2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733862 بازدید | 90151 پست
به به ، زهراجان ، عزیزم مبارکت باشه قدم گل پسرت هم زایمان موفقت❤️🌹😍  سومی بود آره ؟ یا چهارمی ...

سلام وارش جان ممنون گلی

سومی بود. اره بچه ها ک فعلا خوبن اذیت ندارن، دخترم ک بزرگه میفهمه ولی پسرم همش باید مراقب باشم ک یه جای بچه رو له نکنه. ایناش یکم سخته.

ان شاالله بزودی قسمت و روزی خودت 🌹

دوستان عزیزی ک میخوان تجربیات ، نکات و راهکارای لازم برای زایمان طبیعی مخصوصا ویبک و خاطرات مامانای ویبکی رو مطالعه کنن، حتما ب این آدرس سر بزنن. این یکی هم آدرس تاپیک برای گروهی ورزش کردنه ماه های آخره. 👈لینک

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام وارش جان ممنون گلی سومی بود. اره بچه ها ک فعلا خوبن اذیت ندارن، دخترم ک بزرگه میفهمه ولی پسرم ...

یادمه که کوچولو بوده هنوز دومی که سومی رو باردار شدی ، دیگه یه مقدار مراقبت بیشتر لازمه، معنای محبت و آسیب رو هنوز خیلی متوجه نیست طبیعیه، الهی عاقبت بخیر بشن دسته گل هات.

زهراجانم یعنی شما بعد از دو سز، ویبک شدی؟!! اگه اینطوره که ای ول ، بانوی قهرمانی پس .💪،خدایا شکرت.

من حس میکردم دومی رو ویبک شدی این ویبک n  هست.

سلام ممنون از شما، والا من تو بلوک پرسیدم از ماما،گفتن دکتر ایتی برای ویبکیا امپول فشار نمیزنن، دیگه ...

خدارو شکر عزیز که بالاخره طبیعی زایمان کردی...کپسول کرچک رو‌چطوری استفاده می کردید؟دمنوش چیا رو خوردین؟

حقیقت فقط واسه اینکه برام دستور سونو آنومالی بنویسه رفتم وگرنه از قبل هم می‌دونم هیچ دکتری همراهی نم ...

به نظرمن و برای خود من بریچ موندن بچه تنها چیزیه که میتونه راضیم کنه که بی دلیل سزارین نشدم هرچند زایمان طبیعی بریچ نه محاله و نه بی سابقه... اما حداقلش اینه که میگم واقعا خدا نخواسته و عوامل انسانی درش دخیل نیستن. 

از حرف بقیه دلگیر نشو... همینقدر با همین ایده آل ذهنی به فضل خدا امیدوار باش و مصمم جلو برو. خدا در گمان بنده اشه... ما حسن ظن به خدا داریم ان شاءالله خودش هم برامون بهترینها رو رقم میزنه...

برای حمایت از وی‌بک و رفع موانع زایمان طبیعی بعد از سزارین در کشور لطفا کلیک کنید و حمایت کنید:  https://www.farsnews.ir/my/c/98954
صفا بیا ایتا جدی صحبت کنیم. اینجوری من ک زاییدم هیچ، خودتم میزایی تا جواب بدیو باز تا من ببینم. بعد ...

عاشقتم پزشک مشاور😍😍

واقعیت اینه که اون قسم قضیه خیلی فانتزیه و احتمالا اصلا اتفاق نمیفته. نگران نباش. ولی جدی دعام کن.

ممنون بابت شماره. ایتا هم باید پیدات کنم. خصوصی باس پیام بدیم اینجا به گمونم

برای حمایت از وی‌بک و رفع موانع زایمان طبیعی بعد از سزارین در کشور لطفا کلیک کنید و حمایت کنید:  https://www.farsnews.ir/my/c/98954
سلام ب دوستان عزیزو همیشگی ببخشید ک‌زودتر نیومدم درگیرم الحمدالله ب لطف خدا و اهل بیت مخصوصا بی بی ...

ننه رستم یعنی واقعنی زاییدی؟! همینقدر سُبُک و بی دردسر؟! دست راستت روی سر هممون. 

دیگه حالا که سفید سفید شدی بیشتر دعام کن...

