2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733839 بازدید | 90151 پست

[QUOTE=318942303]عزیز منم دکتری پیدا نکردم برا ویبک با فاثله ۲سال چقد سخته [/QUOTE

شما میخواین با درد برید بیمارستان؟ 

با ماما صحبت کردین که ایا قبول میکنه یا نه؟

من با یه ماما صحبت کردم ولی اون بیمارستانی که میره بیمه ندارم تقریبا ده میلیون خرج میفته رو دستمون ولی دکترم میگه ماما کاری برات نمیتونه کنه اجازه بالکل دست دکتره ،تو باید با درد بیای حدود ۷_۸ سانت باشی تا بهت اجازه بده! 

اخه من از کجا بدونم چن سانتم؟?!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانما اگه کسی میدونه جواب بده دردا چن دقیقه یکبار باید باشه که ۷_۸ سانت برم بیمارستان؟

یه خانمی تو خاطراتش نوشةه ۵ دقیقه بوده ولی وقتی رفته ۳_۴ سانت بوده که زوده برای بیمارستان

سلام بالام جان با لطف خدا و عنایت ائمه و دعای خیر دوستان زهراجون موفق به ویبک شد😊

خب ،خداروشکر، خیلی خوشحال شدم، کاش خودش هم بیاد تعریف کنه برامون. بچه ها شماها کم پیدایین پس خودتون باهم درتماس هستین کلکا   

سلام ب دوستان عزیزو همیشگی

ببخشید ک‌زودتر نیومدم درگیرم

الحمدالله ب لطف خدا و اهل بیت مخصوصا بی بی فاطمه زهرا س و دعای همه شما دوستان، شب دوشنبه محمدحسن اقای مام اومدن. توی ۴۱هفته دقیقا. سونو بیوفیزیکال دادم ک گفت آب بچه یک سانته، باید بزایی دیگه، مام گفتیم چشمو زاییدیم.🙈

برای همه دعا کردم اگر قابل باشم. ان شاالله ک همگی زایمان های خوب و بی عارضه ای نصیبتون بشه و بچه رو سالمو صالح با حال خوب بغل بگیرید.❤ 

دوستان عزیزی ک میخوان تجربیات ، نکات و راهکارای لازم برای زایمان طبیعی مخصوصا ویبک و خاطرات مامانای ویبکی رو مطالعه کنن، حتما ب این آدرس سر بزنن. این یکی هم آدرس تاپیک برای گروهی ورزش کردنه ماه های آخره. 👈لینک

سلام دوستان من تازه با این تاپیک آشنا شدم زایمان اولم طبیعی بود بیمارستان امام رضا مشهد . زایمان خوبی داشتم ولی موقع بخیه زدن خیلی درد داشتم.الان باردارم و وارد هفته نوزده شدم کسی ماما همراه یا ماما خصوصی تو بیمارستان دولتی بیاد میشناسه بهم معرفی کنه؟

ای جیگرتو با اون لهجه ات😍😍 والا تو این سه تا تجربه که داشتوم به این نتیجه رسیدوم که مو از اوناشم ...

صفا بیا ایتا جدی صحبت کنیم. اینجوری من ک زاییدم هیچ، خودتم میزایی تا جواب بدیو باز تا من ببینم.

بعدم ببین ب۰۵۱۳۸۴۳۹۱۳۷ شماره دکتر زنگ بزن روزای زوج ساعت ۷ونیم ۸شب، سوالتو بپرس، ماه هشت ک مطمئنم قبولت میکنه، ولی واس مساله بعدی، من ک بعنوان پزشک مشاورت موافق نیستم دردات شروع شد راه بیوفتی. همینو خونه تحمل کنی دیر بری بیمارستان معقول تره.

دوستان عزیزی ک میخوان تجربیات ، نکات و راهکارای لازم برای زایمان طبیعی مخصوصا ویبک و خاطرات مامانای ویبکی رو مطالعه کنن، حتما ب این آدرس سر بزنن. این یکی هم آدرس تاپیک برای گروهی ورزش کردنه ماه های آخره. 👈لینک
سلام ب دوستان عزیزو همیشگی ببخشید ک‌زودتر نیومدم درگیرم الحمدالله ب لطف خدا و اهل بیت مخصوصا بی بی ...

سلام زهرا جاان،مبارک باشه عزیزم🥰 ان شاءالله نامدار باشه

دست راست رو سرم اینقدر بدنت سازگار و حرف گوش کنه😄 

سلام دوستان من تازه با این تاپیک آشنا شدم زایمان اولم طبیعی بود بیمارستان امام رضا مشهد . زایمان خوب ...

عزیزم بسلامتی باشه ان شاالله. فکرکنم ماما همراها بتونن بیان همه جا. ۰۹۱۵۱۰۱۵۹۱۰ این خانم علیزاده خودشون ماما همراهن،میتونی بپرسی ازشون. مرکز مامایی هم زیاده تو نت بزنی میاد برات.

سلام زهرا جاان،مبارک باشه عزیزم🥰 ان شاءالله نامدار باشه دست راست رو سرم اینقدر بدنت سازگار و حرف گ ...

ممنونم یسناجان. ان شاالله به حق صاحب این روزا هرکی هررر حاجتی داره براورده شه.

[QUOTE=318942303]عزیز منم دکتری پیدا نکردم برا ویبک با فاثله ۲سال چقد سخته [/QUOTE شما میخو ...

اگه دردم تا ۴۰ هفتهشروع بشه اره  درست گفته بهت میتونی بری بیمارستان و نگی ویبکی معاینت کنن چند سانتی    تجربه من اینه ک دردا ۲ دقیقه  یا یک دقیقه میشن  ۸ سانت ک من تجربه کردم  و پیشونی عرق میکنه احساس زور داری

عزیز شما از تدابیر کدوماشو انجام میدین؟ پیاده روی و ورزش چقد دارید؟ من هنوز شروع نکردم

ماساژپرینه  پیاده رویی ۱ساعت  از هفته ۳۰ ۲ روزه دمنوش تخم کتان و شنبلیله  میخورم  پروانه هم انجام میدم چمپاتمه  کار دیگه ای نکردم 

سلام ب دوستان عزیزو همیشگی ببخشید ک‌زودتر نیومدم درگیرم الحمدالله ب لطف خدا و اهل بیت مخصوصا بی بی ...

سلام عزیزم.مبارکت باشه،عاقبت بخیر شه الهی.متوجه نشدم سزارین یا طبیعی؟