2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733797 بازدید | 90148 پست
ای بابا... شما اینجا با اطمینان از زیرمیزی گرفتن دکتر آیتی گفتی حالا چن روز بعدش با تردید میای سوا ...

من از چند نفر شنیدم ک میگیرن میخواستم ببینم این بیست تومن فقط هزینه زایمانه ک بیمارستان دریافت می‌کنه یا کل هزینه بیمارستان و دکتر ، و اینکه باید بپرسن چون خود دکتر گاهی نمیگه ،دوست خودم پیش دکتر حقی رفته بود و خبر نداشته ایشونم میگیره ماه هشت از بقیه مریضاش فهمیده ک میگیرن دکترشو عوض کرد 

سلام زهراجان خوبی😍🌺 به به قدم نورسیده مبارک باشه 😃😍 انشاءالله عاقبت بخیر بشه☺ برای ماهم دعا کن ...

سام عزیزم ممنونم ان شاالله همگی ب سلامتی و راحتی و کامیابی دلبندشونو بغل بگیرن، ان شاالله همه ب حاجات،دلشون برسن💖😘

دوستان عزیزی ک میخوان تجربیات ، نکات و راهکارای لازم برای زایمان طبیعی مخصوصا ویبک و خاطرات مامانای ویبکی رو مطالعه کنن، حتما ب این آدرس سر بزنن. این یکی هم آدرس تاپیک برای گروهی ورزش کردنه ماه های آخره. 👈لینک

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مبارکه همسفر🥰 من بازم جا موندم ولی از خبر به مقصد رسیدنت اونقدر خوشحال شدم که انگار خودم تونستم😍 ...

عزیزم این چه حرفیه فدای تو بشم من. مقصد جای دیگه ایه چیز دیگه ایه. اصلا غصه شو نخوریا.. البته میدونم ک نمیخوری.. ان شاالله خدا بچه های گلت رو مایه روشنی چشم همه مسلمین قرار بده و هم خودت هم نسلتون در دنیا و عاقبت روسفید باشید. شما براما دعا،کن🙏💖

دوستان عزیزی ک میخوان تجربیات ، نکات و راهکارای لازم برای زایمان طبیعی مخصوصا ویبک و خاطرات مامانای ویبکی رو مطالعه کنن، حتما ب این آدرس سر بزنن. این یکی هم آدرس تاپیک برای گروهی ورزش کردنه ماه های آخره. 👈لینک
سلام من ۳۸ هفته و دوروزمه  تاریخ زایمانم ۳۰ آذره سال ۹۱ سز داشتم الان میخام طبیعی زایمان کنم ...

سلام عزیزم مشهد دکتر ایتی 

ماما فاطمه مسلمی زاده و دکتر‌فریده انصاری

با ایتی و مسلمیزاده خودم ویبک داشتم هردوشون من راضی بودم

۳۲۲۲۹۴۹۲ شماره مسلمی هس(مهر و آریا میره)

آیتی هم اینترنتیه نوبتاش(بنت الهدی و پاستور)

انصاری هم پاستور میره

ن گلم  بدون دکتر تو بیمارستان دولتی طبیعی زایمان کردم

عزیزم خیلی خوشحال شدم میخواستم دنبال پیانات بگردم ک یهو پیام تبریک یکیو دیدم گفتم حتما برا شماس😢.خداروشکر ک طبیعی زایمان کردی. الان حالت چطوره؟ کوچولوی بهشتی خوبه؟

خداروشکر . دیدی چقد نگران بودی.. الحمدالله

سونو ان تی مهمه طبق سونوی آخری هم بچه نهایتا ۳۸۰۰ دنیا میاد یه بار سزارین شده بودی‌. درسته؟ خودتم ...

من متوسطم ولي استخون بندي ظريفي دارم بيشتر ميشه گفت چربي شكم داشتم امشب رفتم ماما گفت بچه تقريبا الان ٣٤٠٠ هست سرش خوبه بزرگ نيست وزنش بخاطر قدش زياده گفت قدس به نظر بلند هست طبق ام تي الان ميشم ٣٧ هفته معاينه لگن نكرد گفت شنبه بيا كه اگه ديدم دهانه خوب نوم بود تحريك هم بكنم انشاا… تصميم گرفتم از فردا يك ساعت پيدا وي رو روزي دو ساعت كنم يه ساعت صبح يه ساعت عصر چون خيلي تاكيد ميكرد پياده روي زياد بكنم

به نظرت دمنوش تخم شويد و پونه موهي و بابونه و گل گاو زبان خوبه بخورم؟ همه رو قاطي كردم باهم؟

من متوسطم ولي استخون بندي ظريفي دارم بيشتر ميشه گفت چربي شكم داشتم امشب رفتم ماما گفت بچه تقريبا الا ...