[QUOTE=318942303]عزیز منم دکتری پیدا نکردم برا ویبک با فاثله ۲سال چقد سخته [/QUOTE شما میخو ...

وقتی زمین رو از شدت درد گاز زدی و اونقدر دردت زیاد شد که تونستی شیر دستشویی رو از جا بکنی اون موقع ۷-۸ سانتی🤣🤣🤣

یه ماما تو مرکز بهداشت یا تو این مراکز خصوصی باید پیدا کنی که بتونی فقط برای معاینه و احیانا تحریک تو هفته های آخر بری پیشش. اون میتونه گزارش لحظه به لحظه بهت بده.

خانما اگه کسی میدونه جواب بده دردا چن دقیقه یکبار باید باشه که ۷_۸ سانت برم بیمارستان؟ یه خانمی تو ...

با دقیقه و اینا نمیشه فهمید. چون اولا هرکسی بدنش متفاوته دوما آستانه تحمل دردها متفاوته. حتی همون زمین گاز زدن هم که اصطلاحه و من دارم بهت میگم ملاک نیست چون بعضیا آستان تحمل دردشون اینقدر کمه که تو ۴ سانت فکر میکنن دیگه تمومه و ته درد هستن. در حالی که اینجوری نیست و فقط تحمل درد اونا کمتره. بعضیا هم تو ۹ سانت و تو فول شدن کاملا درد رو کنترل میکنن و میدونن چی به چیه و خیلی عادیه براشون. درد یه چیز کاملا نسبیه برای افراد... زمان بین دردها همینطور. تنها راه قطعی تشخیص همون معاینه است که بهت گفتم. 

ولی کلا آروم باش. الان فقط آرامش باید داشته باشی. عدم آرامش باعث میشه بچه باهات همکاری نکنه و اوضاعت خراب تر بشه. مورد داشتیم رفته بیمارستان بهش گفتن اوضاعت خرابه فقط به اندازه اینکه بری خونه ساکتو برداری و بیای اتاق عمل برای سزارین وقت داری. طرف رفته ۹ روز بعدش بچه رو تو خونه خودش طبیعی به دنیا آورده بدون عارضه و مشکلی... این اتفاق فقط نتیجه آرامش و توکله... 

سلام ب دوستان عزیزو همیشگی ببخشید ک‌زودتر نیومدم درگیرم الحمدالله ب لطف خدا و اهل بیت مخصوصا بی بی ...

سلام 

قدم نو رسیده مبارک

عزیزم مشهدی؟  پیش کدوم دکتر رفتی منم می‌خوام ویبک کنم راضی بودی از دکترت ؟

چند سال می‌گذشت از سزارینت؟

ممنون جواب میدی 😘

وزن اولم :    ۶۵.۵۰۰       وزن فعلی:۶۱      وزن هدف :۵۸
سلام ، مبارک باشه عزیزم ، الحمدلله که هردو سلامت هستید ،هفته ۴۱ بودی درسته؟ ان شاالله زایمان بدون عا ...

سلام، سلامت باشید.

۴۹ هفته و سه روز بودم. راستش عارضه که خب داشته، ولی خدا رو شکر که بچه سالمه و نتیجه ی این ۹ ماه سختی توی بغلمه🤱

آره بابا، رحمت خدا اونقدر زیاده که حتی شیطون هم امیدش رو به بخشش خدا از دست نمیده اونوقت من از یه زایمان طبیعی ناامید بشم؟

دوتا دختر ۷ و ۳ ساله دارم این یکی هم که پسره، از الان به فکر یه داداشم براش که عروس آینده ام بدون جاری نمونه🤭

خودم هم ۳۵ سالمه🤦

سلام عزیزم قدم نورسیده تون مبارک🥰 ان شاءالله عمر و عاقبتش به خیر خداروشکر که به سلامت بغلش گرفتی❤ ا ...

سلام، ممنونم، سلامت باشید.

واقعا خدا رو شکر پسر یه دفع رقیق داشت ولی از لحظه ای که به دنیا اومد از همون اتاق عمل شروع کرد به پی پی کردن🤦 اونقدری که مطمئنم اگه یه کم فشار زایمان طبیعی رو میکشیدم باید تانکر تخلیه ی چاه خبر میکردن واسه من🤣🤣