2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733861 بازدید | 90151 پست
سلام گلم الان23 هفتم  سز اول97 بود حتی تا شش هفت سانتم دردشو تحمل کردم یه روز کامل هم بستری بو ...

سلام عزیزم

فاصله سزارینات که خوبه. مواظب قند و فشارخونت باش

۲ مرتبه سونو داپلر بده. یکی همین حدودا یکی هم اواخر ماه ۸

۳ ماه آخر هم نباید از ناحیه بخیه ها احساس ناراحتی داشته باشی 

باقیشو بسپر به خدا... ان شاءالله بهترین تصمیم رو جلو پات بذارن❤

سلام عزیزم من زایمان کردم دیروز اونم طبیعی ب لطف خدا😭😭😭😭 بافاصله ۲۲ماه  خداروشکر بزرگترین م ...

سلام عزیزم

قدم نورسیده تون مبارک😍 الحمدلله 

خیییلی خوشحال شدم از خبر زایمانت🥰 خدارو شکر

ان شاءالله قلبش ۱۰۰ سال به سلامت و عشق واست بتپه و عمر و عاقبتش به خیر باشه❤

منتظر خاطره ی زایمانت هستیم😇

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام عزیزم من زایمان کردم دیروز اونم طبیعی ب لطف خدا😭😭😭😭 بافاصله ۲۲ماه  خداروشکر بزرگترین م ...

سلام ،به به. چه عااالی  الهی شکر، چقدر منتظر بودم بیای خبرار زایمانت بدی، خداروشکر که راضی بودی و به نتیجه رسیدی ، سلامت باشید، و فرزندت عاقبت بخیر بشه ان شاالله     

سلام من ۳۸ هفته و دوروزمه  تاریخ زایمانم ۳۰ آذره سال ۹۱ سز داشتم الان میخام طبیعی زایمان کنم ...

سلام

شما با یه سزارین، بعد ۱۱ سال مثل کسی هستی که اصلا سزارین نشده

دکتر آیتی تو مشهد حمایت خیلی خوبی از ویبک ، بعد ۱ و ۲ سزارین دارن. اگه اشتباه نکنم بیمارستان بنت الهدی باشن

@زهرا_69    

واای چقد بد من خیلی میترسم امیدم به اپیدورال بود بچه اولم کیسه آبم پاره شد کلا یه سایز بازشدم هیچ ...

یه بسته قرص گل رز مغربی بگیر. چن بسته اپلیکاتور پماد

هرشب قبل خواب ۵_۴ عدد قرص گل رز مغربی ۱۰۰۰ میلی رو با اپلیکاتور پماد خیلی عمیق تزریق کن(اپلیکاتور کامل وارد شه. فقط چن میل واسه تزریق بیرون باشه). بعدشم تا چن ساعت بی حرکت باش جذب شه

الان پزشکم طیبه قاسمی هست ک بیمارستان گلپایگانی قم بمن معرفی کرد، گفتن ایشون اینجور زایمانارو انجام ...

تجربه دوستان قمی اینطور بوده که دکتر شاه بوداقی حمایت خیلی بهتری دارن. بعد ۲ سز هم ویبک قبول میکنن

سلام خانما خوبین؟من هفته ۲۷رو تموم کردم. حدود۷سال پیش سزارین اجباری داشتم چون جای رحمم تنگ بود و بچ ...

سلام

جنینی که مشکل و مانع جدی سر راهش نباشه بریچ نمیمونه. مانع باشه، حتی اگه سفالیکم بشه طبیعی دنیا نمیاد

پس اول و آخر توکلت به خدا باشه

بعدشم سجده های طولانی داشته باش. لم نده. طاقباز نخواب. رو سردی نشین. سرما بهت نخوره. از زیر سینه تا زیر باسن رو با پارچه پشمی ببند

انار شیرین زیاد بخور

یه بسته قرص گل رز مغربی بگیر. چن بسته اپلیکاتور پماد هرشب قبل خواب ۵_۴ عدد قرص گل رز مغربی ۱۰۰۰ میل ...

ممنون رستا جان

چندروزه ک بااینجا آشنا شدم امیدوارشدم

خداکنه بتونم طبیعی زایمان کنم دعاکنید واسم چیزی نمونده به تاریخ زایمانم

سلام جنینی که مشکل و مانع جدی سر راهش نباشه بریچ نمیمونه. مانع باشه، حتی اگه سفالیکم بشه طبیعی دنیا ...

رستا خانم من امروز رفتم معاینه ۳۸ هفته ام کفت دهانه رحم بسته و بچه هم بالاست ...کلی گشتم بالاخره گل مغربی رو پیدا کردم ...من ورزش می کنم فقط پیاده روی نداشتم...چیکار کنم سرش بیاد پایین؟ 

دکتره گفت هر ۸ ساعت یک کپسول بخور شب هم دو تا شو سوراخ کن داخلی بزار

سلام جنینی که مشکل و مانع جدی سر راهش نباشه بریچ نمیمونه. مانع باشه، حتی اگه سفالیکم بشه طبیعی دنیا ...

راستی رستا خانم من هنوز ابزن استفاده نکردم کدوماشون تاثیرش بیشتره بگیرم ایتفاده کنم؟

سلام رستا خانم و مامانای حاضر. تورو خدا کمکم کنید من از اوایل بارداری  این تاپیک رو میخوندم فقط صفحات اولشو و تازه فهمیدم هنوز بازه و میشه سوال کرد. و برا همین الان عضو نی نی سایت شدم. 

من 5 سال پیش به علت باز نشدن دهانه رحم سزارین اجباری شدم. 2 سانت بیشتز باز نشد با وجود دردهای منظم. 