اره عزيزم من فقط يه سز داشتم اونم ١٠/٥ سال پيش دهانه رحمم نرم نرم بود كه خودم اختياري رفتم سونو

ببین... خدا بخواد، بیمارستان دولتی، بدون پزشک مخصوص ویبک میشی خدا نخواد ، با بهترین پزشک دنیام، به ...

خدا خیرتون بده عزیز که اینقدر کامل جواب میدی باشه چشم من تمام سعی ام رک میکنم که خودم پیش برم و ورزش‌ها رو شروع کنم و اطلاعاتم رو ببرم بالا راستش الان فکر میکنم اگه سرزایمان اولم اطلاعات داشتم و تلاش میکردم شاید سز نمی‌شدم الان بیشتر از وضعیت بعد زایمانم که اگه خدای نکرده سز بشم با بی کسی و تنهایی و دوتا بچه و شوهر دانشجو چیکار کنم میترسم 

سلام دوستان ورزش های بارداری را از چه هفته ای باید شروع کرد؟

من الان ۲۰ هفته هستم

میخوام برم پیش خانم صابریان ولی هنوز نرفتم

به نظرتون چند هفتگی برم پیششون؟

بیمارستان نجمیه هم پزشکی هست که ویبک کنه؟

من از چند نفر شنیدم ک میگیرن میخواستم ببینم این بیست تومن فقط هزینه زایمانه ک بیمارستان دریافت می‌کن ...

سلام عزیز

دکتر آیتی زیرمیزی نمیگیرن

شما ۲ سری سز شده بودی؟

خدا خیرتون بده عزیز که اینقدر کامل جواب میدی باشه چشم من تمام سعی ام رک میکنم که خودم پیش برم و ورزش ...

ان شاءالله به هدفت میرسی

توکلت به خدا باشه... 

امشبم از حضرت ام البنین(س) طلب کن

خیلی مادرانه اجابت میکنن. ان شاءالله خبر ویبکت رو بهمون بدی

من متوسطم ولي استخون بندي ظريفي دارم بيشتر ميشه گفت چربي شكم داشتم امشب رفتم ماما گفت بچه تقريبا الا ...

سلام عزیزم

دمنوش اگه بچه ت دختره، فقط رازیانه کفایت میکنه

از هفته ۳۶ هم خاکشیر رو از شب بشور و با چن قاشق آب بذار تو دمای محیط داخل ظرف در بسته خیس بخوره و فرداش ناشتا با یه قاشق روغن بادام شیرین بخور

اگه بچه پسره دمنوش پونه+آویشن یا چایی کوهی رو ۳_۲ هفته بخور. از هفته ۳۷ شروع کن

با هم قاطی هم نکن. پونه آویشن با هم. چایی کوهی جدا

هر روز یکیشو بخور

از سردی و سرما و ترشی پرهیز کن

از هفته ۳۷ شیاف عمیق مغربی رو با شبی ۱۰۰۰ میل شروع کن

سلام دوستان ورزش های بارداری را از چه هفته ای باید شروع کرد؟ من الان ۲۰ هفته هستم میخوام برم پیش ...

سلام عزیز

بهتره ماه ۷ و ۸ بری پرونده تشکیل بدی 

ورزش، پروانه ، الاکلنگ و کگل رو انجام بده

نجمیه هم خیلی ساله که ویبک انجام میدن. کدوم پزشک، اطلاعی ندارم. میتونی حضوری بری درمانگاه سوال کنی یا به بلوک زایمان زنگ بزنی

پ تاپیک خوبی من ی سال دیگه میخ ام اقدام کنم واسه دومین بچم ولی دوست دارم طبیعی بیارم و از الان دارم ...

چرا طبیعی؟ مشکلی تو سزاریانتون بود؟

وقتی بچه ها، دانشمندان را همانطوری ببینند که خواننده ها و بازیگران معروف را می بینند، تمدن به سطح بعدی خواهد رسید.

سلام به همه عزیزان و سلام ‌و خداقوت به رستا جون بابت این تاپیک و مطالب عالی. من خیلی تصادفی اوایل بارداری با این تاپیک آشنا شدم. دو تا سزارین داشتم و فکر میکردم باید الان هم سزارین بشم. من مشهد هستم. از ماه 6 رفتم سراغ دکتر آیتی و ازشون سوال پرسیدم که میشه وی بک بشم یا نه. ایشون هم گفتن بیماران زیادی داشتن و دارن که بعد از دو سزارین و حتی 4 سزارین هم وی بک شدن.

خلاصه من هم از هفته 29 رفتم سراغ ماما همراه و کلاس ها و ورزش ها رو شروع کردم. الان هفته 37 هستم. 

التماس دعا دارم از همه دوستان که برای منم دعا کنین تا یک زایمان راحت داشته باشم.🥰