهاتون حنا بگیرید. هم سم زداس هم خوش یمنه

حداقل ۲ هفنه یه بار کل بدنتو نوره مالی کن

به سرتون ختمی+حنا بزنید

هر چن روز پاهاتونو داخل آب نمک طبیعی بذارید

لبنیات ، ترشی و غذاهای سرد نخورید

با همه غذاها سبزی مصرف کنید

ان شاءالله قوت بدنتون خیلی زود برگرده

الان دقیقا در چه حالی؟؟؟؟ کامل خوب شدی؟

اگه حس میکنی بلا و بیماری پشت سر هم واستون میاد، حتما خون بریزید حتی در حد یه خروس! . صدقه بدید . صلوات هدیه بدید. 

حرز داشته باشید. هر روز تو خونه کندر+اسپند دود کنید 

مداومت داشته باشید به استغفار، ذکر صلوات و ذکر لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم... که ان شاءالله بلایا و سختی و بیماری ازتون رفع بشه

سلام یسناجان نمیدونم چه کردی ولی من از یه سایتی سفارش دادم و بی نهایت راضی ام یک و سیصدو پنجاه گرفت ...

سلام مامانی جان.ممنون از توجهت عزیزِدل🤍

اتفاقا خیلی ذهنم درگیرشه،خیلی هم بهش نیاز دارم.اینقدر که مدام بغل میگیرمش. یه جا حضوری رفتم بد نبود. فقط چندتا نگرانی دارم که دودلم. اول اینکه پسرم هنوز سن نشستنش نیست،میترسم به کمرش فشار بیاد. دوم اینه ظاهرا پای بچه خیلی حالت باز داره،ترسیدم فاصله پیدا کنه. سوم اینکه چون اهل سفر هستم،بدون وسیله شخصی؛ حتما باید سبک و کمجا باشه. چهارم اینکه استاندارد باشه و وزن بچه رو پخش کنه تا به شونه و کمر آسیب نزنه.آخر اینکه قم شهر گرمیه ضخامتش کم باشه.

این که شما پیشنهاد دادی خیلی دوست داشتم. چون بدنه حالت تور بود و گرم نمیشه و جای نشیمن هم داشت. فقط برای این سن به کمرش آسیب نمیزنه؟ از چه سنی پیشنهاد میکنید؟

الاکلنگ به اون شکلی که واسه باردار گفته شده، خیر... مشکلی نداره هربار بیکار بودی ، تلوزیون می دیدی ...

ممنونم باید بگردم پیداش کنم نمیدونم الاکلنگ بارداری چجوریه. لیست غذاها و موارد غذایی قابض رو میشه بفرستید برام🙏🔴♥️🌸

دوستان عزیز سلام

یه لیست کامل کامل از هرچی که لازم انجام بشه و نشه خورده بشه و نشه خونده بشه و نشه تو هفته های بارداری میخوام از هفته ۲۹_۳۰ به بعد که مهمه.کسی نوشته یا داره که منجر به ویبک شده الحمدالله برام بفرسته خواهشا🔴🤲🌸😢

منم هفته ۲۸ هستم

واااای وارش جانننن باورم نمیشه انگار همین چندروز پیش بود گفتی بارداری چقدددر زود گذشت🤯🤯🤯 این عم ...

سلام عزیزدلم ،چه عجب این طرف ها   

آره میبینی   چقدر کم مونده!!! سعی میکنم خیلی فکر نکنم، جالب اینجاست دکتر مشخصی ندارم، هیچ دکتری موافق ویبک ۲ نیست اینجا و بدتر اینکه همه هم زیر میزی میگیرن!!!

گاهی برای چکاب ،میرم درمانگاه تحت پوشش بیممون،فعلا در این حد.

به نظرت اگه بخوام یه ویزیت شاید هم معاینه برم پیش خانم صابریان چه هفته ای برم بهتره؟

این هیجان رو من چقدر واسه همه شماها داشتم و چقدررر شیرین بود موفقیت و خوشحالی دوستان، حالا خودمم دیگ ...

خداروشکررررررررررررر واقعا 

من که باردار میبینم آب از لب و لوچه م آویزون میشه 😍

ولی عواقبش رو نمیتونم تحمل کنم😅ان شاء الله که خدا صبر و توانش رو به همه بده 

ان شاء الله که این روزها هم با خبر و خوشی و سلامتی به روز موعود برسه.... 💕🌹

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نکات و راهکارهای زایمان طبیعی + خاطرات جالب کسانی که زایمان طبیعی رو «حتی بعد از سزارین» تجربه کردند، تو این تاپیک بخونید. «ختم هزار سوره قدر به نیت تسهیل زایمان+ثبت گزارش روزانه» رو تو این تاپیک دنبال کنید.
خداروشکررررررررررررر واقعا  من که باردار میبینم آب از لب و لوچه م آویزون میشه 😍 ولی عواقبش ر ...

فیروزه ی قشنگم ، آواز دهل شنیدن از دور خوش است    

دقیقاً منم همینطور بودم و هنوز هستم، با اینکه تو بارداری هام خداروشکر به چالش مهمی برنمیخورم و روند طبیعی طی میشه، ولی بارداری اولم اصلأ دوست نداشتم سریع بگذره حسابی با هر لحظه اش حال میکردم، حالا سومی رو دلم میخواد سریعتر بگذره ببینمش سالم باشه نفس راحت بکشم.

وگرنه هم مشغولیات خانه و بچه بیشتر شده با این وضع هم هرچه بگذره سنگین تر میشم و دامنه ی فعالیتم سخت تر  الهی شکر.

ولی می‌دونم باز دلم واسه باردار بودن تنگ میشه     

ولی هر وقت دارم شکمم رو روغن مالی میکنم اونجاست که لبخند به لب شعر میخونم و خودم واسه خودم پز میدم از دیدن شکمم ذوق میکنم ،نخندی ها