2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733839 بازدید | 90151 پست
ممنونم عزيزم اره معاينه شدم نميدون چون سركلاژ بودم چي بود تو هفته ٣٧ معاينه شدم گفت دهانه رحمت خيلي ...

سونو ان تی مهمه

طبق سونوی آخری هم بچه نهایتا ۳۸۰۰ دنیا میاد

یه بار سزارین شده بودی‌. درسته؟

خودتم درشتی؟ یا استخون بندی ریز و ظریفی داری؟

سلام من هفته ۴۰ ام تموم شد رفتم تو۴۱ هنوز زایمان نکردم پاهام ازرونام گرفته تا مچ و انگشتام بدجوری و ...

سلام عزیزم

فشار خونت چطوره؟

اگه استرس داری برو بیمارستان یه تست اورژانسی بده. هم ادرار و هم CBC و آنزیمای کبدی... یه ان اس تی هم بده

بهتر بود یه سونو بیوفیزیکال بدی

حرکات بچه چطوره؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بله الحمدلله بستگی داره تصور ما از درد چی باشه. چطور دردا رو مدیریت کنیم... تکنیک تنفس... و... دها ...

عه چه خوب من فقط تاجایی پیاما رو خوندم ک یک سزارین داشتین دومی رو میخواستین طبیعی بیارین پس یکی دیگه دوباره آوردید 😊

اگه شرایتت خوبه وقتی دردت گرفت زیاد شد برو وبگو نمیخوای سز بشی    من همین کارو کردم شکر خد ...

آخه میترسم از طرفی میگم اگر دکتری باشه که دولتی ویبک کنه و بیاد احتمالا موفق بشم در غیر اینصورت اگه موفق نشم چی؟؟

رستا جان من امشب رفتم دکتر آیتی الان ۳۳ هفته هستم 

تاریخ زایمان ام رو داد ۱۸ بهمن گفت دوهفته قبل از ۱۸ ام بیا برای چک لگن که اگر مشکلی نباشه بری برای طبیعی متاسفانه گفت فقط بنت الهدی و پاستور میره کا هزینه ویبک ۲۰ میلیون  هست خیلی زیاده چیکار کنم همسرم دانشجو دکتری هست و فقط میتونم دولتی برم بخاطر بیمه تامین اجتماعی 

رستا جان من امشب رفتم دکتر آیتی الان ۳۳ هفته هستم  تاریخ زایمان ام رو داد ۱۸ بهمن گفت دوهفته ق ...

این بیست تومن هزینه بیمارستانه بخاطر ویبک ؟ خود دکتر آیتی هم پول جدا میخواد بابت زایمان ؟

دکتر آیتی رو تعریفشونو شنیدم ولی یک بدی هست ک علاوه بر پول بیمارستان زیر میزی هم دریافت میکنن و کلا ...

ای بابا...

شما اینجا با اطمینان از زیرمیزی گرفتن دکتر آیتی گفتی

حالا چن روز بعدش با تردید میای سوال میپرسی که زیرمیزی میگیرن یا نه؟!🤦‍♀️🤦‍♀️

رستا جان من امشب رفتم دکتر آیتی الان ۳۳ هفته هستم  تاریخ زایمان ام رو داد ۱۸ بهمن گفت دوهفته ق ...

سلام عزیز

ببخشید اطلاعاتی که میدید تو ذهنم نمیمونه🥲

شما چن سزارین داشتی و چن سال ازش میگذره؟

یعنی بیمارستانایی که گفتی هیچ ساپورتی از بیمه تامین اجتماعی ندارن؟ با بخش مالیشون تماس گرفتی ببینی هزینه زایمان با بیمه شما چقدر میشه؟

نمیدونی بیمارستانای طرف قراردادتون پزشکی که ویبک انجام بده، هست یا نه؟!

یا بیمارستانایی که هزینه ی کمتری از بیمار میگیرن!

به هرحال جز ایشون پزشکایی هستن که بیمارستانای دیگه چن ساله ویبک انجام میدن! 