اللن 39 هفته‌ و 1 روزم. دکترم خانم غروی اصفهان هستند. باهام صبر کردند تا 28 ام که 40 هفته تمام بشم. 

امروز معاینه شدم 1 سانت بود و سر بچه بالا. دکتر گفت زیاد خوش بین نیستم و احتمال زیاد مثل زایمان اول باز نشه! 

با اینکه من از اول 36 هفته ورزش و پیاده روی داشتم و 10 شب شیاف گل مغربی گذاشتم. 

چیکار کنم؟ به نظر شماها میشه اگه نمیشه دیگه بیخیال بشم. 

دکتر گفت سه شنبه یه وسیله میذارم دهانه رحمت که کمک کنه باز بشه و 1 روز میمونه. بعدش نشد 30 هم سزارین. 

سلام ب همه اونایی ک طرف داران ویبک هستن

وظیفه خودم دونستم خاطره زایمان ویبکمو تعریف کنم  اولن من یک مادرم همه مادرا دوست دارن بچشون سالم باشه ولی خوب باید خود مادر هم حالش خوب باشه تا ب بچش برسه 👍 من سال ۱۴۰۰ باردار شدم تا حدودی با فرایند زایمان طبیعی اشنا بودم ولی نمیدونستم احتمال سزارین انقد بالاست ادم فعالی بودم همه کارامو خودم انجام میدادم پیاده رویی و الاکلنگ و قرکمر انجام میدادم ۴۰ هفته با انقباز رفتم  بیمارستان گفتن ۲ سانتی و منو خوابوندن برای نوار قلب بچه ۶ساعت دردو رو تخت تحملکردم و در اخر ۸سانت باز بودم ضربان قلبش افت کرد و سز شدم  ب خواست خدا پسرم ۱سالو ۱ماه بود فهمیدم باردارم گفتم خدایا باز سزارین بشم 😖 دیگه گفتم خودت کمکم کن  از اول بارداری خودم کارامو انجام میدادم  لباس بادست میشستم خلاصه گذشت و گذشت تا شدم هفته ۳۲ از هفته ۳۲ روزی ۱۵ دقیقه پیاده رویی میکردم دیگه بادست لباس میشستم با بچه کوچیک هرکاری میکردم دیگه همه کارامو خودم انجام میدادم از هفته ۳۴ ماساژ پرینه شکممو کشاله ران همه رو روغن مالی میکردم چیزای سرد نمیخوردم ماه درد هم داشتم از هفته ۳۶ ب بعد کشاله زانم درد میکرد میگرفت خیلی درد داشت ولی من همچنان الاکلنگ  پیاده رویی روزی ۱ساعت قرکمر جدی انجام میدادم لباس شوری زیاد میکردم بلخره شدم هفته ۳۹😍 رفتم بیمارستان شهرمون زایشکا دیدم برخورد خوبی ندارن اگه معاینه کنن ممکنه کیسه ابم پاره بشه و سزارین😖😖 رفتم همونجا نوبت دکتر گرفتم پیش منشیش کفتم دکتر منو معاینه کنه گفت بشین اخر وقت رفتم پیش دکتر گفت خیلی پرویی تحت نظر هیچ دکتر نبودی اومدی هفته ۳۹ چیکار گفتم شما منو معاینه کن گفت بیا معاینه کرد ۳ باز بودم  لگنمم عالی سر بچه هم اومده تو لگن گفتم خدایا شکرت ی تحریک هم کرد زیر دلم سفت شد گفت شب بیا برا زایمان نوک سینهاتم بمال منم رفتم تو بازار گشتم اومدم خونه دردا خوابید غذا پختم جارو زدم دیدم ن درد ندارم چیکار کنم خدایا خودت کمک کن کلی انشقاق و قدر خوندم سردرگم بودم ساعت ۶ عصر شوهرم ۱۰ دقیقه ماساژ سینه انجام داد سینه رو ب طرف بیرون میکشید  دردا با فاصله ۱۰ دقیقه شروع شد منم غذا خوردمو  حموم رفتم لباسامو شستم دیدم ساعت ۱۰ دردا ۵ دقیقه میگیره گفتم احتمالن ۵ سانت شدم😂 ساعت ۱۲ دیگه ۲ دیقه ۱بار میگرفت  دیگه رفتم بیمارستان معاینه کردن گفتن ۳ سانتی😐😐😐 گفتم چیییییییییی  کفت چ فرقی میکنع بریم سز گفتم ن خانوم من طبیعی میخوام واکنشی نشون ندادن  ولی زیاد نصیحت کردن نکن مشکله فلانه  تا کارمو انجام بدم و برم اتاق درد ساعت شد ۲ بامداد اونجا تنها بودم ورزش کردم راه رفتم قردادم ماما اومد کیسه ابو زد ۶سانت بودم دیگه درد خیلی با سوز میومد بافاصله و در اخر بگم من  ن تو ابزن نشستم  ن  دمنوش خوردم و ن شیاف مغربی استفاده کردم   فقط دوماه اخر ترشی و سردی نخوردم  ماساژ پرینه دادم پیاده رویی روزی ۲ ساعت کردم ورزش کردم با شکم گرسنه نرید برا زایمان انرژی تونم با داد زدن و جیغ زدن هدر ندین زور زدن قدرت میخواد  و اینکه یبوست هم نباشین من شکمم خیلی کار کرد فکر کنم همین باعث شد زود دهانه رحمم باز بشه و بچع بیاد پایین و مهم تراز همه توکل برخدا  دوماه اخر سوره قدر و انشقاق زیاد خوندم  توکل برخدا کنید ایشاا... خودش همچی رو درست میکنه من شبا ازبی کسی کلی گریه میکردم وای چ روزای سختی فقط میتونم بگم معجزه خدارو ب چشم دیدم  التماس ده