ای بابا... شما اینجا با اطمینان از زیرمیزی گرفتن دکتر آیتی گفتی حالا چن روز بعدش با تردید میای سوا ...

به نظرت چیکار کنم؟؟؟

حتما باید دکتر بیاد برای زایمان ام؟؟

اگه فقط ماما همراه بگیرم چطوری هست؟؟

سلام عزیز ببخشید اطلاعاتی که میدید تو ذهنم نمیمونه🥲 شما چن سزارین داشتی و چن سال ازش میگذره؟ یعن ...

من یک زایمان داشتم بدلیل فشار بالا و افت ضربان سزارین شدم دخترم دو سال و نیم است  این دکتر فقط خصوصی میره منشی گفت ۲۰ میلیون میشه زنگ نزدم نا راستش بقیه بیمارستانها نرفتم آخه تو مطب همه میگفتن بقیه میگن ویبک ولی تا آخر باهات نیستن فقط ایشون تو مشهد تا آخرش هست

ببین... خدا بخواد، بیمارستان دولتی، بدون پزشک مخصوص ویبک میشی

خدا نخواد ، با بهترین پزشک دنیام، به هر دری بزنی بسته س و تهش سز میشی

پس آروم باش و توکلت به خدا باشه... چندین مورد مثل شما داشتیم که بیمارستان دولتی ویبک موفق داشتن و خیلی هم زایمانشون عالی بوده

پس اصلا به خودت استرس نده و فقط و فقط دلت رو به خدا و اهل بیت(ع) و شهدا گره بزن و ازشون مدد بگیر

بعدشم همه تلاشتو بکن که دهانه رحمت نرم بشه

از اول هفته ۳۷ مصرف خاکشیر+روغن بادام ناشتا رو شروع کن

به هیچ عنوان نباید یبوست داشته باشی. اگه یبوست داری با روغن زیتون و سایر مواد مسهل خیلی سریع رفعش کن

الاکلنگ، پروانه ، سجده های طولانی و راه رفتن پنگوئنی رو داشته باش

به هیچ وجه طاقباز نخواب و لم نده!

حرکات تند و جهشی ممنوع

مصرف سردی و ترشی هم ممنوع

از اوایل هفته ۳۶ رابطه رو داشته باشید. فقط پوزیشنش طوری نباشه که باعث پارگی کیسه آب شه!

به نظرت چیکار کنم؟؟؟ حتما باید دکتر بیاد برای زایمان ام؟؟ اگه فقط ماما همراه بگیرم چطوری هست؟؟

نه عزیز. اجباری وجود نداره

شمام با یه بار سزارین اگه درد و علائم خاصی نداشته باشی، ریسک بالایی نداری که نیاز ضروری به حضور پزشک باشه

اگه بیمارستان طرف قراردادتون اجازه ماما همراه میدن حتما بگیر

اگرم اجازه ندن، میتونی با ماما تا ۶_۵ سانت باهاش پیش بری بعد بری بیمارستان

ولی شروع زایمانت باید بدون هرنوع دخالتی باشه

نه تحریک دهانه رحم، نه ماساژ سینه و... چون باعث ایجاد دردای کاذب و شدت گرفتن انقباض میشه 

انار شیرین زیاد بخور که خونت از غلظت خارج بشه. حرکات جهشی و تند هم نداشته باش . از هرچیزی که باعث بالا رفتن فشار، دفع بچه و افت ضربان میشه پرهیز کن

من یک زایمان داشتم بدلیل فشار بالا و افت ضربان سزارین شدم دخترم دو سال و نیم است  این دکتر فقط ...

همین بیمارستانای خصوصی رو زنگ بزن و هزینه زایمان طبیعی با بیمه تامین اجتماعی تو اون بیمارستانا رو بپرس

اگه گفتن آزاده و بعدا باید پولشو از بینه بگیری، زنگ بزن به تامین اجتماعی ببین چقدر از هزینه زایمان رو ساپورت میکنن و چن وقت بعد به حسابت برمیگرده